PetiGSI Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Te Petya az nem a pillangó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Te Petya az nem a pillangó? Küldem, amit megbeszéltünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 THX Tom :) Majd úgyis jön sms.... btw LFR iz linear flow rate is lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Te Petya az nem a pillangó? Lehet de melyik? LFR az valami Luft .... .... - lehet :) nice smile :) http://forum.astragsi.nl/profile.php?mode=viewprofile&u=579 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Peti ízlések és pofonok Részemről pofon de azért nem ment L az étvágyam hálittennek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Tom megjött a zseton, THX :) Meet ügyben keresselek - keresel??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Tom megjött a zseton, THX :) Meet ügyben keresselek - keresel??? Keress nyugodtan. :) De ma délután szerintem meglátogatom SXP-t, úgyhogy akár nala is lehet meet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 OK akkor asszem megint marad a teló, mert asse tudom merre leszek és miért... ma sajnos nem tudom feltartani Zot mert kibeba*** sok melóm akadt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Most már nem tudom mi legyen a gumival.Azért gondoltam a toyora mert a németek elöszeretettel használják 9"széles felnire.Az biztos hogy most nincs 30ezer ft/db gumira. Mintára a yokohama tetszik,de ezt senki nem ajánlotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Szerintem jó ez a Yoko. Bár én inkább 520ast vennék, az szerintem most a(z egyik) legjobb gumi. Viszont bármelyiket is veszed a 3 közül nagyon nem fogsz mellényulni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 (edited) Most már nem tudom mi legyen a gumival.Azért gondoltam a toyora mert a németek elöszeretettel használják 9"széles felnire.Az biztos hogy most nincs 30ezer ft/db gumira. Mintára a yokohama tetszik,de ezt senki nem ajánlotta. http://www.alufelni.com/images/type/2/2045568431.jpg Ilyen vann fenn nekem köbö ha vmikor összefutunk akkor nyugodtan próbáld ki és sztem rá fogsz jönni h nem naccám! én azé' vettem mert dícsérték meg végre lehetett egy olyan gumám ami a colinban is vagy melyik rallys játékban szerepelt :) de nem nagyszám, inkább falken :) képpel nem idézünk! Módosítva Május9, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Elég sok gumit kipróbáltam már de egyik se volt valami nagy durranás,a coupen gyárilag dunlop sp9000 volt és attól se voltam elájulva.Amin a legjobban meglepődtem a céges verdán matador téli gumi van na annál éreztem hogy sokkal jobban tapad még nyáron is mint a nyári continentál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Elég sok gumit kipróbáltam már de egyik se volt valami nagy durranás,a coupen gyárilag dunlop sp9000 volt és attól se voltam elájulva.Amin a legjobban meglepődtem a céges verdán matador téli gumi van na annál éreztem hogy sokkal jobban tapad még nyáron is mint a nyári continentál. Nekem is nagyobbat fogott a 100 éves Michelin Alpin, mint a mostani 2 éves Dunlop Sp sport 3000 A. Egyébként meg matador szerintem nagyon jó téligumikat csinál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 háhhá akkor én is mesélek ilyet nekem az 1ik legruppottlanabb téliguma a kedvencem: marangoni nem a zeta linea család tagja holt igénytelen de télen úgy tapad mint a jóélet és lehet nevetgélni tényleg bevállt nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogre Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Elég sok gumit kipróbáltam már de egyik se volt valami nagy durranás,a coupen gyárilag dunlop sp9000 volt és attól se voltam elájulva.Amin a legjobban meglepődtem a céges verdán matador téli gumi van na annál éreztem hogy sokkal jobban tapad még nyáron is mint a nyári continentál. Hello!!!! Szép a kocsid!!!!A múlt héten csüt. vagy pénteken láttalak a Tatai Úton,pont akkor száltál ki a kocsiból!!!! A gumival kapcsolatban annyit,hogy 1,5 évig gumisnál dolgoztam és mindenki a Yokot kereste rajtunk. A Toyo Proxes anyaga telejesen ugyan az ami a slickjüknek csak gyárilag meg van vágva.Nagyon jó gumi!!! De a Pirelli P Zero Nero is nagyon jó.Én most vettem 2-t előre és nagyon jól tapad!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Hello!!!! Szép a kocsid!!!!A múlt héten csüt. vagy pénteken láttalak a Tatai Úton,pont akkor száltál ki a kocsiból!!!! A gumival kapcsolatban annyit,hogy 1,5 évig gumisnál dolgoztam és mindenki a Yokot kereste rajtunk. A Toyo Proxes anyaga telejesen ugyan az ami a slickjüknek csak gyárilag meg van vágva.Nagyon jó gumi!!! De a Pirelli P Zero Nero is nagyon jó.Én most vettem 2-t előre és nagyon jól tapad!!!!! Köszönöm :) mentem Antiért a tatai útra :) És a tanácsot is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Jééé tényleg gumisnál.... :) :( Há mi voltunk nálad ketten a felniről leszedetni a gummmát Teee... :P ;) Csak akkor éppen góóófkocsival voltunk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Megnéztem mennyibe kerül az a küszöb és hátsó spoiler az irmschernél,gyorsan le is tettem róla,pedig nagyon tetszik.Ez az első hátsó lökös ami tetszik caravanon. Hátsó lökös 279euro küszöb spoiler 264euro Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Megnéztem mennyibe kerül az a küszöb és hátsó spoiler az irmschernél,gyorsan le is tettem róla,pedig nagyon tetszik.Ez az első hátsó lökös ami tetszik caravanon. Hátsó lökös 279euro küszöb spoiler 264euro A műanyagos haverod nem tudja olcsóbban megcsinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ha lenne ilyen sablonja akkor biztos,de ilyen nincs nekik :) ráadásul nem szeretnék üvegszálas spoilert a kocsira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ogre Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Jééé tényleg gumisnál.... :) :( Há mi voltunk nálad ketten a felniről leszedetni a gummmát Teee... :P ;) Csak akkor éppen góóófkocsival voltunk.... :) Ti voltatok nálam a Megyeri úton?????Az már rég volt!!!Nem emlékszem!!! Milyen lett a kocsid???? Enyém is előbb-utóbb turbós lessz!!!!!! Köszönöm :D mentem Antiért a tatai útra :P És a tanácsot is köszönöm. Nagyon szivesen segítek ha tudok!!!! Marangoni Zeta Linea-n nem gondolkozol???? Egy cimborámnak van és esküszik rá!!!! Carstyling-on Streetraci néven megtalálod és tudsz érdeklődni,hogy milyen a gumi!!!!! Amúgy neki kombija van 2.0 16v motorral,jól néz ki vasa!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Streetraci és Coupe ismerik is egymást... :) Jó LET(t)... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ti voltatok nálam a Megyeri úton?????Az már rég volt!!!Nem emlékszem!!! Milyen lett a kocsid???? Enyém is előbb-utóbb turbós lessz!!!!!! Nagyon szivesen segítek ha tudok!!!! Marangoni Zeta Linea-n nem gondolkozol???? Egy cimborámnak van és esküszik rá!!!! Carstyling-on Streetraci néven megtalálod és tudsz érdeklődni,hogy milyen a gumi!!!!! Amúgy neki kombija van 2.0 16v motorral,jól néz ki vasa!!!!! Szoktam vele találkozni reggelente :) meg az iwiw-en szoktunk beszélgetni.Sajnos sokat még nem beszéltünk,mert eddig mindenhol elkerültük egymást. Anti szerintem meg összekever téged valakivel. Anti mi a megyeri úton voltunk gumisnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts