Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Szegény Coupe...!

Halálra dolgoztatják ezt a srácot, mert még nem ért haza a munkából...most már ideje lesz elbeszélgetni a főnökével... :)

Én sem értem hogy mi van már. Remélem azért kap majd túlórapénzt... :)

Elküldve
Most azért kicsit csalódtam bennetek... :P

Tehát ennyire azért vághatnátok miért is linkeltem be... :) :) :(

nemakarok szőkenő lenni de ezt most igy hogy? ;)

Elküldve
Találtam neked még egy párat most ment át az easymail-re.

A múltkor arról volt szó, hogy most GSI vagy nem a Caravan + a súlya mennyi. Kérdezzétek meg a hollandusokat nátha tudnak valami newt mondani.

Köszi Tomi,megkaptam és volt sok benne amit még nem láttam :P

Szegény Coupe...!

Halálra dolgoztatják ezt a srácot, mert még nem ért haza a munkából...most már ideje lesz elbeszélgetni a főnökével... ;)

Azért a sok munkába belefért egy kávé meg egy pár szál cigi a sissibe :) :)

Látjátok hogy tudok sokat is dolgozni :P :D

Mert a Coupe spoilereket keres a Caraváncsodára...hát ez is egy fajta lehetőség... :(

Annyira nem keresek mert caravanon mindegyik csúnya :P eddig csak az irmscher tetszik,de annyit meg nem ér az egész.

köszönöm Anti hogy megmutattad ezt a lehetőséget is ;)

Elküldve

Kicsit sok rajta a sallang.Amúgy 1nek jó.Ha jégkék lenne, akkor talán még tessene is.Bár a csavart küszöb......... szal talán egy punyeszon, de nem egy GSi-n.

Elküldve

A hátső lökös érdekes. Szeritnem szépen van megcsinálva így, hogy tulajdon képpen ott van alatta a gyári. Nem szokott tetszeni az ilyen kivitel, de ez most bejön. A többi már nem olyan egyértelmű... :)

Elküldve

Nah végre a képtár is úgy akarja, és láthatóak a váltó képeim. sajnos a másik képtáram,változatlanul behalt, és mégcsak válaszrra se méltatnak :)

Mint irtam, nagyjából kiderítettem hol folyik..

Bejelöltem a képeken.. aki szedett már szét váltót, az nem tudja ott is van tömítés? mert sz első"szintnél" látszik is, de ott nem úgy tünik hogy lenne..

Csak tudnám mitől kezdett el folyni.

A csavarokat próbáljam meg vajon kicsit utánhúzni? vagy ez tipikusan a "nem kéne" kategória? (nekem kicsit olyan aluszerünek tünik.. lehet egy nyomaték kulcs nem lenne hátrány?)

Elküldve

Nekem ez olybá tűnik, hogy a csavar mellett kezdett el folyni,ami számomra teljesen érthetetlen.Ilyet még nem láttam.Sztem próbálj meg utánahúzni, és ha akkor sem szűnik meg a problem, akkor tömítéscsere, ill. ha akkor már lent van az a dekli, akkor alaposan megnézni, hogy nem repepdt-e.

Szerintem.Mert ez elég erős szivárgásnak tűnik. :)

Elküldve
Mé mi vóót? :)

Piros lámpán át, trafi előtt el, rendőrség előtt elindulás gyakorlás a Coupéval. Persze ebből csak az utolsó az igaz. De vicces story, most legalább már tudom, hogy nincs semmi kábszer és fegyver a kocsiban, mert elég alaposan átnézéték. Mondjuk ha már így szétszedték, akkor a tornyot is megcsinálhatták volna. Persze ott nem volt ekkora szám...

Elküldve
És kötekedtek a kocsival kapcsolatban, vagy miután kiszáltál és megláttak már nem mertek... :)

Bünti volt???? :)

Majdnem mindenbe belekötöttek, még a hátsó ablakos fóliával és a lámpával is szívóztak.

Szernécsere az igazán komoly dolgokat nem vették észre.

Bünti nem volt (bár sokat tanakodtak rajta). Végülis rendesek voltak.

Elküldve
.... legalább már tudom, hogy nincs semmi kábszer és fegyver a kocsiban, mert elég alaposan átnézéték. Mondjuk ha már így szétszedték, akkor a tornyot is megcsinálhatták volna.

:) :)

ügyessss, ingyenes teljeskörű átvizsgálás ingyen - okos 5let :(

mindezt hol sikerült?

Lac az nem tömítés lesz?

Elküldve
ügyessss, ingyenes teljeskörű átvizsgálás ingyen - okos 5let :)

mindezt hol sikerült?

Coupe-éknál, a Kerepesi és a Róna környékén.

Hát az átvizsgálás okés, csak az elején még ugye nem tudod, hogy ingyenes lesz-e... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.