Atommanó Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 A kétszínű fényezés teszi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 A kétszínű fényezés teszi... :) Tehát ha v.mi igényes, akor az már illegál?? (www.nyasgem.hu ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Én kb ki sem tudnék szállni pedig nincs semmi különös az autón de mint már írtam amibe akarnak abba kötnek bele, Főleg ilyen Anti féle gyári vasba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Én úgy gondoltam azért úsztuk meg... :) A rugót azért nem fogják így beírni, mert ahhoz akkor tüvös gátló is kell amit ehhez a rugóhoz gyártottak, ahhoz tüvös szilentek, ahhoz tüvös toronymerevítő, és sorolhatnám...ördögi kör, iszonyat pénz... No-ban ez úgy működik, hogy náluk a KPM vizsgálja be ezeket a termékeket látja el TÜV-el, tehát amiről egyszer már megállapították, hogy jó, az jó is...nálunk ez még nem így van...azt sem tudta tegnap a rendőrsrác, hogy nincs is már kismatricarendszám...Mondta is hogy nem kötexenek az épített autókkal, mert fingjuk sincs, hogy mit lehet mit nem, és ha feleslegesen küld el valakit szigorított vizsgára, akkor baszogatják őket, hogy minek...ezt kerülik el...ezért is ugrik mindenki a fóliára, mert az egyértelmű, látszik, és nem szabad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Hú gyerekek múlt héten Tom mosmeg Anti, nagyon mánylisták vagytok.... :) :( ;) Elötte meg én.. (50es táblánál sacc 70-80 és traffi. bár nem tuti hogy engem kapott le.. de jobb volt a békesség.. 12rugó :P :) ) de ez önhibás :P Még jó hogy az enyémen minden gyári.. szinte :P MOst max a gumikkal kötekedhetne,mert már látszik a kopásjelző.. LOL de már a pinyóban vannak a gumeszok.. csak szerelés elött nem rakom fel.. Ültetés. sebaj.. egy -30 még nem olyan feltünő szvsz.. pláne a gyári 15ös pacskerokkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ha az ültetőrugókhoz gyárilag adott TÜV-ös papírt bemutatom a tisztelt KPM-es monkeyoknak, az kevés? a TÜV-öt nem fogadja el a rendőr, max a KPM, de ők meg elhajtanak, nem foglalkoznak vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Anti 350mm és ezt is csak onnan tudom hogy nekem 1x a 280ast le akarták vetetni mert az ugye 20% :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 a TÜV-öt nem fogadja el a rendőr, max a KPM, de ők meg elhajtanak, nem foglalkoznak vele Elakadtam.Akkor a rendőr, egy enyhébb ültetést vagy észre sem vesz, vagy pedig ha igen, akkor nem kell, hogy foglalkozzon vele?mert hüle a TÜV-höz? Nemérteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nem a rendőr dolga megítélni ezt...Ő csak javasolja a felülvizsgálatot...Na ez jár nekik sok papírmunkával, és ezért nem eröltetik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nem a rendőr dolga megítélni ezt...Ő csak javasolja a felülvizsgálatot...Na ez jár nekik sok papírmunkával, és ezért nem eröltetik... Akkor ez a pont kihúzva nálam! :) Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 a TÜV-engedély nem hivatalos magyar dokumentum, így a rendőr szarik rá viszont a KPM elfogadja, amióta EU-tagok vagyunk magyarul, ha KPM vizsgára mész és bemutatod a TÜV-engedélyedet, akkor nem szólnak az adott átalakításért elvileg kérésre be is jegyezik ilyenkor a forgalmidba, de ezzel nem foglalkoznak, ez a szopás mert ha a rendőr megállít és te lobogtatod neki a TÜV-öt, akkor elhajthat KPM-re, ahol meg elfogadják, de b@sznak beírni Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Pontosítok egy kicsit miért is kell a caravanos srácnak mozaikba vizsgázni. Nincsenek kilincsek se elöl se hátul,törött volt a tükör,nem volt fent a rendszám elöl,hátul az ablakban van.Nem váltóméretes gumi volt fent,mert papíron az 1.6os és annak 13" kerék van gyárilag.A rendőrök őt is elengedték volna már, csak a Kpm-es is odament megnézni az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Pontosítok egy kicsit miért is kell a caravanos srácnak mozaikba vizsgázni. Nincsenek kilincsek se elöl se hátul,törött volt a tükör,nem volt fent a rendszám elöl,hátul az ablakban van.Nem váltóméretes gumi volt fent,mert papíron az 1.6os és annak 13" kerék van gyárilag.A rendőrök őt is elengedték volna már, csak a Kpm-es is odament megnézni az autót. Este rendszámot ragasztunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nekem is de hova??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Majdnem minden nap ott állnak a kpm-esek a gyömröi úton a shell kútnál.Ki lehet őket kerülni,de sajnos mikor a srác ment arra le volt zárva a kút és nem tudott bemenni hogy kikerülje :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 másik kereket felrakhatsz és semmiről nem kell papír, amíg gyárilag az adott típust szerelték azzal és mivel az astrán gyárilag volt 15ös felni, így addig nincs gáz nagyobbal sincs gáz, ha váltóméret, az táblázatból kikereshető, csak ahhoz kell műbizonylat a gyártótól, hogy adott típusra való de pl a 195/60R15 miatt is büntethetnek, mivel az az F-re nem váltó Nekem is de hova??? :) oldalra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Köszi Bazs... :) Sokat segítettél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 másik kereket felrakhatsz és semmiről nem kell papír, amíg gyárilag az adott típust szerelték azzal és mivel az astrán gyárilag volt 15ös felni, így addig nincs gáz nagyobbal sincs gáz, ha váltóméret, az táblázatból kikereshető, csak ahhoz kell műbizonylat a gyártótól, hogy adott típusra való de pl a 195/60R15 miatt is büntethetnek, mivel az az F-re nem váltó oldalra :) Ezzel érvelt ő is de mégis megbüntették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 igazán nincs mit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Este rendszámot ragasztunk... :) Akkor viszem a kétoldali ragasztót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ezzel érvelt ő is de mégis megbüntették. az gáz a kpm-eseknek ha télleg váltó volt fenn, akkor emiatt feljelentheti őket csak a nagyobb gáz, hogy volt ott sok minden más is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 És evvel tisztában vannak a kpmesek is...az erősebb kutya szexualizál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 hát igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 önmagában valóban nem lenne annyira sok.....de tavaly ilyenkor meg nyáron eljártam 1,5-2 literrel kevesebbel...és ez feltünő Néha meg kellene járatni egy kicsit,úgy igazán.Hidd el hogy jót tenne neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Vállalom!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts