warwolf Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Ez biztos , hogy nem 150 paci:hisz ez turbós !!!!!!!!! Csak szerintem egy kissé drága! http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Kérdés, hogy nem lett-e uninstallálva belőle a turbócucc, aztán átpapírozták vissza XE-re. Ha konkrét érdeklődés van, szívesen megtekintem.Nincs messze a melóhelyemtől........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Nézd meg meg fotózz ha szabad, mert én is kivi vagyok rá pl...én annó láttam előben, akkor is csak olyan felületes tunying volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Nézd meg meg fotózz ha szabad, mert én is kivi vagyok rá pl...én annó láttam előben, akkor is csak olyan felületes tunying volt... :) Oksa.Akkor útbaejtem majd.Elég sokáig nyitva szotak lenni.Kicsit arréb egyébként áll egy Corsa B GSi is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Tom, ha 6 mm vastag acéllap van a kocsid alatt, akkor mitől félsz? Azzal még egy Hummeren is át lehet menni...:-) :-) Ilyen kartervédőm van? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Tom! Jó pap holtig tanul... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Tom! Jó pap holtig tanul... :) Na akkor ezt majd megmondom a kartervédőnek is, a miheztartás végett. A sportkipuffról mit lehet tudni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Kérdés, hogy nem lett-e uninstallálva belőle a turbócucc, aztán átpapírozták vissza XE-re. Ha konkrét érdeklődés van, szívesen megtekintem.Nincs messze a melóhelyemtől........... Az nagyon jó lenne ha tudnál róla sok képet csinálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 akkor majd legközelebb.. Antinak vagy a Coupénak odaadhatod, sőt azt meg is köszönném. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Tomi neked szvsz 500 forintos kartervédőd van. Márha arra gondolunk ami fenn volt... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Az nagyon jó lenne ha tudnál róla sok képet csinálni :( Te inkább még mennyél vissza dolgozni egy kicsit... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 ma nem akar engem is zaklat a hülye kérdéseivel gyorsulni akar a GP ellen, bazz :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Te inkább még mennyél vissza dolgozni egy kicsit... :) :) Írigykedsz mi? :( :lol:már fél12kor végeztem a melóval ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 ijjen meló kellene nekem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 ijjen meló kellene nekem is :) Mindenki ezt mondja :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Coupe mit is dolgozol? :) Nem keresnek nálatok munkaerőt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Coupe mit is dolgozol? :) Nem keresnek nálatok munkaerőt? :) Mindenkinek ez a második kérdése :( ;) :P Egy gyógyászati segédeszközöket forgalmazó cégnél dolgozom.Én vagyok az egyedüli alkalmazot,végülis én viszem ki a gyógyszertárakba gyógyászati boltokba az árut,bemutatom az új termékeket,tartom a kapcsolatott azokkal az emberekkel akiknek szállítunk,és nekem kell beszereznem a cuccokat is.Már 3 éve csinálom elég jól ismerem a várost azért tudok ilyen hamar végezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Már lassan túlképzett leszel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Köszönöm a kimerítő választ. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 2 napja állat hangja van a gépnek ;) de azért mert megint kilukadt a középdob :) ugyhogy szombatra foglaltattam helyet Lenderéknél....mondtam ugyanolyan motor van benne mint a többiben amelyek itt jártak pl a sárga vagy a többi...erre jött egy "ahhha jó" remélem a lelkesedés szólt belőle és nem a csüggedés, hogy "megint idetolnak egy bontószökevényt mit csináljunk vele" :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 ÁÁÁ nem, nagyon normális a srác, és nagy odafigyeléssel csinálja a kipuffokat... Ilyen szakik kellenének még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 várájvárjá eddig a tiédet, meg a coupé astráját látta de ha a Norbi betolja a pudvaládáját, akkor... amúgy szerintem ne javítgasd a szétrohadt szart, mert nem lesz hosszútávú megoldás, a csere tartósabb és összességében olcsóbb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 várájvárjá eddig a tiédet, meg a coupé astráját látta de ha a Norbi betolja a pudvaládáját, akkor... amúgy szerintem ne javítgasd a szétrohadt szart, mert nem lesz hosszútávú megoldás, a csere tartósabb és összességében olcsóbb :) Persze akkor járna a legjobban, ha megvenné a zöldről a kétoldali kipuffot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 várájvárjá eddig a tiédet, meg a coupé astráját látta Eddig ott járt nála: Coupe, Tom minkettővel, Ákos a Corsával, Aztec, Andris 22, meg én... Szal látott már eleget... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 A Lender gyerek nagyon jó arc.Tényleg sok ilyen szaki kellene ebbe az országba :) Jó hogy Tom megtalálta őket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Jó lesz a Subaruja, ha egyszr elkészül. Meg a szövegei... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts