redline Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nekem is de hova??? :) felteszed a rácsra...nekem is oda fog menni moap-on van ilyen kép, sztem 1általán nem néz ki rosszul nem azon fog mulnni a hutésed meg ha esetleg kikapsz ;) :( és ne ennyin muljon hogy rádszáll e a kpm-es... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nem is a hűtés miatt, de tduod intercooler, meg levegő...tudod, hideg!... ;) nem rendszámtáblaszagú, hanem hideg levegő kell neki... :) Azon gondolkodom, hogy majd este megmutatom, hogy hova lehetne még felvarrni...egészen alulra, olyan pár cm-re a földtől, hátha leverem...tehát még a cooler alá... :) :P mint pl itt Csak nekem nem kicsiben hanem a nagyban...szeirntem nem lenne olyan vészes... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Csak nekem nem kicsiben hanem a nagyban...szeirntem nem lenne olyan vészes... :) de moap-on ilyenrol is van kép nagy rendszámmal....hidd el nemlennejó sztem tedd a rácsra 2 csavarral a városban sztem ennyi nem fog olyan sokat számítani, ha meg versenyen akarsz gyorsulósat játszani lecsavarozod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Redi! Kijössz ma Lurdyhoz? Elviszel majd egy körre a gépsasoddal? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy megy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Kijössz ma Lurdyhoz? Nemhiszem :( Pusztulok, meg le vagyok eresztve ;) Elviszel majd egy körre a gépsasoddal? Sas műanyagosnál vagy fényezőnél van Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy megy... :) Gyerek kezébe nemvaló :) De pl. Solton v. jovohéten szivesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Bazs mióta felraktad a mantás videókat,azóta naponta legalább 2x megnézem.Nagyon tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ma reggel én is avval kezdtem a napot... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ma reggel én is avval kezdtem a napot... :) :) Nem csodálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Te Redi a kombi béjemvében akkor a teh lökösöd hánykolodott a minap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Amikor azt mondtam Norbi lökhárító akkor róla volt szó. Ugyanis így híjják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Anti végül miért is lettél megbüntetve ? a másik meg hogy az eltüntetett kilincsekért miért basztatnak ? és az ültetést sem tudtam... eddig sosem volt para ha kpm-eseket láttam de a végén rámkennék h én vágtam le a tetőt otthon....és ha mondjuk motorcserés a kocsim mi nincs lepapírozva az rögtön térdelés és tarkólövés ? :) :) bár hallottam olyat h kell irni vmi papírt h intézés alatt van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nekem is volt egy rendőrös sztorim szombaton. Pesten voltunk de nem jutottunk be a copacabana beach-re és hazafelé indultunk. Hát persze nekem már volt az agyamba és haverom vezette a verdát, mondom neki menjünk le Pásztóra (Salgótarján előtt) nézzük meg a picseket. Ott szép lassan megyünk a főúton aztán kanyarodunk balra utána nem sokkal villan az oktávia. Megállunk, haveromat szondáztatja, megkérdi kié a kocsi, majd körbenézi a polgárőrrel. Hátul nem is néztr őt a morci érdekelte elől. -Legyen szíves tompítottat kapcsolni -O.K. -Akkor most helyzetlyelzőt Mondom haveromnak gyorsan kapcsolja vissza tompítottra, de észrevette a turpisságot. Aztán csak meglátta ezt . Megkérdezi tőlem. -Milyen az előírt helyzetjelző fénye a KRESZ szerint -hmm hát izé fehér -és ez milyen színű -lilás, rózsaszín -tudja, hogy más kolega elvette volna a forgalmit ezért -igen, hmm gondolom - félrészegen és félszegen :) Gondolkodott les rám, de én addig jobb egybe ültem és mondom neki. -ha tudtam volna, hogy ilyen szigorítás van akkor be se rakom és holnap az lesz az első dolgom hogy vissza csréljem. Normális volt és elengedett amúgy. Ja, és most ilyen színű let(t) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 hova lehetne még felvarrni...egészen alulra, olyan pár cm-re a földtől, hátha leverem...tehát még a cooler alá... :) ;) mint pl itt Kb. el is búcsúzhatsz tőle! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 a másik meg hogy az eltüntetett kilincsekért miért basztatnak ? és az ültetést sem tudtam... Balesetnél nem nyerő, ha csak távírányíthatóval nyitható a kocsi, asszem valami hasonló miatt szólhatnak, ha éppen nincs más dolguk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Balesetnél nem nyerő, ha csak távírányíthatóval nyitható a kocsi, asszem valami hasonló miatt szólhatnak, ha éppen nincs más dolguk. Igen ,ebben lehet valami igazság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ma reggel én is avval kezdtem a napot... :) :) megint lemaradtam, hol vannak azok a vidijók'???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 megint lemaradtam, hol vannak azok a vidijók'???? Asszem ezekre gondoltak!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Asszem ezekre gondoltak!:) Köszi OFF nem néztem végig mer ez egyben megvan rájöttem(A video) de nem tom h kiírják e az elején h 578 Le-t tud a drága..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Bazs mióta felraktad a mantás videókat,azóta naponta legalább 2x megnézem.Nagyon tetszik :) a honlapon van ám több is mondjuk az volvo-motor, de a kasztni manta A volt valamikor :) nem néztem végig mer ez egyben megvan rájöttem(A video) de nem tom h kiírják e az elején h 578 Le-t tud a drága..... egyben? ez csak darabokban létezik, kivéve, ha összerakta valaki ;) amúgy nagyon durva a vas, egy gsi-be is be lehetne rakni :( http://www.hilmersson-racing.com/start.asp?show=j Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Este rendszámot ragasztunk... :) Szombat reggel Zánka - Balatonfüred távon 3x állítottak meg... De sajnos kezükbe adtam a rendszámot, és nem tudták felrakni ;) Visszafelé jövet fekete szigetelőszalag -> első szélvédő közepe :) viccesen nézett ki Balesetnél nem nyerő, ha csak távírányíthatóval nyitható a kocsi, asszem valami hasonló miatt szólhatnak, ha éppen nincs más dolguk. Astra H nyitja az ajtókat... :( Bár gondolom, hogy csak a zárást/reteszelést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Bazs mióta felraktad a mantás videókat,azóta naponta legalább 2x megnézem.Nagyon tetszik :) Nektek tényleg bejön ez a vinnyogás? Tiszta fatelep..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hát inkább mint a gyári kipuff... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nektek tényleg bejön ez a vinnyogás? Tiszta fatelep..... és a főnököd ex-verdája? asse jött be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hát inkább mint a gyári kipuff... :( Azért azt beláthatjuk, hogy tényleg nincs szép hangja. :) Talán ha levenné a hátsódobot, mint a profik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Tom! Xenont sikerült megbuherálni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts