warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Tomi!Neked a kipufogóupgrade hol tart?Sikerült befoltozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Akkor ezek szerint tényleg felemelted az elejét... :) nem szimulált környezet volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Tomi!Neked a kipufogóupgrade hol tart?Sikerült befoltozni? Még sehol nem tart. De így most teszik a hangja. :) Lusta is vagyok és "kedvem" sincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Még sehol nem tart. De így most teszik a hangja. :) Lusta is vagyok és "kedvem" sincs. :) Értem.Háát, mikor Antival gyorsítottatok a kiskörúton a CP előtt, korekt hangja volt a gépnek, annyi szent. ;) Úgy szívóhangostól persze.......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Tomi én meg jól felhívlak meet ügyben mindjárt, mert csak nem akar összejönni ez a 7végi hekk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Tomi én meg jól felhívlak meet ügyben mindjárt, mert csak nem akar összejönni ez a 7végi hekk... Halsütés lesz? (hek) ;) Ejj... el is felejtettem hogy nincs is kocsim :P :) :( Kórházban van.. doki bácsi megnézi javitja vérző csípőjét.. (váltóját).. talán holnap már tok vmit hogy mi a szítu.. le kell szedni, nem kell leszedni.. "csak" tömítés, vagy vmi más gáz van... Látom amúgy mindenkinek alakúlgat a paripa... csak nézek mint rozi a moziban.. le vok maradva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Tomi én meg jól felhívlak meet ügyben mindjárt, mert csak nem akar összejönni ez a 7végi hekk... Á bocsi, most látom, hogy kerestél, ne haragudj, meeting volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 http://imgfrm.index.hu/imgfrm/0/2/6/4/BIG_0001570264.jpg ;) Most minek örülsz? :) és még fel is emeltem az elejét, hogy úgy tűnjön, mintha mennék :) Mellette meg vetítetted a fákat, meg a 200al suhanó tájat :P még egy kis off és abbahagytam tegnap mentem 657 km-t, reggel teletank, este teletank, 5,63 liter/100 km autópálya 150-170, országút 120-130 teccik :( most 3020 van benne Akkor összességében van 2 hónap előnyöm, ami valamivel több, mit 10k km-t jelent... uccsemérszutol... :D Bár a fogyasztás adat egész jól néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Tom akkor fussunk neki újra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Tom akkor fussunk neki újra :) 19:00 Sonique-nál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Most minek örülsz? :( Mellette meg vetítetted a fákat, meg a 200al suhanó tájat :P Akkor összességében van 2 hónap előnyöm, ami valamivel több, mit 10k km-t jelent... uccsemérszutol... ;) Bár a fogyasztás adat egész jól néz ki... nem mondtam, hogy örülök, csak kb ugyanakkor indultunk az Antival és most lemaradt :P amúgy nem vetítettem semmit, nagyon okosan csak az órát fotóztam :) :) nem tervem, hogy utolérjelek, nem vagyok én elmebeteg ;) :P a fogyasztás jónak tűnik, ha azt nézzük, hogy egy lityivel kevesebb, mint a tiéd és kb most áll be, de ha azt vesszük, hogy én mennyivel nyugisabban közlekedek, akkor már nem is olyan nagy a különbség :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Hát valahogy bekúsztam a platzra, de ez nem is volt gázos...elötte voltam Érden a haveromnál, és ott volt egy 50 m-es utca, ami több mint 10 percig tartott...pedig én bevállalós vagyok, de ez már nekem is meredek volt... Bazs, kb 2-3 hét fórod van, meg nekem ezen felül még állt pár napot szerelőnél a vas... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Hát valahogy bekúsztam a platzra, de ez nem is volt gázos...elötte voltam Érden a haveromnál, és ott volt egy 50 m-es utca, ami több mint 10 percig tartott...pedig én bevállalós vagyok, de ez már nekem is meredek volt... Bazs, kb 2-3 hét fórod van, meg nekem ezen felül még állt pár napot szerelőnél a vas... :) Majd az övé is fog idővel! :) Egyébként én is bőszen krasnyogtatok.Na jó, nem olyan vészesen, de 1X 2X már hálát adtam a teremtőnek a kartervédőért. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 De nekem most nincs fennt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 19:00 Sonique-nál? Tom-SXP-Krájin.Tom thx a látogatást :) Ennyit régen lettem osztva de sebajjj.... és SRY h itthagytalak benneteket kertemben de jelenése volt Ijisszel :( Sztem ennyi géjesit szomszédom még összen nem látott nemhogy 1xre :) Tomi megint nyertél... SXP ha olvasnád nem tuom nagy titkot árulok e L... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Brada! Szépek a piros X-ek, de Sxp meg nem tudja olvasni a fórumot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Brada! Szépek a piros X-ek, de Sxp meg nem tudja olvasni a fórumot... mind2ről tudok :) a kis xről aaz uw.hu tehet..... de ídővel tutti joe lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Akkkó jóóóóvannna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Akkkó jóóóóvannna... :) há' infomátikush vádzsok tezsvérem ne agógggyá mán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Hogyan áll a kocsid???? tudom ne kérdezzek baromságokat... :) Coupé! Te meg menjél mán dolgozni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Hogyan áll a kocsid???? tudom ne kérdezzek baromságokat... :( Coupé! Te meg menjél mán dolgozni... :) Mennék én de még nem lehet ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Szegény... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Sajnáljál is :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Este úgy néz ki, hogy ráérek...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 nékem Anti stabilan jelentem! Tegnap Tom kocsija volt donor, ma elvileg homemade csinálom. Utána zárat hekkelek mega héten van még 1 köröm a műanyagoshoz - igen, ez még mindig az - és utána jövő 7en m1k Lalihoz 1-2 apróságot megcsinálunk then fény. Ha minden igazzzzz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts