PetiGSI Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Ma beültem Anti gépébe és mentünk 1 kis karikát. Nem semmi feeling volt.Ami brutál volt 60-nál beraktuk 5-be és padlógáz.....................nem semmi módon maradtam le az XE-vel :blink: Pár video : Turbo feeling Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Hát és részemről a padlógázhoz sem volt köze a dologhoz... :blink: Jó volt tegnap este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 ez a v6 ecotech nekem fura olyan mint gsi ami gázos.... Petya ma ha tudunk fussunk össze a crova miatt mert pénteken kelleni fog a hekkeléshez! Tom bátyó Tőled mikor tudunk méretet venni a fadarabokról? Pár video : Turbo feeling Peti bammeg BOV helyett lehetnél röhögő szelep, mert minden lefújjjnál nevecc :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Tom bátyó Tőled mikor tudunk méretet venni a fadarabokról? Nemtom, szerintem hétvégén okés, bár akkor már össze lehetne kötni a tankszellőző megvizsgálásával, csak azt sem tudom, hogy az hol van... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 zsear ha szombaton be tudjuk fejezni a munkálatokat akkor vas lehet megint az áldott hekkelésé :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 A carstyling fórumán olvastam hogy megóvnák azt a civicet csak senkinek sincs rá felesleges 50ezer ft-ja. A 12,5-es civic turbós. Amit meg meg akartak óvni az szívó és 12,9-et ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 ez a v6 ecotech nekem fura olyan mint gsi ami gázos.... Petya ma ha tudunk fussunk össze a crova miatt mert pénteken kelleni fog a hekkeléshez! Tom bátyó Tőled mikor tudunk méretet venni a fadarabokról? Peti bammeg BOV helyett lehetnél röhögő szelep, mert minden lefújjjnál nevecc B) Nemtehetek róla nagyon tetszett. :blink: Ma este eljuttatom hozzád a szerszámot.Kb. 8-9 felé. Ha jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 A 12,5-es civic turbós. Amit meg meg akartak óvni az szívó és 12,9-et ment. Azért még az sem nagyon 100%. Mitől mehet ennyit egy 1.6-os autó???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Én nem tudom megnyitni a videokat.... B) Aztec nem tod felrakni valahova... :blink: szívesen megtekinteném... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Én nem tudom megnyitni a videokat.... :D Aztec nem tod felrakni valahova... B) szívesen megtekinteném... ;) nekem megy agyon faca... Anti bazz a kocsiddal álmodtam reggeli félálmomban....-nem tudom hogy sikerült :D - de vigyázz rá mert nem volt épp jó álom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Peti bammeg BOV helyett lehetnél röhögő szelep, mert minden lefújjjnál nevecc ;) vazz megtudom érteni isssssszzzzonyat az a hang :blink: kib sokan a hungárián, nálam szol a zene, ordit a kocsi lehuzott ablak, süvít a szél és 2 autóval előttem is ezt hallomm ssssssss kellegyilyen B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Remélem a rossz része az volt, hogy legyorsult egy BKV busz... B) A videokat akarom!!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 kell szereznem normális memória karit. (Memory Stick PRO legalább 512-est vagy 1GB-ost) :blink: Mert most csak 32-es van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Nekem van Mini DV-m avval lehet pl... B) Tegnap megfogalmazódott bennünk, hogy kell az a krúúúúzingolós video... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Remélem a rossz része az volt, hogy legyorsult egy BKV busz... B) A videokat akarom!!!! :blink: leszedem újra és feltöltöm de akkor sem fogod tudni megnyitni Teee..... Ez zipben van 1 file... Na wait.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Nekem van Mini DV-m avval lehet pl... :D Tegnap megfogalmazódott bennünk, hogy kell az a krúúúúzingolós video... B) Iszonyat jó volt nézni a 2 GSi-t a az üres 6oson tegnap. Pláne, amikor kicsit eltoltátok neki. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Valami codeket nem talál hozzá...most cserézték a masínt... A zip az okés... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 diviksz-be tömörítve. codec : http://www.afterdawn.com/software/video_so...ers/ffdshow.cfm :blink: FFDSHOW-t keresd Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 vagy ne szivjál hülye kodekekkel használj normális lejáccót: http://mpf.dzm.hu/getfile.php?file=mplayer...0-19-0_full.exe de ez már tényleg hiperoff itt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Nekem meg lassan összejün 1 dvdre való ha így folytatjuk B) Anti lassan de mennek felfele! Ha nem hagjya letölteni akkor várj picit mert még csak most szteppelnek felfele a videjók :D http://swed1.uw.hu/-vid1.avi http://swed1.uw.hu/-vid2.avi http://swed1.uw.hu/-vid8.avi http://swed1.uw.hu/-vid5.avi Valami codeket nem talál hozzá...most cserézték a masínt... A zip az okés... :D akkor meg minek szívatsz júzer :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Ma beültem Anti gépébe és mentünk 1 kis karikát. Nem semmi feeling volt.Ami brutál volt 60-nál beraktuk 5-be és padlógáz.....................nem semmi módon maradtam le az XE-vel :blink: Pár video : Turbo feeling Én azt vettem fel amikor 4.ben indultok,elég meglepő volt az eredmény. video Elég rossz a minősége,ez a fényképező nem jó sötétben,vagy csak én nem tudom használni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Coupe! Nehogy azt mond, hogy már otthon vagy... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Coupe! Nehogy azt mond, hogy már otthon vagy... :blink: Vagy ez, vagy a turbós GSi. :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Coupe! Nehogy azt mond, hogy már otthon vagy... :blink: Tudom hogy gáz,de ez van B) :D És már beszéltem a fönökkel a lové emelésről is :D Vagy ez, vagy a turbós GSi. ;) ;) ;) Marad ez,és késöbb a turbós gsi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Elöbb ülés, öv fény, aztán túró... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts