gsinorby Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Üdv. Már régen nem irtam a fórumba (igaz már a vasam sincs meg), de gyakran "rátok " nézek. Tegnap a a megyénkben volt egy szörnyű baleset, csak azért mutatom meg nektek , hogy egy kicsit figyelmesebben vezessetek. Engem mindig megráznak az ilyen képek és utána egy-két napig visszaveszem a tempót. Üdv nektek: fehérgsi képeket is nézzétek meg! http://www.szon.hu/engine.aspx/page/szon-a...lcs/ag/im-kelet Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Ez nagyon durva. Szegény srác. Gondolom az autó sem 20-al ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Tényleg eléggé hasonlit a logónk. igen mert onnan van az ötlet, de le lett levelezve velük és rábólitottak :blink: Soltvadkerten lesz GSi-tömeg remélem (bár igy hogy csak klubtagok jöhetnek be szombaton esélytelen) Mivel ez egy szolidabb, nyugisabb pihenősebb tali lesz és elsősorban a klubtagoknak szól nemvalószínű B) Majd BW II.-n lesznek rengetegen (nagyon remélem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Mostanában elég sokat bringázok és tudom,hogy mennyire életveszélyes ennyi figyelmetlen férfinemiszerv között. A legtöbb ember teljesen figyelmenkívül hagy sokmindent vezetés közben :D Ma reggel voltam Janóéknál és megcsinálták a kipuffot és egy fillért sem kértek B) Odafele talán Aztec kollegát láttam jönni velem szenben?! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Biztosan nem. DE Janóékhoz never again max az ellenségeimet... Mint írtam 3x voltam kinn (nem azért fáj, mert pénz hanem mert ídő - melóból eljönni, átszellemülni stb és vissza) és nem sikerült megoldani a problémám 2x pénzért utoljára ingyen semmmm..... Tegnap Lenderes skacokkal check it. namost kézifékkötelem a kipuffrendszerem mijatt (made by Janó) szénné égett és kiderült mijért van gecimód benzinszag minden tankolás után... Mert a tankból kijövő szellőztető ami m1 az aktív felé szintén szénné égett.... ez joe játék mig nem durran alatt a 30L benya B) :blink: hamarosan meg teszek fel képeket meg vidijót h Petinek is bövüljön az archivuma, de ha így folytatjuk a spontán fussunk össze és irisz j1ben kamerázikot akkor pikk pakk meglesz a videjóklippre való :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Aztec ok. Egyébként Janóékban én is csalódtam. A hátsó dobon van egy repedés ahol a középdobtól megy a cső a hátsó részbe.Azt már a mai alkalommal 3szor heggesztették és még sose bírt 1 hétnél többet :D Ha most is tönkremegy akkor sajnos én is kénytelen leszek más helyet választani. Ami a brutál,hogy elösször mikor megnézték azt mondták,hogy rossz a hátsó dobom és cserélni kell. :D Szerencse,hogy én is lementem az aknába és szemügyre vettem a hibát.Nem vagyok kipuffos de látszott,hogy egy repedés és nem a dob belseje miatt zörgött. Most szinte ott álltam míg heggesztett a srác B) remélem nem lesz annyira vacak mint az elöző próbálkozások. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Sajnos a Janóékkal nagyon elszaladt a ló. Tegnap mi 2 és fél óráig tartottuk fel a Lendert (mondjuk abból csak 40 perc volt munka) és azért sem kért semmit. Mondjuk sajnos nem jött össze az amit akartunk. :blink: Viszont holnap én is megnézetem, hogy mitől van iszonyat benzinszaga a gépnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Szerintem ha jól összekapjuk magunkat, ennyi gsit, mint a nl lapon, ennyit mi is összehozunk. Sőt, ha sikerül meginvitálni a Devils Clubot is, akkor még többet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Tom én sejtem :D B) De mondtam vmelyik 7végén nekiáll6unk az aknaépítésnek.... csak elötte familiámmal 1eztetek, mert emeletet sem engedtek építeni a házra. Komolyabb szerv mint az önkormányzat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Tom én sejtem :D :D De mondtam vmelyik 7végén nekiáll6unk az aknaépítésnek.... csak elötte familiámmal 1eztetek, mert emeletet sem engedtek építeni a házra. Komolyabb szerv mint az önkormányzat :blink: Én is sajnos... Kíváncsi vagyok, hogy mennyibe fog kerülni a megoldás. Aknaépítésnél stipi-stopi egy ásó. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Kb. honnan jöhet a benzinszag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Kb. honnan jöhet a benzinszag? mindenhonnan. lehet szívó rész felöl, vagy a szürő felé menő csövekből, vagy tanktól.... de 1 kicsit komolyabbar fordítva a szóóót B) c20let a'la Atom... http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie1.wmv ennyit a c20letről :D http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie2.wmv c20xe veri a c20let istenét... http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie3.wmv lite crusie http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie4.wmv azért t1ük hozzá Anti 2-3K között ment és ha 1x bejáratja és nem lövi el addig a dugókat akkor majd jó ha fain 800X objektívvel tudom kamerázni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 dehát ez sziszeeeeeeeg :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Dönölű :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 c20let a'la Atom... http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie1.wmv Kííígyóóóó! :blink: Akkor nem esett ki amíg haza értek a géppel Kmétről! B) Amúgy néha ki szokott szállni belőle?Vagy csak tankolni? :D Mert a céél az 5000km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 acél az 4500km ha jól tuom... 5000nél turbófelújítás :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 ez nagyon jól sziszeg :blink: szép a felni ahogy csillog menet közben B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Aztec! Asszem én a többiek nevében is megköszönöm a videókat, mert mi még hallani se, meg látni se láttuk a gépét Antinak, mióta "kész van". Köszi! :D Tényleg... Anti! Hány km-nél tartasz? Közeledik már az 1500? Mit meg nem adnék egy ilyen kígyóért én is! :blink: B) Gyönyörű!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Impozáns a fellni, ahogy megy az ótó. Meg a szisszenés is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Macko adj 1 misit és sziszegni fog a tijed ish, pontosan ennyit kell érte adni :blink: One még pár kape ish... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Macko adj 1 misit és sziszegni fog a tijed ish, pontosan ennyit kell érte adni B) Ezt a számot ismerem... sajnos. :blink: Egy darabig még mások a célok... de utána!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 :blink: Biza szhéép és piszokul 1edi.tecc. Mega GRAT. Antinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Én megin már csak csatlakozni tok az elöttem szólókhoz HHHHúúúúúú de jjjóóóóóóóóóóóó :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 ilyen első ültetéssel hogy a fakkba lehet járni ? Vagy Anti más utakon jár ? :blink: az első rendszám sorsa mi lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Ezt őle kérdezzétek B) Én mondtam nekije ish meg subarus kollegának, hogy nekem next vagy only céges és lakás vagy cupra/impreza... A maji cuprák állapotát ösmerve next impreza... pont az 1ik ismerőse vette meg említett subarus kollegának azt a cuprát amit anno kinéztem 4 milkáért és a cupra már azóta kuka,generál,stb... so suxxxx.... De még gsizünk és nem OFFolnék ilyenekkel :D kisebb szakmai vita a dzsieszájom alatt los brigadosss photozzz and VIDEOZZZZ thx 2 my gal, Iris production LTD :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts