adobodo Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Jah, aztec, ezek azért tényleg jóval fílíngesebb videók. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 nem Ez volt belinkelve nemrég ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 bazs A káromkodásban teljesen egyet értek veled, nem divatból beszélek így, de erről sajna le kell szokni. A csicska szuzukiban pedig nem, mert nem ismersz, attól még hogy valaki ilyet mond, nem biztos hogy komolyan is gondolja. A srácnak, aki lecsicskázta a szuzukit, egy 1.3 as Fiestája van, nem az új, hanem a régi. Neki pudvaláda az én autóm, f**talicska a sajátja. :blink: Mellesleg a szánalmas jelzőt el lehetett volna hagyni, szerintem én még senkit nem sértettem meg a fórumon, egy rossz szót sem szóltam, persze nem is vagyok klubbtag. Még. Még egyszer hangsúlyozom, nem az ellen van kifogásom, hogy véleményezted a csúnya beszédet, amiben igazad van, és még az sem esik rosszul, hogy szólsz egy másik autó lefikázása miatt, de az a szánalmas, na az nem esett jól. csao all Hali! majd megszokod, hogy Bazs szeretni beleütni az orrát,mindenbe meg szeret okoskodni,szerintem az a megoldás, ha nem foglakozol vele. A beszédstílus a te dolgod,néha mindenki káromkodik :D Szóval szerintem ne vedd magadra a dolgot,Bazs is tud normális lenne,lehet h a punytyó grándé, negatívan hat rá. Én szívesen megnézném a többi videódat is,max hang nélkül B) na cső Ui: JAH ÉS EZ AZ ÉN SAJÁT VÉLEMÉNYEM,LEHET FIKÁZNI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 nem Ez volt belinkelve nemrég ? Káár érte.Pedig biztos, hogy nem kevés idő, és nem kevés péénz ment bele a projektbe. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Mellesleg a szánalmas jelzőt el lehetett volna hagyni, szerintem én még senkit nem sértettem meg a fórumon, egy rossz szót sem szóltam, persze nem is vagyok klubbtag. Még. Még egyszer hangsúlyozom, nem az ellen van kifogásom, hogy véleményezted a csúnya beszédet, amiben igazad van, és még az sem esik rosszul, hogy szólsz egy másik autó lefikázása miatt, de az a szánalmas, na az nem esett jól. Nem kell mellreszívni, Bazs mindig is furcsa (anticociális) B) volt .A hawersrácok meg gondolom kellőképpen fel voltak hajítódva, hogy "normális" autóban ültek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Részemről téma lezárva. A következő, ha lesz akkor az narrátoros lesz B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Részemről téma lezárva. A következő, ha lesz akkor az narrátoros lesz :D :D Oké,legyen valami szexi női hang!!!! :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 nem Ez volt belinkelve nemrég ? Héééééééé az ott egy GTE mögötte :blink: Az hogyé van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 nem Ez volt belinkelve nemrég ? de, ez csattant az árpád hid/uton/valahol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 (edited) nem nagyon volt bekötve a srác,ahogy a jó kis dudort nézem a szélvédőn....szegény Astra,pedig szép nagyon :blink: Módosítva Április24, 2006 : Racce Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 a nekem intézett, illetve rólam szóló hozzászólásokra inkább nem reagálnék el lehet gondolkozni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 a nekem intézett, illetve rólam szóló hozzászólásokra inkább nem reagálnék el lehet gondolkozni :blink: akkor kezdd el B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 látom, nem megy :blink: B) :D na jólvan, téma lezárva, innen törlés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 (edited) látom, nem megy :blink: B) :D na jólvan, téma lezárva, innen törlés ;) Láttam,ma egy nagyon állat GSI-t beszélgettem is a sráccal,invitáltam is a klubba. C20NE Lexmaul...hmmmm :D: hát ez jóóóó Módosítva Április24, 2006 : Racce Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Héééééééé az ott egy GTE mögötte :blink: Az hogyé van? B) Nekem az tecc nagyon, ahogy kisatírozták a fejeket a kocsi mögül :D. Elméletileg holnap kész a kocsim elejem, remélem szép lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Nekem az tecc nagyon, ahogy kisatírozták a fejeket a kocsi mögül B). Elméletileg holnap kész a kocsim elejem, remélem szép lesz. Úgy ráflesseltem a GTE-re, hogy ezt észre sem vettem :blink: Egy GSI csak szép lehet. Drukkolunk Béla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Pár jópofa kéép. Céép a géjesí........nekem teccik :blink: Gsi tali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Pár jópofa kéép. Céép a géjesí........nekem teccik ;) Gsi tali Királyak a képek, pedig aludni akartam (nem sikerült) Tényleg eléggé hasonlit a logónk. Szépek a kocsik, szupi állapotban vannak a GSik. Az amelyikben nagy lámpa van az minek lehet a lámpja? Csak nem Punto? :D Látom ott is szeretik a másfajta kocsit (F*ken Fiat) ;) Bazz ha lenne Ferrarim énis kiraknám a kavicságyba B) De ez milyenmáá hogy mekkora király vasak vannak - külföldön. Bugatti meg F-40 király, de Lotus Omiról több kép volt ;) Lamborghini klub... Mekkora esély van hasonló párét szervezni itthon? Autós napok Ringen? :blink: 11rugó hogy mehess pár kört kedden :D És fogadjunk nincs kint se Feri se Lambo se Lotus sesemmi max pár BMW és csááá. Soltvadkerten lesz GSi-tömeg remélem (bár igy hogy csak klubtagok jöhetnek be szombaton esélytelen) Yo8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Az amelyikben nagy lámpa van az minek lehet a lámpja? Csak nem Punto? :blink: az nem punto köszönőviszonyban sincsenek a veki, vagy ódi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 bal oldali gsi az aztec.nl :blink: B) http://img125.imageshack.us/img125/2272/img56605ps.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Nagyon király GSI-k :blink: paintballer and a f*cking Fiat in persuit Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 bal oldali gsi az aztec.nl B) :D http://img125.imageshack.us/img125/2272/img56605ps.jpg :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 bal oldali gsi az aztec.nl B) :D http://img125.imageshack.us/img125/2272/img56605ps.jpg Lassan már nem... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 az nem punto köszönőviszonyban sincsenek a veki, vagy ódi http://img173.imageshack.us/img173/1218/za...cials0057wz.jpg http://www.turn-1.nl/pics/CS_23_04_06/IMG_1562.jpg Audi A3 fényszorók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Audi A3 fényszorók! Lekéstem! :blink: De Tamásnál a pont! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts