Atommanó Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 HUH... Azértm most kicsit örülök, hogy én nem tudtam hazavini a Coupet... Bocsi.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Tom kösssz a tippet emberhez ma megyek végre találtam kalaptartó-tartót :( Emiatt már fél opelesvilág hüjének nézzzzz, mert mindenki íyg -> :) nézett rám mikor közöltem h mi kellene..... A nyitása a csomtartónak meg valszin központival lészen megoldva ;) Tom tudsz feltenni képet hogyan reszeljem be? Mármint a zsanért vagy mi a szhép neve az illetőnek, mert anno azt nem dokumentáltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Embör az Ascona könyvel mi legyen? Itt hurcibálom a kocsiban már 1 hete! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Embör az Ascona könyvel mi legyen? Itt hurcibálom a kocsiban már 1 hete! de jóóó :) nekem nagyon nemtecc a belinkelt gsi eleje....vhogy már sok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 A nyitása a csomtartónak meg valszin központival lészen megoldva :) Tom tudsz feltenni képet hogyan reszeljem be? Mármint a zsanért vagy mi a szhép neve az illetőnek, mert anno azt nem dokumentáltam :) Persze. Délután csinálok képet, de csak telóval tudok sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 12 rendőr, 3 rendőrautó, fél óra "beszélgetés"... Elengedtek. :) Mondd már el a varázsszöveget. :( Engem most vágtak meg egy szabálytalan fordulásért záróvonalon amivel dugót kerültem el és abszolút nem veszélyeztettem senkit. (Üllőin) ;) Nekem csak egyfolytában azt hajtogatta, hogy ez szabály meg mi lenne, ha mindenki azt csinálna amit akarna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Mondd már el a varázsszöveget. :( Engem most vágtak meg egy szabálytalan fordulásért záróvonalon amivel dugót kerültem el és abszolút nem veszélyeztettem senkit. (Üllőin) :P Nekem csak egyfolytában azt hajtogatta, hogy ez szabály meg mi lenne, ha mindenki azt csinálna amit akarna... :) Tisztelettudó voltam igencsak. :) Meg rendben volt a kocsi (se drog, se vipera, papírok ok ;) ). Nagyon nem rajtam múlt a dolog. Szerintem nem tudtak bizonyítani semmit és nem is nagyon emberkedtem (a pofám igencsak lapos volt), így kb. ennyiben hagyták a dolgot. Gyorsan elrepült az a fél óra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Embör az Ascona könyvel mi legyen? Itt hurcibálom a kocsiban már 1 hete! Mindjárt felhívlak és megszüljük az okos megoldást :) 7végén ancsahekk so kelleni fog az 100 :) Tom ez a bontó amit küldtél az az amelyik a pesti út mellett van nem sokkal és 2 srác csinálja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 HUH... Azértm most kicsit örülök, hogy én nem tudtam hazavini a Coupet... Bocsi.... :) Köszi :( A történet új teljes,hogy mentünk hazafelé,beszélgettünk arról hogy mennyivel jobban tud a Tom elindulni és a váltások is sokkal gyorsabban mennek mint nekem.Ekkor fordultunk rá a kerepesire és Tom a készenléti rendőrség elött,úgy hogy állt egy rendőr autó a kereszteződésbe az út közepén próbálgatta az elnidulást(nem a lámpánál hanem pont a rendőrség elött)Én mondtam neki hogy nem itt kellene :) ,erre azt mondta kit érdekel.Meg is lett az eredménye.Azért tényleg mázli volt hogy nem büntették meg,de végülis nagyon mibe nem tudnak belekötni. Tom! A Detti egyik vendége F astrát szeretne venni.Klimás 1.4et,olyt mint a tied.Mi lenne az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 ...készenléti rendőrség elött,úgy hogy állt egy rendőr autó a kereszteződésbe az út közepén próbálgatta az elnidulást(nem a lámpánál hanem pont a rendőrség elött)Én mondtam neki hogy nem itt kellene :)... Tom! A Detti egyik vendége F astrát szeretne venni.Klimás 1.4et,olyt mint a tied.Mi lenne az ára? Ott még nagy volt a pofám, igen. :) Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy nem mentük 50 felett. Ott... Astra kb. 800-850 között lenne jó ha elmenne szerintem. Viszont a légkondi kicsit beteg, azt vagy meg kell gyógyítani, vagy alkulalap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Hú Tom nem lettem volna a helyedbe..... Én szét stresszeltem volna magam :) :) :( monjuk ennyi erővel rendőrpalota elött kéne gumi füstlit csinálni....... semmi bünti???????ha nagyon akar bármibe beleköt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 semmi bünti???????ha nagyon akar bármibe beleköt..... Így van. Ezért is írtam, hogy nem rajtam múlott. Tom ez a bontó amit küldtél az az amelyik a pesti út mellett van nem sokkal és 2 srác csinálja? Annyit tudok, hogy valahol az Örs környékén van. De a Coupe pl. volt már ott, Ő gondolom (jobban) tudja, hogy merre van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Tom ez a bontó amit küldtél az az amelyik a pesti út mellett van nem sokkal és 2 srác csinálja? Keresztúri úton mész kifelé a 17.ker felé és bal oldalon vannak sorban a bontók.A legutolsó bontóban van a gsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 coupe akkor téged kérdezlek: a keresztúri az az amelyikre ráfordulok jobbra a meki után ha m1ek kifele kerepesin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Keresztúri úton mész kifelé a 17.ker felé és bal oldalon vannak sorban a bontók.A legutolsó bontóban van a gsi. Dugóra készülj fel mer mos csinálják a keresztúrit kb 3-4 nap még... viszont ahol kész lett ott esküszöm már túl jó az út,tegnap kipróbáltam hazafele Ja az a GSI már elég régóta ott van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 coupe akkor téged kérdezlek: a keresztúri az az amelyikre ráfordulok jobbra a meki után ha m1ek kifele kerepesin? Az a keresztúri út:örs vezér tértől jössz a kerepesin és a mekinél dobsz egy jobbost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Meg rendben volt a kocsi :) de végülis nagyon mibe nem tudnak belekötni. :) tényleg a Tom autójáról beszélünk? Mert akkor az enyém gyári állapotu :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Tisztelettudó voltam igencsak. :) Meg rendben volt a kocsi (se drog, se vipera, papírok ok ;) ). Nagyon nem rajtam múlt a dolog. Szerintem nem tudtak bizonyítani semmit és nem is nagyon emberkedtem (a pofám igencsak lapos volt), így kb. ennyiben hagyták a dolgot. Gyorsan elrepült az a fél óra. :P Szóval kezdesz beilleszkedni a GSi-s társadalomba? :) Amúgy mos'mán az enyémet is sokan sportwagennek nézik, hátulról! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Szóval kezdesz beilleszkedni a GSi-s társadalomba? :) Amúgy mos'mán az enyémet is sokan sportwagennek nézik, hátulról! :) Aztán az első kanyarig asziszik lenyomnak ;) De tévednek :P És akkor rájönnek: jééé mégiscsak sportwagen :D Amúgy Tom grat, én má alapból szoktam mondani h van nálam négyezer.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Aztán az első kanyarig asziszik lenyomnak :( De tévednek ;) És akkor rájönnek: jééé mégiscsak sportwagen :P Tegnap is sikerült keresztbe kijönni a madaras tescó körforgójából! :) De érdekes, hogy mióta ül a verda, azóta nem kezdi el tolni az elejét, hanem sodródik oldalra, nyikorgó gumikkal. Ha már nagyon hüjén :D csinálom! :) El is határoztam, hogy jövőre 205/50-15 lesz fent.Keskeny ez a 195 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Tegnap vettem gumikat hátra.Végül a pirelli p zero nero lett a szerencsés befútó,erre mondták a legtöbben hogy jó gumi.(majd kiderül)Sajnos ez nem áll olyan szépen mint a régi,majdnem egyenes a gumi oldalfala :) de jobban védi a felnit.Elöre is kell vennem de elöre biztos hogy 195/45öt veszek hogy legalább az szépen álljon :P Így állt a régi Ez meg már az új. És a minta(képen nem tetszett annyira,élőben viszont nagyon szép) Ennyit arról hogy az idén már nem költök többet az autóra :) .Az ülésem is el van törve,meghegeszteni nem lehet.A bontóban az ülést párban adják(ilyet úgy se igazán találnék mint a mostani :( )ezért kénytelen vagyok venni valami komolyabb ülést ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 :) :( ügyessss, ingyenes teljeskörű átvizsgálás ingyen - okos 5let ;) mindezt hol sikerült? Lac az nem tömítés lesz? Az a kérdés hogy ott van-e egyátalán tömités :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Az a kérdés hogy ott van-e egyátalán tömités :) Az EPC-ben mutatja a tömítést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Tegnap vettem gumikat hátra.Végül a pirelli p zero nero lett a szerencsés befútó,erre mondták a legtöbben hogy jó gumi.(majd kiderül)Sajnos ez nem áll olyan szépen mint a régi,majdnem egyenes a gumi oldalfala :) de jobban védi a felnit.Elöre is kell vennem de elöre biztos hogy 195/45öt veszek hogy legalább az szépen álljon :P Így állt a régi http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21902950.jpg Ez meg már az új. http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21902549.jpg És a minta(képen nem tetszett annyira,élőben viszont nagyon szép) http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21902580.jpg Ennyit arról hogy az idén már nem költök többet az autóra :) .Az ülésem is el van törve,meghegeszteni nem lehet.A bontóban az ülést párban adják(ilyet úgy se igazán találnék mint a mostani :( )ezért kénytelen vagyok venni valami komolyabb ülést ;) :D Szépen áll ez is mibajod van vele.. Van egy mohácsi srác (azaz qrva messze lakik) akinek van kárpitszakadásmentes ülésgarnitúrája egy rommá tört GSiből 20-ért. 70 220 95 30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Szépen áll ez is mibajod van vele.. Van egy mohácsi srác (azaz qrva messze lakik) akinek van kárpitszakadásmentes ülésgarnitúrája egy rommá tört GSiből 20-ért. 70 220 95 30 Szépen áll,de nem úgy mint a másik. Az üléssel az a baj hogy az enyém 95ös és teljesen más a kárpít színe+ mire lemegyek mohácsra lassan 30ezer.Akkor már inkább veszek valami sportülést.Viszont elég gyorsan kell mert nagyon mozog a mostani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts