Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Nem Bazs, ez 8 nap... ;) :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 és trabija? ;) Nem Bazs, ez 8 nap... :D :) :) :( ne haragudj, bocsáss meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 b@zs Lfelejtettem SRY :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 most jön az a rész h kinek volt elöbb opelja ? :) Az ilyen jellegű versenyekben én mindig kevés eséllyel indulok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 b@zs Lfelejtettem SRY :) sejtettem de még világos van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 most jön az a rész h kinek volt elöbb opelja ? :) Nem most az jön, hogy kinek volt több Medzsója :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Most akkor, ha nem szerzek be 1et gyorsan, kizártok a szeksönből? :) Nem most az jön, hogy kinek volt több Me®dzsója :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Bazs! 3012... :) Rettegj, mert reggelre esélyed sem lesz... :( :) Köszi Coupe! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 de hát én már 3112-nél tartok estére ez kb 3160 lesz :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 de hát én már 3112-nél tartok estére ez kb 3160 lesz :) :( ;) Izgalmas, pörgős, változatos versenynek nézünk elébe... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Izgalmas, pörgős, változatos versenynek nézünk elébe... :) szerintem hagyjuk abba, nekem nem feltétlenül kell a km főleg, hogy Anti egy ezrest tervez beledobni hétvégéig :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Bazs! 3012... :) Rettegj, mert reggelre esélyed sem lesz... :D :) Köszi Coupe! :P Nincs mit legalább meghajthattam a turbót egy kicsit :( ;) (úgy tiltásig) Jó lenne ha a hétvége felé benne lenne a 4000km,mert akkor már mehet bele a chip és odafigyelve már lehetne kenni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Hát effelé tendálok én is... :) 6000-ig miiii :) :( Forgalmi nélkül, lopott kocsival... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Hát effelé tendálok én is... :) 6000-ig miiii :( ;) Forgalmi nélkül, lopott kocsival... :P :P Az volt a baj hogy a gyári chip miatt leszabályozott,mikor a turbó 1bár-nál többet töltött :D :P Lehet hogy ez vicces,de bennem volt a para ha kiszednek mi lesz :) föleg mikor kifordultam a Gyuláéktól és hirtelen 4db rendőrautót láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Lehet hogy ez vicces,de bennem volt a para ha kiszednek mi lesz :) föleg mikor kifordultam a Gyuláéktól és hirtelen 4db rendőrautót láttam. szted miért nem Antalunk vitte az autót? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 A csomiban két halonnaloltóval, amit ha meglátnak még be is csuknak... :) De erről jobb ha csak utólag tudsz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Az már rég nincs a csomidban :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 A csomiban két halonnaloltóval, amit ha meglátnak még be is csuknak... :) De erről jobb ha csak utólag tudsz... :) látod coupé mondom én....nem bizza a véletlenre a fiu :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Az már rég nincs a csomidban ;) :) Miért??? Behűtötted vele a coolert??? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Miért??? Behűtötted vele a coolert??? :) :) Nem,átraktam az én csomagtartómba :( ;) Redi! Nekem csökkent a fogyasztásom a lambdaszonda csere után,városi forgalom dugók,csak klímával 11L a BC szerint.Nekem eddig nem mutatott 13L alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 meg akarod ölni a Redit? a halálba kergeted ezekkel a hozzászólásokkal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Abból amúgy az egyik a Tied... :) Az egyik meg van kezdve, a másik még fullos, de fogok még kapni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 meg akarod ölni a Redit? a halálba kergeted ezekkel a hozzászólásokkal :( Nem :) ,csak tájékoztató jelleggel írtam le.Én is meglepödtem hogy ennyit mutat,ezzel már úgy meg vagyok elégedve A csomiban két halonnaloltóval, amit ha meglátnak még be is csuknak... :) Miért csuknak be a halonnaloltó miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Mert egy egység halon, az 18 egység ózont bont le, és egy ilyen palack tartalma az ha jól emléxem 5m3 halongázt tartalmaz sűrítve, és ennek a 18szorosát le is bontja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Akkor ez nem szabályos,az autóban,vagy sehol se az? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts