agressor26 Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 báttya! kábelezés nekem táp és jel aka audiojel külön oldalon jön 2 okból is a komolyabbik h ne zavarjon be a jelbe a táp meg eddig akiket szakikat láttam így csinálták... lesz 1 power megszakító, mert faken fej1ségemen -tuom ruppotlan kdg511- nincs remote szál ezért az erölködő powerjét kell a remotjával közölni és oda beiktatok egy megszakítást h ne kelljen minden reggel bikázni :) ad2 erölködő süllyesztve lesz a hátfalba és olyan módon, hogy csak alja lészen oldalfali nem így biztosítva lesz a szellőzése... HT féle 300hufos ventit sztem nem fogok betennni :) Bocs hogy csak így beleszólok..... De.. Ha megvan a gyári kábelezés a radiohoz, akkor abban van egy fix és 1 kapcsolható 12V. Na a kapcsolható pont jó lenne remote-nak :( , és akkor nem kellene barkácsolni holmi kismegszakítókkal..... Ez csak 1 tipp.... Ha gondolod....talizzunk, megsasoljuk és kitalálunk valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Diny Kötünk holnap zenét Lurdynál? Viszek szerszámot. Persze megcsinálhatjuk csak kell még egy csati a CD hátuljára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Magadhoz veszed amit kell, bemész a nagy pirosba és veszel. Oszt este megmutatjuk a nagy hifistáknak hogyan kell ezt csinálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Magadhoz veszed amit kell, bemész a nagy pirosba és veszel. Oszt este megmutatjuk a nagy hifistáknak hogyan kell ezt csinálni. :) Igen végül is két csatit még mi is össze tudunk dugni vagy nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Na persze ha még csak 2-ről lenne szó. remélem nem csesztek szét mást. viszont az erölködőben megnézhetnéd a biztiket nem e száltak el. Mert akkor az is kell azt hiszem 2db 25-ös van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Biztik jók már néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Ha gondolod....talizzunk, megsasoljuk és kitalálunk valamit. látom nemcsak a matrica biznisz m1 hanem a gondolatolvasás is :) pont erre gondoltam h múltkor is csak rohanva beszéltem avval a zödkúpés csókával, ütközni kellene mert 100 h tudja hogyan oldjam meg a remote problémát :) so 7end 4 exa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 látom nemcsak a matrica biznisz m1 hanem a gondolatolvasás is :) pont erre gondoltam h múltkor is csak rohanva beszéltem avval a zödkúpés csókával, ütközni kellene mert 100 h tudja hogyan oldjam meg a remote problémát :( so 7end 4 exa? akkor talán hívjál fel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 így lesz né ággógyá :) Gelko Néked meg az ancsa bookot mikor s hogyan jutassam back? És a szó melyet eddig kerestem KÖSZÖÖNÖM :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Gelko Néked meg az ancsa bookot mikor s hogyan jutassam back? ráér...majd vmikor összefutunk...mostanában úgysincs hekkelés rajta.... :) jah és szíívesen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Majd kapsz tőlem egy Duracellt, mondjuk egy szép feketét...és rátesszük a géptetőre, na akkor legalább egy szép elem lesz majd rajta... ;) Húúúúúú ez kicsit fájt :) :) :( ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Redi! Most cseréltem gyertyát bosch 4 pólusúról EPC ajánlásával bosch 2 pólusúra és a fogyim 10-ről visszament 8l-re. Pedig akárhogy finoman vagy durván jártam vele állandóan 10-11l volt a fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Kössz a tippet Lóri, de tavaly ezzel kezdtem a rángatásnál. Gyári 2 pólusú ment bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Húúúúúú ez kicsit fájt :) :( ;) ....... Ez olyan OFF mikor újságos haver meséli.. jön a kedves vevő.. kér egy kék LM-et.. erre a pihentagyú levesz egy csomag kék elemet.. szegény vevő elösször csak pislogott.. aztán röhögve.. nem elemet.. cigit... :) ON Minnyá érdeklődök.. de elvileg kész a paripám.. (váltó részről) szerencsére úgy néz ki,csak a tömítés adta meg magát.. és nem kellett lekapni a komplet váltót.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Aztec bátyó.. este mini meet? kész a verdám.. Petyával cca. 7körül hozzuk el,és akkó má mehetünk is kapásbóó hozzád, hozzátok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Van ám ma Lurdy is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Aztec bátyó.. este mini meet? kész a verdám.. Petyával cca. 7körül hozzuk el,és akkó má mehetünk is kapásbóó hozzád, hozzátok... nem joe bátttya nekem have 2 van így Lurdy is passzos sőt még edzeni sem tudok menni elötte :) Holnap maybe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 nem joe bátttya nekem have 2 van így Lurdy is passzos sőt még edzeni sem tudok menni elötte :) Holnap maybe? Őőőőő. izé.. nem tok angolul, nem szedek elö szótárt.. a lényeg h nem jó neked ma.. :P Holnap.. mééé? lesz holnap? amúgy asse tom még mi lesz holnap.. visszatérünk rá ;) Van ám ma Lurdy is... :) Ez meghívás? :D lehet akko oda kinézünk.. mikortól van ottan vki? Petya még kompressziót akar mérni az én verdámban... enyém az etalon :( ;) Lehet az enyém még ratyibb mint az övé :P Szal mert akkor vagy elötte, vagy utána megyünk.. már ha Sz.Gab után még marad zsém benzinre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Ez ugye nem volt kérdés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Ez ugye nem volt kérdés... :) Persze hogy nem.. csak mókáztam.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy mit keres az én koszsos kis lelakott motorteremben az oktánszám állító csati, ha egyszer, a C20XE autómatikusan végzi az oktánszám állítást?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy mit keres az én koszsos kis lelakott motorteremben az oktánszám állító csati, ha egyszer, a C20XE autómatikusan végzi az oktánszám állítást?? Pont ezen filóztam el én is a minap... lásd OFF Devils fórum ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Gyárilag belerakták...nem kell vele foglalkozni szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Pont ezen filóztam el én is a minap... lásd OFF Devils fórum ON Nincs nekem arra időm... :) Nekem akkor jutott eszembe, amikor láttam a sok turbós csodát és ahogy azok automatikusan csinálják, de aztán 1-2, éveknek tűnő, másodperc után arra is rájöttem, hogy a C20XE is. Úgyhogy most akkor én nem értem... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Tom ezt kérdeztem én is SXPtől mikor nálunk voltatok, emléxel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts