warwolf Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 és külön THX a konzolt! anno 1.6si astrámba égen földön kerestem és nem volt :D Az enyémbe elég bután volt beleintegrálva. :blink: Valszeg a beszerelő nem volt éppen a hivatása magaslatán. B)
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Coupe-val elég hamar beértük a Hungárián a társaságot... :D A Mercis tényleg állat volt...mindamellett, hogy köcsög módon csinálta amit csinált...a Civiv meg csak küzdött... B) Peti! És azt végod, hogy mikor hány báron milyen fúvóka kell??? Mert Győrben a farmotoros Corsa C20xe-ben is volt és épp azt ecsetelte, hogy mekkora fuck, mert érzékeny még a páratartalomra is....és volt nála vagy 15 véle szelep...abból válogatott... :blink:
aztec Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Ezexerint 2 merga volt kinn, mert én egy "állítólag gyári c180al" jöttem végig de h nem szívó moci volt benne vagy volt rajt' comp az 100% Meg Sonique is mondotta h vmi Mercivel küzdött de az nagyobb volt....
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Na mi is a nagyobb verziót találtuk meg persze... :blink:
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Elhiszitek, hogy be fogom írni???? :blink:
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 És a Seatot még le sem fotóztad... :blink:
aztec Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 És a Seatot még le sem fotóztad... :blink: ad1 setét volt ad2 emberünk korábban karcolt meg össz vissz annyit láttam mikor köszöntünk 1másnak..... de ez mekkora már - gsisek tábora és nééézd meg meg joe volt kimenni mert megest +ismertem f2f klubtársakat :D És a Seatot még le sem fotóztad... B) van még off fotóm... :D
redline Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Wolfi úcsse fogod elhinni de eljutott hozzám a kihangosító B) nyasgem :D meg joe volt kimenni mert megest +ismertem f2f klubtársakat :D gyakrabban kell kimozdulni :blink:
aztec Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 nyasgem? inkább akkor dugd fel a szondád töki :D gyakrabban? ennél gyakrabban? :D :blink: B)
Tom Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Találkoztam szerdán este a Raptorral. Tök normális volt. Tényleg meg kéne csinélni az ösznépi GSi talit. :blink:
aztec Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 közbe Tooom írtam sömöst :blink: össznép GSi meet olyan kellen mint tavaly volt minimeet, csak ahhoz az kell h devilzék is akarjank jönni és ne szervezzenek rá az ídőpontra rá direkt egy talit. Írjunk nékik mailt szépet hivatalosat hogy mit szólnak hozzá :idea:
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Tökölön is jót dumcsiztunk... Majd értekezek vele tali ügyben, mert ugye múltkor szóba került, és nem ellenezték... :blink: Május 7-én lesz talijuk, én lehet, hogy kinézek és beszélgethetünk erről is pl... Írjunk nékik mailt szépet hivatalosat hogy mit szólnak hozzá :idea: Már beszéltünk róla velük, és nem ellenezték...sőőőőt tetszett is neki a dolog...
Tom Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 közbe Tooom írtam sömöst B) Megkaptam, ma bizti nem lesz jó. :blink: De hogy akarod végrehajtani a dolgot? Szeritnem ehhez kipuffoshoz kéne elgurulni, nem?
redline Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Találkoztam szerdán este a Raptorral. Tök normális volt. A Zsolti szimpatikus gyerek, amikor vettük tőle a cuccokat (rugók, ülések, stb) akkor is sokat dumáltunk erről a klubbozósdiról is.
warwolf Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 Tényleg meg kéne csinélni az ösznépi GSi talit. :blink: S, fényképezni, fényképezni, fényképezni.................. mindazállat! B)
aztec Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 na joe akkor 1év elteltével 1el közelebb kerültünk a magyar álomhoz :blink: Jó one Tom akkor fel sem hívlak baszki, mert pont ezt akartam kérdezni.... Akkor marad a holnap....
Tom Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 na joe akkor 1év elteltével 1el közelebb kerültünk a magyar álomhoz :blink: Jó one Tom akkor fel sem hívlak baszki, mert pont ezt akartam kérdezni.... Akkor marad a holnap.... Kérdés volt!! B) Én otthagyom neked a ződet szívesen.
Tom Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 akkor + call U de vedd fel Teeeee :blink: Nem hívtál azóta. Egyszer hívtál, akkor kinyomtalak, aztán visszahívtalak. Aztán meg Te hívtál vissza. Azóta meg semmi. Vegyél rendes telefont. B)
aztec Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 azóta hívtalak és felvetted majd letettem és így kerek a sztori :blink: a telefonom meg rendes B)
Tom Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 azóta hívtalak és felvetted majd letettem és így kerek a sztori :blink: a telefonom meg rendes B) Egyébként a tied alatt mekkora rendszer van? 60as?
aztec Elküldve Április21, 2006 Elküldve Április21, 2006 neeeem only 50es ha jól emléxem és nem 55s.... ha + mész Feriékhez aka Suráyihifi akkor szójjá m1ek veled, mert kell nekem is 1-2 dolog tölük :blink:
Recommended Posts