aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 azthiszem ez 1 fokkal költségesebb megmozdulás lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Nem baj! Előbb eladom a Puntot, aztán meg az asszonyt rabszolgának... :) :D Bár lehet hogy az első adásvétel után már az én életbenmaradásom lenne kétséges... :roll: :lol: :lol: Aztec! Weblap? :wink: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Majd 1x ha megint lemejünk dartsozni vagy bilcsizni, akkor azért megkérdezem szandit is erről :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Ha valamelyikőtök autót vesz a piros gsi-t a hasznaltauto.hu-n fel se hivjátok. Hidrotőkés, pattogzik a festék, törve volt, karcolások, vissza van tekerve. És egy kis plusz : az van írva hogy első tulaj. Itt magyarországon igen, előtte volt 5 másik németországban, csak ez már nincs a hirdetésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Benzin! Köszi az infót! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 mennyié lehet egyébként venni vagy eladni első lököst?? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 mennyié lehet egyébként venni vagy eladni első lököst?? :wink: kb 20-25ért szoktak menni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Vagy éppen többért... attól is függ, hogy milyen állapotban van, vagy milyen színű, és kinek mennyit ér meg (mert mondjuk ha pont olyan színű mint amire kell, akkor azért meg lehet úszni a fényezést... :wink: ) Én pl 45 ért adtam el az elsőt... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 nebassz!!! 45ért???? ennyire hiánycikk?? :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Ráadásul ködlámpalukkal, ködlámpa nélkül... :wink: Ja és figyelj a patentokra, meg felfogatási pontokra, mert az általában hiányzik a felének... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 hát az nekem is a csomitartóban van 8) a múltkor mikor leszedtem a koptatót, akkor azokat is leszedtem, mert már félig lógtak és inkább egy lemezcsavarral középen alul megfogattam a lököst erősebb is lett, mint valaha :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 grat Kess :wink: 0301 GSITali :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 chek gsi.opelclub.hu Feltettem a talit! Azt hiszem lesz ideje mindenkinek szabaddá tennie magát... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2005 Sor közz HTML ben: <br> használd és kicsit tagoltabb lesz! Csá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Na még egy kicsit átpofoztam... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Anti akkor a szokásos. ------------------------------------------------------------------ 2005. Március 05. Lurdy Mini GSi Meet ------------------------------------------------------------------ 1.Atommanó 2.Aztec 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Jelentekzés a helyi/gsi.opelclub.hu minimíít topicban! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 szóljak másik gsi-s nem oc-s cartársaknak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Írtam, hogy mindenkit várunk... :wink: Sőt más opelest is, sőt, más típust is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Írtam, hogy mindenkit várunk... :wink: Sőt más opelest is, sőt, más típust is... :wink: Üdv.: Atommanó akkor ez most géjesiiiiiiiiiii találkozó, vagy opel találkozó??????, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Tulajdonképen a szokásos Lurdy-s összeröffenés, csak egy kicsit nagyobb szervezéssel... Hasonlóan a corsatali után... :wink: Megpróbálunk minél több, (más esetleg hajlandóságot mutató GSI-s társaságot is) összehozni egy tali alkalmával... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 megkukkoltam a homepagét, de pl. aztec kolléga nem írt vmi hosszú leírást magáról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Csak röviden és tömören... :) :D :lol: Én hiába beszélek neki... :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 nem hiába! megmondtam csinálok fotót a leírás félkész állapotában van! Csak jómunkás ember létemre csak este jutok haza na akkor aztán tényleg mijjen szép fotók készülnek az amúgy sem év autója gsimről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts