Atommanó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Szegény Coupe...! Halálra dolgoztatják ezt a srácot, mert még nem ért haza a munkából...most már ideje lesz elbeszélgetni a főnökével... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Szegény Coupe...! Halálra dolgoztatják ezt a srácot, mert még nem ért haza a munkából...most már ideje lesz elbeszélgetni a főnökével... :) Én sem értem hogy mi van már. Remélem azért kap majd túlórapénzt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Most azért kicsit csalódtam bennetek... :P Tehát ennyire azért vághatnátok miért is linkeltem be... :) :) :( nemakarok szőkenő lenni de ezt most igy hogy? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Mit mit hogy???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 hogy hogy mit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Bazzz Redi! Mit nem értesz???? :) Mit hogy, hogy mit mit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 hö? :) nem egészen értem miért linkelted be az autót légy férfi, beszélj egyenesen és nyiltan :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Mert a Coupe spoilereket keres a Caraváncsodára...hát ez is egy fajta lehetőség... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Találtam neked még egy párat most ment át az easymail-re. A múltkor arról volt szó, hogy most GSI vagy nem a Caravan + a súlya mennyi. Kérdezzétek meg a hollandusokat nátha tudnak valami newt mondani. Köszi Tomi,megkaptam és volt sok benne amit még nem láttam :P Szegény Coupe...! Halálra dolgoztatják ezt a srácot, mert még nem ért haza a munkából...most már ideje lesz elbeszélgetni a főnökével... ;) Azért a sok munkába belefért egy kávé meg egy pár szál cigi a sissibe :) :) Látjátok hogy tudok sokat is dolgozni :P :D Mert a Coupe spoilereket keres a Caraváncsodára...hát ez is egy fajta lehetőség... :( Annyira nem keresek mert caravanon mindegyik csúnya :P eddig csak az irmscher tetszik,de annyit meg nem ér az egész. köszönöm Anti hogy megmutattad ezt a lehetőséget is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 nemakarok szőkenő lenni de ezt most igy hogy? :) Vagy mégis? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Mi ez a nagy csend a GSi-k háza táján? Olyan jó titeket olvasni! :) Érdekes látvány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Kicsit sok rajta a sallang.Amúgy 1nek jó.Ha jégkék lenne, akkor talán még tessene is.Bár a csavart küszöb......... szal talán egy punyeszon, de nem egy GSi-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 A hátső lökös érdekes. Szeritnem szépen van megcsinálva így, hogy tulajdon képpen ott van alatta a gyári. Nem szokott tetszeni az ilyen kivitel, de ez most bejön. A többi már nem olyan egyértelmű... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Kicsit sok rajta a sallang.Amúgy 1nek jó.Ha jégkék lenne, akkor talán még tessene is.Bár a csavart küszöb......... szal talán egy punyeszon, de nem egy GSi-n. Utána néztem meg, hogy ez elvileg át van színezve... mármint az alja. De amúgy egy tényleg létező gép. Itt a link az eredeti géphez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 nekem sok sok évig ő volt az etalon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 nekem sok sok évig ő volt az etalon :) :) akkor asszem nem találtam rossz gépet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Nah végre a képtár is úgy akarja, és láthatóak a váltó képeim. sajnos a másik képtáram,változatlanul behalt, és mégcsak válaszrra se méltatnak :) Mint irtam, nagyjából kiderítettem hol folyik.. Bejelöltem a képeken.. aki szedett már szét váltót, az nem tudja ott is van tömítés? mert sz első"szintnél" látszik is, de ott nem úgy tünik hogy lenne.. Csak tudnám mitől kezdett el folyni. A csavarokat próbáljam meg vajon kicsit utánhúzni? vagy ez tipikusan a "nem kéne" kategória? (nekem kicsit olyan aluszerünek tünik.. lehet egy nyomaték kulcs nem lenne hátrány?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 váltó képeim. Nekem ez olybá tűnik, hogy a csavar mellett kezdett el folyni,ami számomra teljesen érthetetlen.Ilyet még nem láttam.Sztem próbálj meg utánahúzni, és ha akkor sem szűnik meg a problem, akkor tömítéscsere, ill. ha akkor már lent van az a dekli, akkor alaposan megnézni, hogy nem repepdt-e. Szerintem.Mert ez elég erős szivárgásnak tűnik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 12 rendőr, 3 rendőrautó, fél óra "beszélgetés"... Elengedtek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Mé mi vóót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Mé mi vóót? :) Piros lámpán át, trafi előtt el, rendőrség előtt elindulás gyakorlás a Coupéval. Persze ebből csak az utolsó az igaz. De vicces story, most legalább már tudom, hogy nincs semmi kábszer és fegyver a kocsiban, mert elég alaposan átnézéték. Mondjuk ha már így szétszedték, akkor a tornyot is megcsinálhatták volna. Persze ott nem volt ekkora szám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 És kötekedtek a kocsival kapcsolatban, vagy miután kiszáltál és megláttak már nem mertek... :) Bünti volt???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 És kötekedtek a kocsival kapcsolatban, vagy miután kiszáltál és megláttak már nem mertek... :) Bünti volt???? :) Majdnem mindenbe belekötöttek, még a hátsó ablakos fóliával és a lámpával is szívóztak. Szernécsere az igazán komoly dolgokat nem vették észre. Bünti nem volt (bár sokat tanakodtak rajta). Végülis rendesek voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 .... legalább már tudom, hogy nincs semmi kábszer és fegyver a kocsiban, mert elég alaposan átnézéték. Mondjuk ha már így szétszedték, akkor a tornyot is megcsinálhatták volna. :) :) ügyessss, ingyenes teljeskörű átvizsgálás ingyen - okos 5let :( mindezt hol sikerült? Lac az nem tömítés lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 ügyessss, ingyenes teljeskörű átvizsgálás ingyen - okos 5let :) mindezt hol sikerült? Coupe-éknál, a Kerepesi és a Róna környékén. Hát az átvizsgálás okés, csak az elején még ugye nem tudod, hogy ingyenes lesz-e... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts