coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ok :) elküldöm iwiwen a számomat aztán majd begbeszéljük Kint van az iwiw-en a számod,ha még az ami oda van írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ok :) Kint van az iwiw-en a számod,ha még az ami oda van írva. Ja ige el is felejtettem. De ha ma nem jössz akkor pénteken gyerre shell kutra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ja ige el is felejtettem. De ha ma nem jössz akkor pénteken gyerre shell kutra. A péntek az jól hangzik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 A péntek az jól hangzik :) Na megyek pihenek egy kicsit. csáko Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Berakom ide is mert van aki csak ezt a topicot olvassa... :) királya a zene a videóról nem is is beszélve..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Coupe Küldtem mailt erre a címre (steve781116@hotmail.com) remélem jó helyre küldtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Azt nem használom,az az msn címem,de meg tudom nézni.A coupe@vipmail gsicaravan@easymail.hu az igazi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Kíváncsi lennék a rendőr autóra,mert az a lotus elég durván ellépet tőle :) :( Ellépett az Omega,de miért van felgyorsítva a videó?Hogy látványosabban elhúzzon? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Azt nem használom,az az msn címem,de meg tudom nézni.A coupe@vipmail gsicaravan@easymail.hu az igazi :) Megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Megkaptad? még nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 még nem :) Átküldöm a másik kettőre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Átküldöm a másik kettőre is! ok!köszönöm :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 easymail-re most küldtem el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Nagyon ott van az autód színe így képről nézve Streetraci!!!!!! :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 easymail-re most küldtem el. Köszi,megkaptam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Nehogy azt mond, hogy már végeztél... :) :( ;) :P Holnappal mi lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Nehogy azt mond, hogy már végeztél... :) :( ;) :P Holnappal mi lesz... :) Most megyek dolgozni :P A holnap majd reggel kiderül,de szerintem sima ügy :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Na akkor jó munkát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Köszi,megkaptam :) Találtam neked még egy párat most ment át az easymail-re. A múltkor arról volt szó, hogy most GSI vagy nem a Caravan + a súlya mennyi. Kérdezzétek meg a hollandusokat nátha tudnak valami newt mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Coupe! Itt van neked szép hátsó lökös, meg első... :) Katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 übergagyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 übergagyi Ritkán szoktam egyetérteni a Bazzsal, de most azt kell hogy mondjam, igaza van. Az első még csakcsak (izlések és pofonok), de a hátsó... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Coupe! Itt van neked szép hátsó lökös, meg első... :) Katt Anti nem spermaságból meg a srácot sem szeretném fikázni, mert jogom se közöm hozzá de ennél igénytelenebb megoldást és csúfabbat talán keresve sem találnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Most azért kicsit csalódtam bennetek... ;) Tehát ennyire azért vághatnátok miért is linkeltem be... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Most azért kicsit csalódtam bennetek... ;) Tehát ennyire azért vághatnátok miért is linkeltem be... :) :) :( Akkor, DE SZÉÉÉÉP... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts