aztec Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 sry Tom trágyalokkkk azé voltam ilyen hivatalibuzi nyelvű :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 sry Tom trágyalokkkk azé voltam ilyen hivatalibuzi nyelvű :) ;) Semmi gond. De látom nagyon benne vagy. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Lambdaszonda csere után is sokat kajol szerintem :) Mondtam hogy attól a fogyasztás nem fog nagyon változni. Ma nekem is kapott egy másik lambdaszondát,eddig jónak tűnik az alapjárati fogyasztásom BC szerint visszament1-1.1L/h-ra.Fél év után sikerült megcsinálni a kéziféket is :) :( ;) most nagy a boldogság. Kicsit elbeszélgettünk a mágussal a 3.0V6 ról.Szerintük úgy volna értelme hogy egyből hosszába a motor,csak hátsó kerék hajtással dupla turbóval.Kb a költségvetése ennek olyan 2.5millió. De csak elméleti síkon,nem akarok motort cserélni a caravanba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 2450-nél, tehát a fele már lassan megvan... Jövő héten tartok majd egy kis maratoni verziót... kb 3-hét múlva tervezem, hogy meglesz a kellő km, ahhoz, hogy tekerjünk egy picinykét a túrón, meg megyen bele a chip... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 coupé! a kompresszort ne hagyd le szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Coupe! meg mondott hozzá egy 550 Le-t is... Meg ugye fociztunk is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 2450-nél, tehát a fele már lassan megvan... Jövő héten tartok majd egy kis maratoni verziót... kb 3-hét múlva tervezem, hogy meglesz a kellő km, ahhoz, hogy tekerjünk egy picinykét a túrón, meg megyen bele a chip... :) A maraton merre fog "futni"? Ahová nagyon sok opeles is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 coupé! a kompresszort ne hagyd le szerintem :) Vagy egy nagy kompresszor,vagy a dupla turbó.Én biztos belevágnék,mert végre lenne valami egyedi,de ahhoz nagyon sok minden kell,fölegg 2.5milka :) Annyit most pont nem ér az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Ma nekem is kapott egy másik lambdaszondát,eddig jónak tűnik az alapjárati fogyasztásom BC szerint visszament1-1.1L/h-ra.Fél év után sikerült megcsinálni a kéziféket is :) :( ;) most nagy a boldogság. Akkor este gyorsulás... :P Most nem lesz mire fogni. :D :P :P Kicsit elbeszélgettünk a mágussal a 3.0V6 ról.Szerintük úgy volna értelme hogy egyből hosszába a motor,csak hátsó kerék hajtással dupla turbóval.Kb a költségvetése ennek olyan 2.5millió. De csak elméleti síkon,nem akarok motort cserélni a caravanba. Gondolom nincs kedved hozzá... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 ÁÁÁ elöbb a gyerek, aztán a V6... :( :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Akkor este gyorsulás... :D Most nem lesz mire fogni. :P :P ;) Gondolom nincs kedved hozzá... :) még mindig tudom a súlyra nagytengely stb.......... fogni :( ;) :P A pénz mellet kellene egy másik autó mert ez a mutatvány legalább fél év lenne,ráadásul mivel nincs tapasztalat ilyen téren a megbizhatósággal is biztos lennének gondok az elején.És hát tudjátok családos ember leszek...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Én már 1Xű földi haladóként egy shíma, gyári állapotúra felhozott C20LET-nek is örülnék, mert sztem nem olyan sok LET mocis Astra, v. GSi rohangál az utakon. Ill. itt be merem vallani, hogy az is megfordult a fejemben elvi síkon, hogy Demó törött Astra Caravanját megvegyem, a Corsa projektet zároljam, aztán a családi verdát XE-síteni. De ezt elvetettem.Nem jönnék ki a Corsából sehogyansem jól. :) Úgyhogy inkább megcsinálom a Corsát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Vagy egy nagy kompresszor,vagy a dupla turbó.Én biztos belevágnék,mert végre lenne valami egyedi,de ahhoz nagyon sok minden kell,fölegg 2.5milka :) Annyit most pont nem ér az egész. nemnem mindkettő kell, mint a tegnap linkelt mantában! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Aztec pont jól elmondta hogy mi a baj a C20let-tel. Szerintem egyre több LET mocis astra rohangál a városban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 És hát tudjátok családos ember leszek...... :) ezt nem tudtam...lesz kis coupe ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 nemnem mindkettő kell, mint a tegnap linkelt mantában! :) Annyi pénz nincs a világon.Beérném én azzal az 500lóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Annyi pénz nincs a világon.Beérném én azzal az 500lóval :) ha már lúd, legyen kövér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 ezt nem tudtam...lesz kis coupe ? :) Még nincs de jővőre tervbe van véve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Ja már lassan minden sarkon hozzádvágnak egy túros gsi-t... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Még nincs de jővőre tervbe van véve akkor sztem idén költs a kocsira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Ja már lassan minden sarkon hozzádvágnak egy túros gsi-t... :) Nem ezt mondtam,kifordítod a szavaimat :D Különben is miért nem alszol ;) ? akkor sztem idén költs a kocsira :P Mondtam is az asszonynak,hogy akkor az idén minden tervemet meg kell hogy valósítsam :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Ja már lassan minden sarkon hozzádvágnak egy túros gsi-t... :) Na azért azt a sarkot meglátogatnám én is hátha.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Ja már lassan minden sarkon hozzádvágnak egy túros gsi-t... :) Melyik sarkon, mert akkor még ki is állnék oda egy túrósért. azt a sok túrbós asztmát csak én nem látom az utakon???????? most olvastam csak Diny kolléga megelőzne a sarokkal....... nem GSI de V6: A vectraV6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 nem GSI de V6: A vectraV6 S, miért ilyen olcsó???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Még van hátra a licitből több mint kilenc nap ha lesz rá érdeklődés megy az még jóval feljebb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts