Gelko Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Nem dolgozom... :) húú de laza... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Valahogy nem szimpi ez a tizenhatszelep (nem csak golfban nem). ilyet ne mondj, ezért már én is kaptam :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Nem dolgozom... :) húú de laza... :) :( Meg én sem... Meg Agressor26 sem... Meg Taxy sem... Tegnap du. 4kor bezártunk, és ennyi volt... Ez Magyarország, 2006... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Meg én sem... Meg Agressor26 sem... Meg Taxy sem... Tegnap du. 4kor bezártunk, és ennyi volt... Ez Magyarország, 2006... ??? :) Mi ez a nagy munkamentesség? A GSi-sek hol vannak? Alig írogatnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Meg én sem... Meg Agressor26 sem... Meg Taxy sem... Tegnap du. 4kor bezártunk, és ennyi volt... Ez Magyarország, 2006... Micsoda?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 asssszép baszki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Meg én sem... Meg Agressor26 sem... Meg Taxy sem... Tegnap du. 4kor bezártunk, és ennyi volt... Ez Magyarország, 2006... :) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Nem dolgozom... :) Már csak azon múlik, hogy holnap visszakapom e a computerem...és megyen is... :) Azért mielött fullon használnád a füstöt meg a tőkés dolgot megnézitek, hogy mi okozza ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Micsoda?? That's all... Senki nem tud semmit, most várunk... meg, ha gondoljuk, nézhetünk új melót... Ennyi, 2006. május vége - rosszabbul élünk, mint múlt héten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Ez egy szép történet volt. :( Irodalomból úgy estem át éreccségin erős hátszéllel :D Albi, sztem meg at a hengerfejet rendbe kellene tenni.Szelepszárszimering, hidrotőkék, ilyesmi.Utána megszűnne az olajfogyi is. :) ;) Jajj neijeszgess. Ilyen mélyreható beavatkozás kell? :P Hagy reménykeggyek csak vmelyik tömi enged.. Nem füstöl egyáltalán. Tegnap du. 4kor bezártunk, és ennyi volt... Ez Magyarország, 2006... Lehet menni gürcölni pénztárosnak Ósanba mert nekik adókedvezmény & tsai... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 na ma engem is kirúgtak, júni végéig még melózok mondjuk nyár végén amúgyis el akartam jönni, most egyelőre az van, hogy júli végéig még kapok fizut úgy érzem, még alkudoznom kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Hogyhogy mindenkit kirúgnak? Nálam is úgy néz ki, hogy nem maradok sokáig a mostani munkahelyemen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Tényleg szomorú dolgok ezek,szerintem mindannyian tartunk ettől a mai világban :( ;) :) Fel a fejjel ennél már csak jobb lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 én nem parázok, csak az asszony :) mondtam neki, hogy majd az ő fizujából élünk :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Megszünik az ingyen telefon :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 csak nem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Tényleg szomorú dolgok ezek,szerintem mindannyian tartunk ettől a mai világban :( ;) :) Fel a fejjel ennél már csak jobb lehet :) Azért ha tudsz valamit......ugye tudod mit kell tenned.....???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Fel a fejjel ennél már csak jobb lehet :) ezzel nem értek egyet :) ...a munkakeresők táborába beállnék én is... majd csoportosan járunk interjúkra Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Úgy kell hozzá állni hogy csak jobb lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Úgy kell hozzá állni hogy csak jobb lehet. igaz akkor csak jobb lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 igaz akkor csak jobb lehet ;) Örömmel olvasom soraitokat miközben Én most fejezem be a sulimat, biztos k..a eccerűen fogok munkát találni, vagy inkább "tanulok" tovább autószerelőnek :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Örömmel olvasom soraitokat miközben Én most fejezem be a sulimat, biztos k..a eccerűen fogok munkát találni, vagy inkább "tanulok" tovább autószerelőnek :) :( ;) Azt jól tennéd :P és még mi is jól járnánk vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 mekkora érdekember vagy te! :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Dógózásból nem lehet megélni.. :) (nálunk!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Jajj neijeszgess. Ilyen mélyreható beavatkozás kell? :) Hagy reménykeggyek csak vmelyik tömi enged.. Nem füstöl egyáltalán. Nem ilyesztgetlek, de ha ennyire nincs nyoma, és mégis fogy, szal ott dixnóság van.De a csattogó hidrók meg ilyenek........... Sztem a Strohmnál megcsináznák.De előtte meg is néznék, rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts