Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nálam ez 7 literes fogyit jelent kb, és simán megcsinálom a hatot is 100-al Balcsira legurulva.

És van értelme 100-zal menni a Balcsira, pláne egy Gsi-vel? :)

Elküldve

Nekem és a barátomnak akinek egy 92-es GSI-je volt 1x sikerült 80-al az M3-on Füzesabonytól a bevezetőig végig jönni és 5,6-ot fogyasztott. Ráadásul mi találtuk ki mert kíváncsiak voltunk a fogyasztásra. Meg kell mondanom nem volt hosszú az út.

Elküldve
Nekem és a barátomnak akinek egy 92-es GSI-je volt 1x sikerült 80-al az M3-on Füzesabonytól a bevezetőig végig jönni és 5,6-ot fogyasztott. Ráadásul mi találtuk ki mert kíváncsiak voltunk a fogyasztásra. Meg kell mondanom nem volt hosszú az út.

Azért rájöhettetek volna már az első 2 km után, hogy ennyit fog fogyasztani. Aztán meg mehetett volna az ereszd el a hajam, benne leszek az esti híradóban buli. :)

Elküldve

Jó de ha nem sietek hova toljam. Pl haverok eltévednek a Balcsi közepén nem tudják merre a kikötő akkor nem fogom nyomni neki 150-el hogy ott legyek két órával előbb.

Elküldve

Tavaly mikor mentem Szemesre nekem is ez volt az alap5let de miután a 2. mutyuki elviharzott mellettem 120al már vérszemet kaptam.... meg kedves is furán nézett rám minek gsizek ha autópályán levillognak :)

Petya csomagtartóban cuccokat mérünk kivételesen semmi sebesség és tsai :)

Tom akkor ha holnap este joe neked akkor jelezd és pikk pakk lemérjük, mert már bolha in my ass h épüljön a vassss....

Elküldve
Tavaly mikor mentem Szemesre nekem is ez volt az alap5let de miután a 2. mutyuki elviharzott mellettem 120al már vérszemet kaptam.... meg kedves is furán nézett rám minek gsizek ha autópályán levillognak :)

Petya csomagtartóban cuccokat mérünk kivételesen semmi sebesség és tsai :(

Tom akkor ha holnap este joe neked akkor jelezd és pikk pakk lemérjük, mert már bolha in my ass h épüljön a vassss....

Roger. Szerintem olyan 9 körül hívlak. :)

Elküldve

OkéS de ne feledd PLZ :)

Petya Te meg csavarj felém a krovával, mert tegnap is kellett volna... ha este csuklottál az miattam volt :) :(

Elküldve

Általában a főuton én is próbálok gazdaságosan menni, de vannak kivételek mikor valaki megkóstol, mont valamelyik nap.

Megyek Gyöngyösre autóúton haverommal egyszer csak annyit veszek észre, hogy egy fehér passat van a s*ggembe. Visszakapcsolás nélkül 5.-ben 80-nál nyomtam egy padlót aztán racce.

Szegényke 210 nél már nem jött mögöttem és rájött, hogy semmi értelme én meg végig szlalomoztam egyik sávból a másikba :)

Elküldve
Általában a főuton én is próbálok gazdaságosan menni, de vannak kivételek mikor valaki megkóstol, mont valamelyik nap.

Megyek Gyöngyösre autóúton haverommal egyszer csak annyit veszek észre, hogy egy fehér passat van a s*ggembe. Visszakapcsolás nélkül 5.-ben 80-nál nyomtam egy padlót aztán racce.

Szegényke 210 nél már nem jött mögöttem és rájött, hogy semmi értelme én meg végig szlalomoztam egyik sávból a másikba :)

Bátor fijú vagy te hallod 210km/h egyfőúton.... vagy ez csak nekem sok(k)?????

Elküldve

Én ha nincs valami indoka, általában economy üzemmódban használom az ótót, kábé a legrosszab suzukisokkal egy falkában.

Így olcsóbb is, el is jutunk a célhoz, és azon rétka alkalmak (heti 2x, kábé), amikor megtolom, annál jobb érzettel bírnak :).

Meg az ótó sem esik szét.

Economy: városban 60, országúton 100, autóút, autópálya 130.

170 fölé pedig szinte alig volt alkalom, hogy hajtottam volna.

Elküldve

szoval egy nagy mega thank you Aztec srácnak aki ujjai kockaztatása árán segitett a motort kiépiteni a Gsi böl és kölön köszönet Irisznek is akir sok okosat tudott tanácsolni és a végsö dicsöség is az övé volt mert ö kezelte az emelöt mikor a motor végre ki jött :)

Tom is meglatogatott és emelte a szerelés szinvonalat :)

aztan csinaltak rolam valami képet is megnezem mi van a fényképezögépben :(

Elküldve
szoval egy nagy mega thank you Aztec srácnak aki ujjai kockaztatása árán segitett a motort kiépiteni a Gsi böl és kölön köszönet Irisznek is akir sok okosat tudott tanácsolni és a végsö dicsöség is az övé volt mert ö kezelte az emelöt mikor a motor végre ki jött :)

Tom is meglatogatott és emelte a szerelés szinvonalat :)

aztan csinaltak rolam valami képet is megnezem mi van a fényképezögépben :(

Akkor a projekt nálad is beindult?

Elküldve

nem volt olyan 1szerü mint elsöre képzeletem ...

de persze csak sajat magam okolhatom :)

mivel a valton lévö kisablakot elfelejtettem levenni

igy csaknem jött szét a motor :)

de a kis lemez ugy nezett ki mintha kinyitottak volna egy konzervnyitoval ;)

no de tul vagyunk ezen is

holnap megprobalom beemelni a blokkot a helyére és uta mar csak a sallangok vannak hatra

sajna -1 nap késésben vagyok mert hétfön igen rossz idö volt :(

Elküldve
nem volt olyan 1szerü mint elsöre képzeletem ...

de persze csak sajat magam okolhatom :)

mivel a valton lévö kisablakot elfelejtettem levenni

igy csaknem jött szét a motor :)

de a kis lemez ugy nezett ki mintha kinyitottak volna egy konzervnyitoval ;)

no de tul vagyunk ezen is

holnap megprobalom beemelni a blokkot a helyére és uta mar csak a sallangok vannak hatra

sajna -1 nap késésben vagyok mert hétfön igen rossz idö volt :(

Neked akkor nem lesz ilyen motorátfűzősdi, hanem komplett motorcsere? + sallangok?

Elküldve
Neked akkor nem lesz ilyen motorátfűzősdi, hanem komplett motorcsere? + sallangok?

nem nem lessz

nekem egy viszonyleg jo allapotu "121e km" c20let et sikerült szereznem igy egyelöre marad ez a blokk

ha valami gond van akkor ott a masik :)

viszon meg lett gyürüzve csapagycsere meg ugye uj turbo meg minden ami anti kocsija be is van

yah meg annyi sajna nem sikerült egy dolgot be épiteni a blokkba pedig az alkatrész is meg volt ... de most sajna ez mar kimaradt ez pedig az also hütése lett volna a dugoknak ..

de gyanitom ehez mas olajpumpa kéne igy most ez halasztva ..

meg nalam töcsavaros lessz a hengerfej csavar ...

és a hajtokarok is specialais csavarokkal vannak összerakva

Elküldve

Műszakin nem köthetnek bele a motorkódba? Vagy azt nem is nézik? (ok, tudom okosba kell :)).

Amúgy gratulácia a gépsárkányhoz, szorítás van, hogy jól sikeredjen. Ebben is phaze 3 chip lesz?

Elküldve
Műszakin nem köthetnek bele a motorkódba? Vagy azt nem is nézik? (ok, tudom okosba kell :)).

Amúgy gratulácia a gépsárkányhoz, szorítás van, hogy jól sikeredjen. Ebben is phaze 3 chip lesz?

a szamot elvileg kiszedem majd belöle mannyi marad hogy c20 a több meg sajna kirohadt :)

ph3+

elvileg 330 le

antinak is erröl masoltuk

kiderül milyen .. remélem jol fog menni

Elküldve

Mindig van meglepi :)

Drukkolok hogy minél hamarabb sikerüljön.

Ööööööööö mondcsak. Mi a terved a C20XE-vel? :) Gondolom gondolod mire gondolok.....

Elküldve

yesss Wolfi :)

de a legmelegebb amit ember nem mondott h f28 one baszki a kocsiban akkora mint 1 fél céhúszxe és amiatt nem fért i a motor a nyelestengelynél :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.