Laci4 Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 :) Ez jóó.. :) nálam meg pangó viz.. de elszántam magam.. beszélek Sz.Gabbal. és váltó repair. csak félek, sokba fog megállni nekem ez a kis "olajfolyás"... nah megyek is aludni.. reggel meló.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Ismer valaki olyan embert, aki karbit rakott a c20xe-re? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Ismer valaki olyan embert, aki karbit rakott a c20xe-re? :) Pár napja pont erről beszéltünk Dinyvel.... Mo-on még nem igazán egyébként..... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 :) Ez jóó.. :) nálam meg pangó viz.. de elszántam magam.. beszélek Sz.Gabbal. és váltó repair. csak félek, sokba fog megállni nekem ez a kis "olajfolyás"... nah megyek is aludni.. reggel meló.. inkább a tömités csere kerüljön sokba, mint a váltójavitás mégtöbbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Pár napja pont erről beszéltünk Dinyvel.... Mo-on még nem igazán egyébként..... :) :) :( És jutottakok valamire? C20NE karbival biztos van és jobban megy mint a XE. Egyáltalán a karbi és a 16 szelep jóbarátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 És jutottakok valamire? C20NE karbival biztos van és jobban megy mint a XE. Egyáltalán a karbi és a 16 szelep jóbarátok? ha értenék hozzá....... vmi olyanról beszéltünk h alapjáratot felejsd el vagy nagyon gáz lesz na meg fogyasztás.... Diny Blitz hitsen látott egy narancssárga kadettban(golf lámpa van rajta)de semmi konkrét elképzelés Aki ott van c20XE téren az a Subi gyerek, ő is beszélt róla vmikor de sztem gyorsan letett róla Ő "kicsit" vágja a témát...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Subi inkább a nyóóócszelepet vágja, de egy megkérdezést megér...de ez a karbi dolog ez olyan problémás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 ...de ez a karbi dolog ez olyan problémás... Mondja miszter C20LET... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Subi inkább a nyóóócszelepet vágja, de egy megkérdezést megér...de ez a karbi dolog ez olyan problémás... meg ha annyira jó lenne TI azér biztos hallottatok volna róla??? Télleg azt az egy sárgát láttam karbival én is a blitz hits képeken.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 :) De tényleg állandóan bekoszolódik, elállítódik...ha egyáltalán jól be tudják állítani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Ismer valaki olyan embert, aki karbit rakott a c20xe-re? :) Igen, Sanyit nem ismered gyorsulásról? csővezett piros c20xe 200HP+ és olyan 20 körül zabbant a kicsike onnan ösmerem h anno fateroméknál dolgozott csak kivágták me link volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Igen, Sanyit nem ismered gyorsulásról? csővezett piros c20xe 200HP+ és olyan 20 körül zabbant a kicsike onnan ösmerem h anno fateroméknál dolgozott csak kivágták me link volt.... Nem ismerem. Szokott még kijárni valahová? Hát a fogyi a legkevesebb ezen a szinten szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Nekem úgy rémlik, hogy az 8 szelepes... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Nekem úgy rémlik, hogy az 8 szelepes... :) Ezaz, hogy én is csak nyóccszelepes verzióról hallottam eddig. Ezek szerint akkor inkább C20LET, ha már csinálok valamit? Az a baj, hogy már mindenkinek olyan van. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 :) De tényleg állandóan bekoszolódik, elállítódik...ha egyáltalán jól be tudják állítani.... Asszem az I. BW-n volt az a piros Astra GSi C20NE, amin dupla WEBER volt.Megfogalmazódott bennem is a gondolat, hogy a sok elektromos kütyü helyett v.mi ilyesmit kellene belerakni a Corsába, de FG lebeszélt róla, mondván problémás. Viszont képen már láttam olyan Corsát, amiben a C20XE-hez párosítva WEBER volt berakva, de Demó erről többet tudna mesélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Nekem úgy rémlik, hogy az 8 szelepes... :) az sztem c20xe legalábbis eredetileg az volt és arra pakoltak karbit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Hívd fel, kérdezd meg és fogadjunk egy söriben.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Hívd fel, kérdezd meg és fogadjunk egy söriben.... :) nem fogadok, tegnap elött éjjel buktam 2ropit, mert nem tudtam h van scooby doo 2 én hülye :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Na jó akkor hogy fair legyen, ha én nyerek is meghívlak egy sörre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 inkább azt mondd meg mekkora csövek jönnek neked csiga fele? és hány km van még hátra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 C20XE karbi Na, hogy mit is találtam a Blitz-es képeim között? Karbi1 Karbi2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 na ez hűűűű én meg mondom h Sanyinak is c20xen van de senki nem hiszi... sőt ha most fogadtam volna akkor nyertem volna 1 sört is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 C20XE karbi Na, hogy mit is találtam a Blitz-es képeim között? Karbi1 Karbi2 korekt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 C20XE karbi Na, hogy mit is találtam a Blitz-es képeim között? Karbi1 Karbi2 tomi én egy sárgára gondoltam, azt is TE fényképezted csak az kadét golf lámpicsokkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Most mit kötegszel teee. Arról volt szó, hogy csak azt láttátok azért raktam be ezt. A Golf lámpásról tudok persze, és az nem sárga hanem arany metál nem? Na itt egy D Kadett Góf lámpás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts