Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ezt az 1 et is épp elég lesz átirni és kinyögni a részletet .Szoval csak álmodozom és szurkolok hogy jol muzsikáljon a géped. Mitöl van az hogy kivillant a computerlámpám egy tankcsapda után? HEEEELPPPP!!!! Ha csak a gödörtől villant ki, akkor valószínűleg kontakthibás valahol... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Azért ez már nem az első probálgatás,ráadásul Attila kib@aszna a kamerával együtt a mühelyből mindkettönket :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 holnap beröffen, pénteken alákerül vmi rendes kipuff és a hétvégén szétrázod a gerinced az ülésben.....vagy 2 pályamatricát vetetnek veled annyit használod az m7-est :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Akkor kénytelen lesz vagy Anti lejönni hozzánk 1x egy látogatásra, vagy nekem kell elmenjek majd 1x egy látogatásra. B) ( ha a hegy nem megy Mohamedhez... ) Mármint az indításról nem lesz sajnos...ha már nálam lesz akkor bizti lesz...meg úgyis megyek majd szana szét...meg lesznek talik is..szal türelem...én is várok már rá 4 hónapja... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ha csak a gödörtől villant ki, akkor valószínűleg kontakthibás valahol... :blink: Azota semmi ja meg megreparáltam a gumicsövet ideiglenessen és azota nem torpant meg a gépezet.Meg kikormoltam egy kicsit a kipuffot is.4.ben 160 km/h után kalapálo szivvel ,remegö lábbal álltam férre az uton hogy kiheverjem a fantasztikus élményt Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Akkor kénytelen lesz vagy Anti lejönni hozzánk 1x egy látogatásra, vagy nekem kell elmenjek majd 1x egy látogatásra. :blink: ( ha a hegy nem megy Mohamedhez... ) Ez egy teljesen új motor lesz,tehát bejáratos.Nem lesz semmi hangja nem fog gyorsan menni.Majd ha beletekerjük azt az 5000km majd utána lesz érdekes B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 holnap beröffen, pénteken alákerül vmi rendes kipuff és a hétvégén szétrázod a gerinced az ülésben.....vagy 2 pályamatricát vetetnek veled annyit használod az m7-est B) :D Hát ez így lenne az ideális eltervezett verzió..de mondom ez nálam még soha nem jött össze... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Egyetlen egy olajozó furat a különbség, ezt pedig gépműhelyben megoldják neked... Redi! Képzeld el minden tetszene mindenkinek, vagy épp ellenkezőleg...hol tartana a világ??? :D Aztec! Árakat már csak pü-ben...rettegek az asszonytól... B) Azt tudtam,hogy a hengerfej ua. KS700 (olajozó furat a turbó felé kialakítani) meg hogy new dugók kellenek meg hajtókarok meg leömlő meg még sokminden de a blokkal kapcsolatban nem voltam,vagyok biztos,hogy +1 furat csak a különbség :blink: Jó lenne valami plus dokumetáció ;) Lehetne rajta "csámcsogni" :D Sejtem az árakat,hogy mekkora horror főleg a 4 C20LET dugó és stb.....de apránként szerintem ellehet kezdeni egy ilyen projectet ha működik a dolog. Bízom benne,hogy a project sikerrel végződik. drukkolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Mármint az indításról nem lesz sajnos...ha már nálam lesz akkor bizti lesz...meg úgyis megyek majd szana szét...meg lesznek talik is..szal türelem...én is várok már rá 4 hónapja... :blink: Hú vazze... már 4 hónapja? Ennyire szalad az idő? Nem semmi... De nagyon ütős GSi lesz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 4.ben 160 km/h után kalapálo szivvel ,remegö lábbal álltam férre az uton hogy kiheverjem a fantasztikus élményt majd hozzászoksz :blink: de az első az tényleg felejthetetlen..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Azota semmi ja meg megreparáltam a gumicsövet ideiglenessen és azota nem torpant meg a gépezet.Meg kikormoltam egy kicsit a kipuffot is.4.ben 160 km/h után kalapálo szivvel ,remegö lábbal álltam férre az uton hogy kiheverjem a fantasztikus élményt Ez aranyos :blink: Majd megszokod B) Anti ! Motor - próbapad - villanymotor. 1-2 éjszaka és már tuti is a C20XLET bejáratás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Bevallom férfiasan Majd be@rtam mikor az orára néztem.Egyik pillanatban döcögsz 60 nal 3. ban ,durran az agy . 3/4 gáz és azt veszed észre hogy rohannak a fák melletted .Életemben nem éreztem még ilyet.Ugy fogtam a kormányt mint egy tanulovezetö.Már ezért az élményért megérte a sok hitelvállalás. A 2/A utszakasz tényleg jo hely egy kis kocsikázásra és nekem is utba esik mert mellette lakom.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ebben semmi c20xe nem nagyon maradt...szal nem c20xlet... B) Hát kemény 4 hónap GSI nélkül ha már egyszer volt...ne tudjátok meg... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 :blink: még egyben segitsetek. Mi a különbség az F16és az F20 válto között? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 A 2/A utszakasz tényleg jo hely egy kis kocsikázásra és nekem is utba esik mert mellette lakom.. :blink: én is ott próbáltam ki először az autót, miután kicsengettem érte az árát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Bevallom férfiasan Majd be@rtam mikor az orára néztem.Egyik pillanatban döcögsz 60 nal 3. ban ,durran az agy . 3/4 gáz és azt veszed észre hogy rohannak a fák melletted .Életemben nem éreztem még ilyet.Ugy fogtam a kormányt mint egy tanulovezetö.Már ezért az élményért megérte a sok hitelvállalás. A 2/A utszakasz tényleg jo hely egy kis kocsikázásra és nekem is utba esik mert mellette lakom.. :blink: 2/A-n merrefelé? Anti Csak vicceltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Áttétel pl...meg az F16 nem bír annyit mint az F20... Azért vannak így elnavezve F16 160 NM-ig ajánlott, F20 200 NM-ig..na pont ezért ez lesz nekem a gyenge pont...bár jóval többet bírnak egyébként... Peti! Vettem ám... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ez az elmélet az F18+ nál megdől egy picit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 2/A-n merrefelé? Anti Csak vicceltem. VÁC Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ez az elmélet az F18+ nál megdől egy picit :blink: Na jó mert az alulméretezett... :D :D De nem értem én még mindig a sperrhatást a +os váltóban... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Lehet hogy nekem nem is az van már. :blink: Viszont mindenki azt mondja hogy jobb mint az F20 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Van egy OPEL EPC V06. cd-m 2005 ös csak nem tudom beüzemelni tud erröl vki vmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Viszont mindenki azt mondja hogy jobb mint az F20 B) Amíg nincs vele baj és nem kell javítani, addig igen. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Amíg nincs vele baj és nem kell javítani, addig igen. B) Ha lesz valami baja akkor max rakok bele 6os váltót :D ,de ne legyen.Nagyon vigyázzok rá :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 csattogós kell ide nem F28... :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts