bazs Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 ez zsír, itt a fíling is megvan B) sxp-pajtás a másik playa? a ketteske végén hallatszik a jó zenéből is vmi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 na bazs ez má jobb így :blink: az beza SXP csak neki volt 1 embernyi forrja meghát tudjuk örültebb is mint én..... meg rájöttem Iziszem naggyon jó ko-drivernek meg camera-womannek de vele nem merek annyira haladni, mert féltem... most lehet röhécselni evvan... majd csinázunk még vidijót bazs a musax pedig SP- ken jú dú det vörk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 ismerem a számot, köszi Írisz helyett nyomtál egy gyors Ízisz-t Easy's? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 na bazs ez má jobb így :blink: az beza SXP csak neki volt 1 embernyi forrja meghát tudjuk örültebb is mint én..... Amikor egyedül voltál tegnap, akkor már nem nagyon szaladt el melletted a sárga-fekete bontowarrior... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 nekem még múlt 7ről ilyenek vannak ebbe még bazs sem köthet bele :D sajnos a hazafele útra lemerült a fényképező pedig az igen szhép volt.... de ezen alig láccik vmi a sebességből... http://swed1.uw.hu/20060420.wmv http://swed1.uw.hu/200604202.wmv Ezeket a videokat lementettem :blink: Ha nem gond akkor a gsi16v.uw.hu-ra kiteszem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 (edited) Most hívom embört akkor olyan f7től, jók vagyunk ugye? bazs Te meg már megint bíráskodsz baszki B) Mégiscsak átpártólsz "Jancsiéktól"? :blink: Módosítva Április24, 2006 : Laci4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Mégiscsak átpártólsz "Jancsiéktól"? :D Én meg reggelre megyek Jancsiékhoz,hogy megcsinázzák amit 2 hete picit "felületesen" csináltak meg ;) Kipuf nem bír 2 hétnél többet :blink: De lassan leszakítom és nem fogok kipufot használni ;) B) (és elkezdek gyűjteni new kipuf szelepekre) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 bazs Te is ismered a hölgyet tud6nád, hogy az easy szóhoz közel sem áll sőőőt inkább az antivalencia a szó ami a 2 szó közé tehető valaha :blink: Nem álltam át Janóéktól, de tény amikor no ídő és bevállalnak vmit iszonyat felületesen tudnak dolgozni. 3x meg nem fogok ugyanazzal hibával visszamenni. Igaz múltkor 2 bakot is feltettek, meg kartert szereltek meg heggesztettek és 1 hufot sem kértek érte..... De akkor is csörög zörög a faken kartervédőm és tök jól hülyét fogok kapni tőle 1 szép napon. Vagy ma megkérem emberünk csekkolja le! Peti ha kell van még pár ilyen amatör videó by fuji istene...... Tom a tgenap nekem nem jött be B) Nem volt jó egész nap koppgázzal közlekedni, meg szhar érzés mikor mindenki titeket néz a városban folyamatosan mert vegyültök a 2 minden opel bontót megszégyenítő hulladékkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 bazs Te is ismered a hölgyet tud6nád, hogy az easy szóhoz közel sem áll sőőőt inkább az antivalencia a szó ami a 2 szó közé tehető valaha B) gyk: http://bogyo.iweb.hu/keret.cgi?/logika/antivalencia.htm :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 ez így korrekt, nem? vagy most szintaktikai vagy szemntakia hibát véltél felfedezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 nincs itt hiba, gyengébbek kedvéért linkeltem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 áj sziii már megijdetem h elkaptad SXP Zolitól a mindenbe belekötök motaba mutáns vírust :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Aztec videok jöhetnek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 C20NE tuning (szerintem C20XE-hez is tökéletesen használható) :blink: http://www.gsi.cz/articles/nos/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 C20NE tuning (szerintem C20XE-hez is tökéletesen használható) B) http://www.gsi.cz/articles/nos/ Vihhááá reszkessetek 16szelepesek Csak tanuljak meg csehül :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 C20NE tuning (szerintem C20XE-hez is tökéletesen használható) B) http://www.gsi.cz/articles/nos/ Azon kivül h nem értek csehül nem értem, hogy miért nem computereset kötöttek be.... Mert ez ha 1x is fosik akkor gyorsabban öli a motort mint Anti :blink: BTW ez csak temp powa aka force mig c20xe alapból és konstans 150 nyihaha jobb esetben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Nem túl izgi 4 nitrozásonként olajat cserélni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 nem mindíg kell azt használni :D Ugyis a palack töltése 10e Ft B) és jó ha 8-10et lehet vele menni (10sec) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Petya ha nem tévedek ezek régi adatok... legalábbis 3 éve ennyi volt de már drágább. Az h mennyire elég az meg palackfüggő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Petya ha nem tévedek ezek régi adatok... legalábbis 3 éve ennyi volt de már drágább. Az h mennyire elég az meg palackfüggő.... Mint ahogy gondolom az utántöltés ára is. B) Délután még kéne sarut is venni a "hifihez"... Meg lehet, hogy egy iso-ba is beruházok, ha minden kötél szakad... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 bazs A káromkodásban teljesen egyet értek veled, nem divatból beszélek így, de erről sajna le kell szokni. A csicska szuzukiban pedig nem, mert nem ismersz, attól még hogy valaki ilyet mond, nem biztos hogy komolyan is gondolja. A srácnak, aki lecsicskázta a szuzukit, egy 1.3 as Fiestája van, nem az új, hanem a régi. Neki pudvaláda az én autóm, f**talicska a sajátja. :blink: Mellesleg a szánalmas jelzőt el lehetett volna hagyni, szerintem én még senkit nem sértettem meg a fórumon, egy rossz szót sem szóltam, persze nem is vagyok klubbtag. Még. Még egyszer hangsúlyozom, nem az ellen van kifogásom, hogy véleményezted a csúnya beszédet, amiben igazad van, és még az sem esik rosszul, hogy szólsz egy másik autó lefikázása miatt, de az a szánalmas, na az nem esett jól. csao all Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 respect, ettől fosok én is ha fenn lesz new fény tutti rohamot kapok ha vki megtalál... mint én Tomot tegnap pölö :blink: lekoccoltad a Tomot te n00b?? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Aztec ma megyek a "nitro guruhoz" majd ő megmondja mi a pálya :D Ha nagyon bonyi dobom az ötletet de azért foglalkoztat mert egész jó áron jutnék +50pacis set-hez. Csak a kompjúter a szűűk keresztmetszet B) Majd kiderül mi lesz......... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Petya akkor előre szólok ez a projekted is olyan lesz mint a turbós :D Redi igen baz ha ezt akarod hallani de hagyjuk mert már eleget égtem így is, mert ez 1 sétálóuccában volt.... B) :blink: Tom a saru haccá HUF hacsaknem pro hifit építesz akkor több.... Bem1ünk MMbe és megnézzük mennyi az iso csati... De most tipli faken mert nem érek oda és tudod h drágám lázadni fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 Aztec ma megyek a "nitro guruhoz" majd ő megmondja mi a pálya ;) Ha nagyon bonyi dobom az ötletet de azért foglalkoztat mert egész jó áron jutnék +50pacis set-hez. Csak a kompjúter a szűűk keresztmetszet :D Majd kiderül mi lesz......... :blink: ésszel a komputerel Peti mert volt anno vmi v6 vectra ami talán épp a comp hiánya miatt ölte meg a mocit B) Redi igen baz ha ezt akarod hallani de hagyjuk mert már eleget égtem így is, mert ez 1 sétálóuccában volt.... ;) :D nyugi whigga, nem akartalak én csesztetni cska kiváncsi voltam jol olvasom e ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts