warwolf Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 és külön THX a konzolt! anno 1.6si astrámba égen földön kerestem és nem volt :D Az enyémbe elég bután volt beleintegrálva. :blink: Valszeg a beszerelő nem volt éppen a hivatása magaslatán. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Coupe-val elég hamar beértük a Hungárián a társaságot... :D A Mercis tényleg állat volt...mindamellett, hogy köcsög módon csinálta amit csinált...a Civiv meg csak küzdött... B) Peti! És azt végod, hogy mikor hány báron milyen fúvóka kell??? Mert Győrben a farmotoros Corsa C20xe-ben is volt és épp azt ecsetelte, hogy mekkora fuck, mert érzékeny még a páratartalomra is....és volt nála vagy 15 véle szelep...abból válogatott... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Ezexerint 2 merga volt kinn, mert én egy "állítólag gyári c180al" jöttem végig de h nem szívó moci volt benne vagy volt rajt' comp az 100% Meg Sonique is mondotta h vmi Mercivel küzdött de az nagyobb volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Na mi is a nagyobb verziót találtuk meg persze... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Anti! Semmi hír a gépről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Elhiszitek, hogy be fogom írni???? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 gsi tali :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 És a Seatot még le sem fotóztad... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 És a Seatot még le sem fotóztad... :blink: ad1 setét volt ad2 emberünk korábban karcolt meg össz vissz annyit láttam mikor köszöntünk 1másnak..... de ez mekkora már - gsisek tábora és nééézd meg meg joe volt kimenni mert megest +ismertem f2f klubtársakat :D És a Seatot még le sem fotóztad... B) van még off fotóm... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Wolfi úcsse fogod elhinni de eljutott hozzám a kihangosító B) nyasgem :D meg joe volt kimenni mert megest +ismertem f2f klubtársakat :D gyakrabban kell kimozdulni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 nyasgem? inkább akkor dugd fel a szondád töki :D gyakrabban? ennél gyakrabban? :D :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Találkoztam szerdán este a Raptorral. Tök normális volt. Tényleg meg kéne csinélni az ösznépi GSi talit. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 közbe Tooom írtam sömöst :blink: össznép GSi meet olyan kellen mint tavaly volt minimeet, csak ahhoz az kell h devilzék is akarjank jönni és ne szervezzenek rá az ídőpontra rá direkt egy talit. Írjunk nékik mailt szépet hivatalosat hogy mit szólnak hozzá :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Tökölön is jót dumcsiztunk... Majd értekezek vele tali ügyben, mert ugye múltkor szóba került, és nem ellenezték... :blink: Május 7-én lesz talijuk, én lehet, hogy kinézek és beszélgethetünk erről is pl... Írjunk nékik mailt szépet hivatalosat hogy mit szólnak hozzá :idea: Már beszéltünk róla velük, és nem ellenezték...sőőőőt tetszett is neki a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 közbe Tooom írtam sömöst B) Megkaptam, ma bizti nem lesz jó. :blink: De hogy akarod végrehajtani a dolgot? Szeritnem ehhez kipuffoshoz kéne elgurulni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Találkoztam szerdán este a Raptorral. Tök normális volt. A Zsolti szimpatikus gyerek, amikor vettük tőle a cuccokat (rugók, ülések, stb) akkor is sokat dumáltunk erről a klubbozósdiról is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Tényleg meg kéne csinélni az ösznépi GSi talit. :blink: S, fényképezni, fényképezni, fényképezni.................. mindazállat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 na joe akkor 1év elteltével 1el közelebb kerültünk a magyar álomhoz :blink: Jó one Tom akkor fel sem hívlak baszki, mert pont ezt akartam kérdezni.... Akkor marad a holnap.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 na joe akkor 1év elteltével 1el közelebb kerültünk a magyar álomhoz :blink: Jó one Tom akkor fel sem hívlak baszki, mert pont ezt akartam kérdezni.... Akkor marad a holnap.... Kérdés volt!! B) Én otthagyom neked a ződet szívesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 akkor + call U de vedd fel Teeeee :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 akkor + call U de vedd fel Teeeee :blink: Nem hívtál azóta. Egyszer hívtál, akkor kinyomtalak, aztán visszahívtalak. Aztán meg Te hívtál vissza. Azóta meg semmi. Vegyél rendes telefont. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 azóta hívtalak és felvetted majd letettem és így kerek a sztori :blink: a telefonom meg rendes B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 azóta hívtalak és felvetted majd letettem és így kerek a sztori :blink: a telefonom meg rendes B) Egyébként a tied alatt mekkora rendszer van? 60as? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 neeeem only 50es ha jól emléxem és nem 55s.... ha + mész Feriékhez aka Suráyihifi akkor szójjá m1ek veled, mert kell nekem is 1-2 dolog tölük :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts