coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Hát veseköve biztos nem. De ha beülsz akkor jo lesz a reflekszed:-D Milyen gátlók vannak benne? Szerinted mennyire lesz tartós az F16os váltó a kocsidban? Sega. Neked a hátsó fűtőműved állitható? Sajnos nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogre Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Hát veseköve biztos nem. De ha beülsz akkor jo lesz a reflekszed:-D Voltak jó ápoló nénik????? ÁÁÁÁ,most éppen üt az asszony!!!!! Este hívj,hogy mikor menjek érted és akkor kiviszlek a Pólushoz!!!! Csak,hogy egy kocsival mehess:))) Na én most lépek haza!!! Majd csörögj!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Milyen gátlók vannak benne? Szerinted mennyire lesz tartós az F16os váltó a kocsidban? Sajnos nem. Van egy 60-as ültetésem ami 80-ra sikerült és emelé keményitett gátlok. Mert a hozzávalo gátloval bologatos lett volna. Az F-16-os váltó peddig tartós csak normálisan kell vátani. Biztos forrásbol tudom hogy ha nem rángatod a váltot akkor elviseli a C20LET-et is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Hogy sikerült 80asra?Azt láttam a múltkor a lámpánál mikor beszélgettünk hogy sokkal lejebb van a tied,de nekem ez így bőven elég.Így is leér sokszor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Hogy sikerült 80asra?Azt láttam a múltkor a lámpánál mikor beszélgettünk hogy sokkal lejebb van a tied,de nekem ez így bőven elég.Így is leér sokszor. Hát ööööööööööööööööööööö! Ezt én se tudom :) Majd még hátra megkapja a szoknyát és akkor jol nézz majd ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Van képed arról mit raksz fel hátsó szoknyának?Nekem eddig csak a gyári irmscher tetszett,de az nagyon drága :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Coupe neked milyen ültetés van benne és a gátlók gyáriak ,vagy sportgátlók?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Van képed arról mit raksz fel hátsó szoknyának?Nekem eddig csak a gyári irmscher tetszett,de az nagyon drága :) Hát ebay van csomo szoknya. De lehet hogy a 3 ajtós gsinek lesz leöntetve a lökös alján lévö iv és azt rakom fel. Nem szeretem a szokványos tunningot. De ez látszik is az astrán. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Coupe neked milyen ültetés van benne és a gátlók gyáriak ,vagy sportgátlók?? Elöl 50mm,hátúl 30mm.A hátsó nem látszik hogy ültettve van,mert magasabb a kocsi hátúlja mint a gyári caravanokna,de nekem így tetszik ráadásul ha lejjebb ültetném akkor lenne munka a karosszérián a 9"széles felni miatt.A gátló weitec rövidített szárú.Együtt vettem a gátlót a rúgóval,mindkettő weitec. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Hát ebay van csomo szoknya. De lehet hogy a 3 ajtós gsinek lesz leöntetve a lökös alján lévö iv és azt rakom fel. Nem szeretem a szokványos tunningot. De ez látszik is az astrán. :) :) hello neked milyen rugók és gátlók vannak a gépbe és eredetileg milyen váltód volt, jaés az F16-os hogy dolgozik?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Hát ebay van csomo szoknya. De lehet hogy a 3 ajtós gsinek lesz leöntetve a lökös alján lévö iv és azt rakom fel. Nem szeretem a szokványos tunningot. De ez látszik is az astrán. :) :) Én is a gyári gsi hátsó lökösön gondolkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 hello neked milyen rugók és gátlók vannak a gépbe és eredetileg milyen váltód volt, jaés az F16-os hogy dolgozik?? Seva. Eredetilef F-18 volt.most az F-16 muzsikál elég jol föleg hogy most a chipel jobban megy. De ami jo lenne az a gyári speres válto de hát ritka mint a fehér holló. Az ültetés meg vaami német ültetöszett volt csak kicseréltem a gátlokat ,mert bologatot nagyon a bodé. Igy tehát a gyári van kikeményiteve és elég feszesen fogja az utat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Berakom ide is mert van aki csak ezt a topicot olvassa... :) Pár jópfa kis videjóóó Moci vs Police... Ezek a GSI-s fiatalok... Bizti sokan imeritek már, de akkor is brutál mit megy egy Lotus... Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Én is a gyári gsi hátsó lökösön gondolkodom. Most van egy srác aki megcsinálja a cabriojára majd kivi leszek. Merre laksz amugy a 10-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Seva. Eredetilef F-18 volt.most az F-16 muzsikál elég jol föleg hogy most a chipel jobban megy. De ami jo lenne az a gyári speres válto de hát ritka mint a fehér holló. Az ültetés meg vaami német ültetöszett volt csak kicseréltem a gátlokat ,mert bologatot nagyon a bodé. Igy tehát a gyári van kikeményiteve és elég feszesen fogja az utat. már mint a gátlók ki lettek cserélve de nem sportra??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Én úgy tudom, hogy a Muha most épp ilyet hekkel a kabriójára két lökösből... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Berakom ide is mert van aki csak ezt a topicot olvassa... :) Figyimá! A középső filmen az gyári túrós,hogy jobbkormányos? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 már mint a gátlók ki lettek cserélve de nem sportra??? Igen a gyári lett kikeményitve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Most van egy srác aki megcsinálja a cabriojára majd kivi leszek. Merre laksz amugy a 10-be? A Muha Csabira gondolsz?mert azt láttam is hogy csinálja,meg a gsi küszöbb spoilert is fel akarja tenni a cabrióra. Az OMW kútnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Én úgy tudom, hogy a Muha most épp ilyet hekkel a kabriójára két lökösből... :) Igen ha a Csabirol beszélsz . Én is rola beszélek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Figyimá! A középső filmen az gyári túrós,hogy jobbkormányos? :) Bizti nem gyári, mert csak 4 csavaros a felnije...ez egy szimpla angol darab átépítve... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Igen a gyári lett kikeményitve. és az hogy lett megcsinálva, ki csinálta, és hogy sikerült????bocsi a sok kérdésért!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 A Muha Csabira gondolsz?mert azt láttam is hogy csinálja,meg a gsi küszöbb spoilert is fel akarja tenni a cabrióra. Az OMW kútnál. Este mit csinálsz? Mert ha van idöd kijöhetnél a polushoz dumázni kint lesz az ogre is meg még egy gsi ami most lett kész. Ha jössz akkor a Média mark mögött fél 9-kor. és az hogy lett megcsinálva, ki csinálta, és hogy sikerült????bocsi a sok kérdésért!!! Ki lett benne cserélve az olaj sürübre. Egyik haverom csinálta már lassan egy éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Este mit csinálsz? Mert ha van idöd kijöhetnél a polushoz dumázni kint lesz az ogre is meg még egy gsi ami most lett kész. Ha jössz akkor a Média mark mögött fél 9-kor. Ki lett benne cserélve az olaj sürübre. Egyik haverom csinálta már lassan egy éve. Még nem tudom mi lesz este,máskor is szoktatok ott lenni? Kíváncsi lennék a rendőr autóra,mert az a lotus elég durván ellépet tőle :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Még nem tudom mi lesz este,máskor is szoktatok ott lenni? Kíváncsi lennék a rendőr autóra,mert az a lotus elég durván ellépet tőle :) :) elküldöm iwiwen a számomat aztán majd begbeszéljük Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts