redline Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Papa: F betü. mintha vki azt irta volna hogy a külső hömérséklet jeladó szakadt vezetéke okozta. Kinti hőmérsékletet jól mutatja? Mutatja egyátalán? igaza van (asszem), pappa most már tényleg vidd el vmi szagszervizbe és dugjatok rá egy tech1-et....inkább minnél hamarabb derüljenek ki az esetleges problémák Redi kollegát láttam ma pár perc elött a Béke-Hungária kereszteződésnél.Redi ha 9-re jársz akkor lehet késésben voltál? :D pssszt B) (még jo hogy itt nem olvasnak fórumot ;) ) multkor én véletlenül a neonokat akartam üzembe helyezni hogy megnézzem milyen... véletlenül persze.... :blink: ne szégyeld magad vállald, hogy szeretnél :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 igaza van (asszem), pappa most már tényleg vidd el vmi szagszervizbe és dugjatok rá egy tech1-et....inkább minnél hamarabb derüljenek ki az esetleges problémák pssszt B) (még jo hogy itt nem olvasnak fórumot ;) ) véletlenül persze.... :blink: ne szégyeld magad vállald, hogy szeretnél :D :D MEGA LOL ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Beindult a gépezet... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 juhééééé :blink: B) :D gratu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 AZT A ROHADT...................GRAT.............MILYEN?????????? Mit mondanak??????? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 mintha indexet olvasnám szept 11én... riport 5 percenként :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 A hangok azt mondják... :blink: Egyenlőre alapjáraton pöfékel ma az udvaron... Holnap 2-re kipuff, és kész... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 video.....video.....video.....video.....! ! ! ! ! ! ! ! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Nincs...nincs...nincs... Melóban vagyok...csak most hívtak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Tom meeteljünk már minél elöbb mert fotózni is kellene meg jól meg kell néznem hogy müködik a csomagtartód nyitása, mert azt nekem meg kell jól oldani gyorsan... Ma este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Anti jók azoka felnik bárki bármit mond :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Köszi! Én is beléjük szerettem...csak még kéne ültetni egy picit... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Köszi! Én is beléjük szerettem...csak még kéne ültetni egy picit... B) hova ? igy is már padlón vagy :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Nem húzza eléggé a hasát... B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Beindult a gépezet... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ma este? Ha ki tunnék menni akkor nem csesztetnélek h talizzunk, de mind1... BTW edzés one..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Beindult....jessszzz :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ha ki tunnék menni akkor nem csesztetnélek h talizzunk, de mind1... BTW edzés one..... 10-11körülre gondltam. :blink: Lurdyhoz szerintem ma nem tudok majd menni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 mármint esteeee? vagy most de? de már 12 van so... na mindjárt felhívlak :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 mármint esteeee? vagy most de? de már 12 van so... na mindjárt felhívlak B) Nyilván este. Most "dolgozom". :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 én "is" :blink: nu knock knock Tom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 BTW edzés one..... Te aztéc! lehet gyógyegér vok, de vmelyik nap azon agyaltunk petyával, h mi az a BTW? :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 BeTeWő szerintem :D Vagy mittom én........ :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 by the way - erről jut eszembe (kb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 by the way - erről jut eszembe (kb.) ott a pont de most ne fogjátok rá h aztékul beszéltem, mert ez köznyelv :blink: Tom én meg mondtam h onda phone érdemesebben tudunk csacsogni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts