Tom Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Tom én meg mondtam h onda phone érdemesebben tudunk csacsogni :blink: Hát tényleg produktívabb volt a dolog. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Du-este meg beszéljünk és meet! Herr c20LETnek meg nemtom minek van tele meg fonja de h baszik felvenni az 100 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Du-este meg beszéljünk és meet! Herr c20LETnek meg nemtom minek van tele meg fonja de h baszik felvenni az 100 :blink: Hát C20XE-sekkel már nem barátkozik... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Du-este meg beszéljünk és meet! Herr c20LETnek meg nemtom minek van tele meg fonja de h baszik felvenni az 100 :blink: Biztos dolgozik a BeTeWőért. Tegnap mikor híttam felvette 1ből. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Há egyszer csak azt láttam, hogy itt zümmög, mire odaértem leszaltózott...mire felvettem a földről, már letetted...ráadásul valami nem szimpi számot írt ki...ezért nem hívtam vissza... :D Hát C20XE-sekkel már nem barátkozik... :blink: ;) Amatőrök... :D ;) ;) És különben is én olyan vagyok... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Én már nem is mondom h kiváncsi vok a VASra Anti mer kicsit unhatod, de remélem Lurdyhoz kihozod nagyon lözeli jövőben és csorgathatom nyálamat.... :blink: B) :D Ja vki nem ismer egy kombi bordó(sztem gyári szinű nem csilvill) astrát földig ülve hátulja lefalazva, mer vmelyik nap láttam Örsnél de klubban nem nagyon pedig eléggé "szép" volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 kombi bordó astrát Astrából sincs "kombi" csak Caravan :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Coupe tegnap találkozott avval a bordó vassal szintén az Örsnél... Ma még nem tudom kivinni, mert nics rajta kipuff, szal jövő hét csütörtök ott lesz a verda... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ha chrom egybe angel lámpa van elöl én ismerem. Itt a 15-ben szokott mozogni. Ő lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Én vele találkoztam tegnap :blink: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ha chrom egybe angel lámpa van elöl én ismerem. Itt a 15-ben szokott mozogni. Ő lenne? jól néz ki ez az autó kiváncsi vagyok megöli e a c20xe az f16-ot? B) és megnézném a gyári gsi felniket polirozva, mert azt irja olyan van rajta nyáron mellette az nem az Ogre autója? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Egy kis Pólus mögötti burn out Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 jól néz ki ez az autó kiváncsi vagyok megöli e a c20xe az f16-ot? B) és megnézném a gyári gsi felniket polirozva, mert azt irja olyan van rajta nyáron mellette az nem az Ogre autója? :blink: Nekem is tetszik :D Valószínű egy idő után biztos megöli az F16ot de ment ezzel a váltoval 15.3at ami nem rossz egy gyári C20XE től. Szerintem már nem a gyári gsi felni van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ha chrom egybe angel lámpa van elöl én ismerem. Itt a 15-ben szokott mozogni. Ő lenne? Nem baj ami késik nem múlik Anti, ja és kérhetnék jövő héten egy ojjan csekket is amit 5eft-ért bevesznek a postán.......(tagdíj, végre összespóroltam jeeeee) B) :D :D De ez már OFF jaja ő az, 1-es, fékkel ment át a villamos síneken(természetesen nem a töltés részén hanem a finommech. vállalathoz). Nagyon szép de mosmeg ez a sprinter beömlő lesz nagy "divat"???? JA "kombi"-ért bocs :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Csekk az nem tudom Ákosnál van e mert nálam nincs... de ha pl odaadod nekem Lurdynál, akkor én szívesen elutalom neked... :blink: vagy bárkinek aki tud utalni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Csekk az nem tudom Ákosnál van e mert nálam nincs... de ha pl odaadod nekem Lurdynál, akkor én szívesen elutalom neked... ;) vagy bárkinek aki tud utalni... oksa :D ha nem lesz felhőszakadás este akkor megyek..... :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 oksa :D ha nem lesz felhőszakadás este akkor megyek..... :blink: B) :D Ha lesz akkor is gyere, max lennt leszünk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ha lesz akkor is gyere, max lennt leszünk... :blink: De jó lenne ha nem ázna be a drága mer vhol az "a" oszlopoknál szépen folyik be(de nem sokájig mer donor már itthon figyel csak pinz kéne ami mindig elfolyik )és ez kellemetlen egy KICSIT:angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Anti én is nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy fog muzsikálni a C20let. Remélem minden ok-s lesz vele! :blink: Hanyas cső lesz alatta? 60?70? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 60-as... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 látod Anti, országos szintű a reménykedés :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 akkor reménykedjetek, hogy nincs nagy gond mert befonom a hajam... Víz olaj minden megy mindenhova... :blink: B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 akkor reménykedjetek, hogy nincs nagy gond mert befonom a hajam... Víz olaj minden megy mindenhova... B) :D :D ;) Ez így nem hangzik túl jól! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Én is gratulálok, és remélem jó sokáig fogsz járni vele hiba és baleset nélkül. Ha kész lesz és kimered hozni a kis ártatlant akkor felnézek a Lurdy-hoz és megsasolom (de hol fér el 300 ló :blink: B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts