Kess Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 de azért gondolom az oldalon tudod szerkeszteni a szöveget....csak mert hozzám nincs beírva semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 danke 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 de azért gondolom az oldalon tudod szerkeszteni a szöveget....csak mert hozzám nincs beírva semmi... ahogy hemi mondaná: DONEZ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Találtam egy jópofa GSI-t egy fehér úti kereskedésben. 1.1ért odaadják, 95-ös klímás. 2 éve volt benne 160e km. most 166 van benne, óra szerint. A visszapörgetett km órát leszámítva teljesen jó állapotban van. Ja, és 5 ajtós ! Redline-nak, szeretettel :) Már látom a fintort az arcán az öt ajtó miatt... Szerintem arra vár hogy vehessen veterán GSI-t :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Szerintem egy 95-ös gsit 1.1millióért, ha tényleg jó állapotban van, működő jó klímás, és gsit akarsz, akkor meg kell venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Ja, hogy kombi? Hát az kár... Mondjuk annyiból jó, hogy meg lehet vele lepni a népet az úton. Jó érzés lehet látni valakinek a pofáját ahogy 180nál nem akar lemaradni az a fránya astra... :) :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 50 ojróért 8) ja és kompletten van, nemcsak egy gyűrű, meg egy kupak, hanem (lásd a képet) a tankbeömlő rész is megvan ja és simán csak be kell plasztikázni a kasztniba :) http://i7.ebayimg.com/03/i/03/21/1a/8c_1_b.JPG Hüüüüüm nagyon kellemetes árrrr :D Remélem, a méretaránnyal sem lesz gond :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 ....Már látom a fintort az arcán az öt ajtó miatt... Szerintem arra vár hogy vehessen veterán GSI-t :twisted:.... :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 be kellene látni Norbinak annyi a baja összesen,h nincs májámikék dzsi esz ájjj :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 1.1 ért sztem se rossz ár. Ha jó állapotú. Mondjuk kérdés hogy az 5 ajtó mennyire jőn be annak, aki megveszi. én 2003.09hóban a 96 végi 3ajtósomat 1.6ért vettem. Bosszantanak is az ilyen árak " Ja, hogy kombi? Hát az kár... Mondjuk annyiból jó, hogy meg lehet vele lepni a népet az úton. Jó érzés lehet látni valakinek a pofáját ahogy 180nál nem akar lemaradni az a fránya astra... Ezt tudom milyen érzés. Tudod az enyém milyen.. Nem egy ilyen arcot volt szerencsém látni.. elösször az illető visszapillantójából,ahogy egyre sűrűbben és elmélyűltebben sassolja hogy mi a nyavaja ez, hogy ennyire jön, aztán meg az enyémből, a hitetlenkedő arckifejezését... :wink: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Lac ez nekem sajnos kimart eddig az életemből, mivel 2 kerülettel előbb hallani ha jövök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 naja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 naja :) de tényleg gár, mert ha előzni akarok és éppen az elöttem levő játékos kedvében van könnyen megszívat6 ezzel, mivel 10 seccel elöbb tudja,h indulni akarok :D na nem csacsogok inkább elindulok melózni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Nálunk reggel 6-kor kel a panelház, mert akkor indulok melózni.... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 nekem a reggelel semmi gáz, mert 8-9kor mejek el, vagy éppen céges vassal annak meg hangja nepá... Viszont ennél érdekesebb, mert éjszaka járok haz és az utcánkban már többen kérdezték miért ilyen későn járok haza :) tehát lehet hallják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Ha én indulok, akkor azért a környék fel nem ébred, de minimum rosszat álmodik. 1. Önindítóban benn marad a blendix: iszonyat hangja van hidegen, (hétfőn csere) 2. Utána öt másodperc kopogás-csörgés, valamint ébredezik a kipufogó. Majd szépen elindulok. Mire kiérek a sarokra, mára autó formája és hangja van a kocsinak, de addig :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 iqbéla : Nem kombi ! 5 ajtós, de nem kombi, magyarországon úgy tudom nem forgalmazták ezt a verziót, kintről hozták az autót. hasznaltauto.hu katalogusaban benne vannak az adatai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 itthon ha jól tuom nincs sok 5 ajtós gsi... 1et biztosan tuok az haveromé volt, egészen pontosan Goofyé de az c20ne és úgy lett átalakítva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Na szóval az akkor nem is GSI.... :wink: ...mert hogy 8 szelepes van egy rakattal 5 ajtós verzsönbe... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Jó de nem nem 8V-s hanem 16. teccikérteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Anti majd a szavazáson még hekkelni kellene 1 cseppet, mert ha megnézed már most - a jelenlegi állás szerint - 7 tagja van a szexciónak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Nem értem, mert én Goofy GSI-jére reagáltam... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Aztec! Tom én is néztem tegnap... :wink: Csak akkor még voltak tiszteletbeli tagok is... :wink: Üdv.: Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 EjjHa....itt van az ónós csapás....... :lol: Volt is ma reggel korcsolya parádé :) Anti lehet holnap kell mennem Bécsbe nem cserélünk autót? Bejáratom neked :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 EjjHa....itt van az ónós csapás....... :lol: Volt is ma reggel korcsolya parádé :) Reggel a Szabadkikötő útról a JET kútnál lefordultam az OBI felé. A parkolóig hegyi szerpentineket megszégyenítő kanyarkombinációk vannak. Egy jobbos lejtős kanyarban kitört a kocsi hátulja balra (lehet, hogy nem kellett volna meghúzni a kézit... :roll: :D ) és keresztben csúsztam lefelé. Gázfröccs, kormány átszed jobbra, autó csapódik szintén jobbra, eleje megy balra a szalagkorlát felé, szembejövök már 100 méterről lassítanak... végül is szépen összeszedtem, és "ez így volt megtervezve" arccal bementem a parkolóba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts