Tom Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Tom! Xenont sikerült megbuherálni? :) Igen. Most jó lesz egy darabig megint. Remélem... Este lesz foci? Én sajna ma nem tudok menni... Viszont éjfél körül becsatlakoznék, ha lenne valami izgi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Focizni én sem megyek, mert dolgom van, de utána én is becsatlakozom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 f10ig meló, utána én is, szinte bármiben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Night riders... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 hozok fekete festékszórót, meg átalakított pótféklámpákat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 becsatlakozom ha a tempót bírom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Egész szép kis csapat lesz akkor ma éjjel :) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Jaja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 én is mennék, ha nem alszom el addig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 én is mennék, ha nem alszom el addig :) ne alaudj el, mer adok neked valamit, amit odaadhatsz majd a Heminek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Jó ejszakája lesz ma a KPM-nek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hülye...ez nem is vicces... Legalább hagy járassam már be, és legalább 1X nyomhassam neki rendesen... Jön Piiiista is... :) Ha nem felejtem el, akkor hozok mini DV-t... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ha nem felejtem el, akkor hozok mini DV-t... :) azt mindenképpen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Jó mindenképpen nem felejtem el... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Én végeztem mára... csörögjetek, hogy mikor-hol :) byezzz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Akkor... 1.Coupe 2.Tom 3.Bazs 4.Gelko 5.Piiista 6.Krisztián 7.Balázska 8.Ákos 9.Anti Ha kihagytam valakit jelezze, mert otthonmarad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 de saccra kéne vmi időpont mert úgy egyeztetek mással...meg én sem szeretnék bealudni :) jah és ha esik akkor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 10 óra valahol??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 nekem jó lesz közben rájöttem, hogy odaérek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 nekem jó lesz közben rájöttem, hogy odaérek ;) hova hozzám ? oké gyere értem :) :) :( nekem a 10okés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Látom indul a buli.... Kész lett a GSi, elnéznék veletek én is vmerre.... Bááár Kadettosok szervezkednek Gyálra - kilenckor taliznak vhol... GSi-n amúgy gólyalábcsere volt. Gázos Sachs ment be, meg toronycsapágy meg nemtommicsere is volt. Motortartóbakok is cserések lesznek, mert kivannak szegények. Még vmi szilentet is kell cserézni. Nagy szakértö vagyok :) Anti én el vagyok szomorodva hogy ez van.. Még ha 3rugóval "meg is úsztad" Nem hiszem el k5sög pékeknek ezzel kell szórakozniuk amikor Diny meg SárgaGSi Zoli vasát (meg nyilván nagyon sok mindenkiét még) felnyesegetik, és ami vihetö - viszik. A jónépet meg a játékával csesztetik, pedig szerintem SEMMI KÖZÜK HOZZÁ, hogy: - milyen ültetés van alatta - mekkora a kormányod - milyen az ülésed - mekkora a kerék alatta - milyen szinű a hátsó lámpád, ha az izzód úgy világit ahogy kell - van-e kilincsed MERT TE DOLGOD, és csak mondvacsináltan lehet rá sz*ros indokokat találni, ésszerűségtöl messze van. Neked igy teccik csináld igy. Elküldeném inkább öket utat épiteni, meg kátyút tömni de szvsz még arra is alkalmatlanok. Másik: kaptam pappert hogy nem irattam át Dzsieszájt idöben, ezért kivonják a forgalomból 2 hónapra!!! De minek? Mér jó nekik? Ki az aki ezzel szórakozik hogy ilyen papirokat ir? Ki vette fel oda? Szarul mennek a dolgok kishazánkban mer egymást csesztessük ahejjett hogy egymást segitenénk. Anti/Tom/Redi mingyá hivlak merre mentek........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nekem is lenne kedvem elnézni valamerra,csak sajna nincs töltés vissza jelző lámpám és ma nem volt időm megnézni.Van esély rá túl tölt a generátorom és ezért égett ki, mindegy majd holnap kiderül.Legközelebb én is megyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 10 órakkor találkozunk a kerepesi út keresztúri út sarkán lévő OMW kútnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Végülis nem mondhatjuk nem történt ma se semmi Mekkora gerinctelen féreg volt az a rönós, el sem hiszem :) Remélem rendezödik a dolog hamar. Elég ijesztö volt amikor a szembesávba voltál a járdasziget túloldalán :) Anti vasad most igy legyalázza a tyütyülő Corit, akkor majd ha fullos lesz.... há nemsemmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 10 órakkor találkozunk a kerepesi út keresztúri út sarkán lévő OMW kútnál. Ej... ha még mindig a keresztúrin dolgoznék, és mondjuk délutános lettem volna... asszem csatlakoztam volna. :D Végülis nem mondhatjuk nem történt ma se semmi Mekkora gerinctelen féreg volt az a rönós, el sem hiszem :) Remélem rendezödik a dolog hamar. Elég ijesztö volt amikor a szembesávba voltál a járdasziget túloldalán :) Anti vasad most igy legyalázza a tyütyülő Corit, akkor majd ha fullos lesz.... há nemsemmi :( ;) Mi történt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts