Tom Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Tom ezt kérdeztem én is SXPtől mikor nálunk voltatok, emléxel És tudott rá válaszolni?? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 donno volt a hivatalos válasz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 donno volt a hivatalos válasz ;) Ezért is kérdeztem meg itt... :) :) Különben is, inkább a fényezővel egyeztess időpontot, ha már ennyire ráérsz... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 az a baj h pont nem érek rá annyira h kimenjek meleg műaynagoshoz utána már menne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 aki tegnap kinnvolt és nézegette a lökösömet vessen már egy pillantást erre a képre ugye, hogy ezen is ottvan az a "perem"???? :) és ezen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 aki tegnap kinnvolt és nézegette a lökösömet vessen már egy pillantást erre a képre ugye, hogy ezen is ottvan az a "perem"???? :) és ezen? nem a perem volt a gáz, hanem hogy megfolyt rajta a festék Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 nem a perem volt a gáz, hanem hogy megfolyt rajta a festék sztem semmi baj nincs azzal csak baszogatnak Redi, aki akar mindenben talál hibát..... Ja hol is folyt meg a festék??, Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 mondjuk ez konkrétan nem baszogatás volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Nem az volt a baj, hogy megfolyt hanem, hogy az a csík, borda vagyis koreai műanyag hegesztési csík ott volt e azelött. Nos az első kép amit belinkelt az az 1 lökh. projectnél készült és ott van rajta. Viszont a 2. az rossz szögből van fotózva és nem látszik. Szóval mindenki oltott, hogy az nem volt ott és tessék ott a fotó mint bizonyíték ami kb 1 éve készült. Egyébként egy picit megfolyt a festék ez tény de az a borda miatt volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 mondjuk ez konkrétan nem baszogatás volt... oké bocsi csak Én speciel annak is örülnék ha annyi baja lenne a kasztnimnak h meg van folyva a festék...... Senki sem tökéletes de utólag tök fölös is ezen rágódni sztem akkor sincs semmi baj azzal. aki meg tökéketeset akar alkotni az vigye az RS-tuninghoz...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Nem az volt a baj, hogy megfolyt hanem, hogy az a csík, borda vagyis koreai műanyag hegesztési csík ott volt e azelött. Nos az első kép amit belinkelt az az 1 lökh. projectnél készült és ott van rajta. Viszont a 2. az rossz szögből van fotózva és nem látszik. Szóval mindenki oltott, hogy az nem volt ott és tessék ott a fotó mint bizonyíték ami kb 1 éve készült. Egyébként egy picit megfolyt a festék ez tény de az a borda miatt volt. nekem speciel nem volt zavaró a törés, mer mondtam is, hogy miért van az ott, a festékfolyás viszont fényező-hiba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Mindegy hogy ott volt vagy sem,lehetett volna rajta javítani,az viszont biztos hogy sokkal jobban áll most rajta az első lökhárító mint a fényezés elött. Ügyes ez a Tomi gyerek :) :) :( Már nagyon sajnálom hogy észre vettem,azt meg pláne hogy szóltam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 ugyanmár! van a Tominak akkora önbizalma (először más szót akartam használni :)), hogy nem okoz ez neki csalódást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 De kihalt a fórum ma.. mindenki még ápolgatja magát a hétvége után? :) :) Nekem az elmúlt idöszakban végre kész lett a váltó.. olajfolyás megszünt(mármint váltó). ki lett cserélve egy stift is.. aminek áldásos hatására sokkal jobban kapcsolhatóak a fokozatok(finomabban). Még magánál a karnál kellene kicserélni mégegyet,meg a kar végén vmi gumigyürüt,és pöpec is lenne. Aztán ma feldobattam a 4 "új" gumeszt. Elötte felni vizsgálat. 4 ből 3 ment görgözni.. örültem neki.. hát még a pénztárcám.. szal ennyi :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Lehet a kákán is egy csomót keresni, de kívánom ez legyen a legnagyobb baja a kocsinak..... Újfent meg kell állapitsam qrva jó a GSi. Zamárdiban srácok úgy körbeállták, én sz*rtam be hogy fel akarják nyomni de csak csodálták ;) (Sötét volt :) ) Király a gyorsitósávból 60-al pályára kiálló szuzukit még a gyorsitóban otthagyni - 3 mp alatt, és a padlótól messze :) Megnéztem 130-nál kb. 7-et eszik, 140-nél meg kb. 8-at. Tihany és Szántód közti komp is annyi volt autómnak meg nekem mint a pályamatrica. Vezettem egyhattizenhatszelep négyesgófot, jó jó, de a fogyiadatok megdöbbentően magasak. Valahogy nem szimpi ez a tizenhatszelep (nem csak golfban nem). Egyszerűen nem cserélném el. Lassan time 2 olajcsere, van bele Metabond, meg akkor át kell nézni kicsit hol ereszti az olajat, mert fogy, és szvsz nem a kipuffon megy ki. Nekem kartertömitésgyanús. Most hogy lemostam az autót, meg kiporszivóztam, meg a felniket is kifényesitettem, persze mingyá első dolga volt az esőnek hogy összeb*ssza, meg egy macskának Balcsin hogy a motorháztetőn korizzon, meg a kutyámnak hogy oldalbapisálja, meg a nemtommilyenfának hogy ráhullassa a kuláját. De még igy is szép :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Ez egy szép történet volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 én ilyen dizeleseket meghazudtoló fogyasztással nem büszkélkedhetek, de ha másra nem is a nagyobb sebességre jó hatással volt a lambdaszonda csere, 160ról most nem érzem azt a "megyek neki a falnak és tart vissza gyorsulás helyett érzést" hazafelé gondoltam, hogy beállok vki mögé szélárnyékba.....de csak 2 osztrákot találtam de ezek nem normálisak, az egyik vmi egyterűvel volt a másik egy új borával de néha 190-el döngettek azzal a dobozzal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Lehet a kákán is egy csomót keresni, de kívánom ez legyen a legnagyobb baja a kocsinak..... Újfent meg kell állapitsam qrva jó a GSi. Zamárdiban srácok úgy körbeállták, én sz*rtam be hogy fel akarják nyomni de csak csodálták ;) (Sötét volt :) ) Király a gyorsitósávból 60-al pályára kiálló szuzukit még a gyorsitóban otthagyni - 3 mp alatt, és a padlótól messze :) Megnéztem 130-nál kb. 7-et eszik, 140-nél meg kb. 8-at. Tihany és Szántód közti komp is annyi volt autómnak meg nekem mint a pályamatrica. Vezettem egyhattizenhatszelep négyesgófot, jó jó, de a fogyiadatok megdöbbentően magasak. Valahogy nem szimpi ez a tizenhatszelep (nem csak golfban nem). Egyszerűen nem cserélném el. Lassan time 2 olajcsere, van bele Metabond, meg akkor át kell nézni kicsit hol ereszti az olajat, mert fogy, és szvsz nem a kipuffon megy ki. Nekem kartertömitésgyanús. Most hogy lemostam az autót, meg kiporszivóztam, meg a felniket is kifényesitettem, persze mingyá első dolga volt az esőnek hogy összeb*ssza, meg egy macskának Balcsin hogy a motorháztetőn korizzon, meg a kutyámnak hogy oldalbapisálja, meg a nemtommilyenfának hogy ráhullassa a kuláját. De még igy is szép :( hát igen szépek a felnijeid, honnan szerezted?????? :P :D :P :P ;) 3 napig enyhén ki volt halva az oldal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Lassan time 2 olajcsere, van bele Metabond, meg akkor át kell nézni kicsit hol ereszti az olajat, mert fogy, és szvsz nem a kipuffon megy ki. Nekem kartertömitésgyanús. Albi, sztem meg at a hengerfejet rendbe kellene tenni.Szelepszárszimering, hidrotőkék, ilyesmi.Utána megszűnne az olajfogyi is. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Anti??? "valami erősebb fajta gyáriGSIkadett" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Úgy tűnik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Úgy tűnik... :) mikor lesz már feltekerve az a turbó ? :( jöjetnének a hánytatós körök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Már csak 50 km van hátra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Már csak 50 km van hátra... :) azt a munkából hazafele tedd bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Nem dolgozom... :) Már csak azon múlik, hogy holnap visszakapom e a computerem...és megyen is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts