Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Aztec! Felnik 8X17-es Nuvolari Audi Replika felnik 215/40 17-es Hankook K104 sport Goofy! Így tudsz belépni... Katt ide! Peti! Géptető nem is lesz...a jobb hűtés miatt... B) Minden c20let, kivéve a blokkot, de az is csak egy furatban különbözik, ami pótolva let(t) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Asszép lesz mármint a /40... Én tegnap sikeresen fogtam egy kibaszott nagy kátyút a Szugló sztríten de esk semmi baja nem lett a 215/40nek... vagy szerencsés esés volt vagy tényleg jó guma a yoko.... A felni árban köbö? Tudom indisz és tsai de csak kiv vaok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 nekem ez a felni nemteccik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 nekem ez a felni nemteccik :blink: neked még az van fenn amivel vetted vagy mi????? ma nem m1ek feléd mostanra kiderült h after work goto jammings és ital&darts@galz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Aztec! Felnik 8X17-es Nuvolari Audi Replika felnik 215/40 17-es Hankook K104 sport Goofy! Így tudsz belépni... Katt ide! Peti! Géptető nem is lesz...a jobb hűtés miatt... :D Minden c20let, kivéve a blokkot, de az is csak egy furatban különbözik, ami pótolva let(t) B) Anti. Majd mesélhetnél,hogy smint volt,van ez az átalakítás a blokkon. Nagyon érdekel :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ezt nézzétek : http://cgi.ebay.de/Z20LET-Opel-Turbo-Motor...1QQcmdZViewItem Most fáj a szívem........megyek bankot rabolni..... :blink: Ennyiért lehet felújított c20letet is varázsolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 az opelbonto.hu-s srácok a maji napig nem adták el a LETjüket az lehetséges??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Anti. Majd mesélhetnél,hogy smint volt,van ez az átalakítás a blokkon. Nagyon érdekel :D mond neki először az árát, aztán nem kell tovább mesélni ;) a szivéhez kap, rug kettőt és kalács :blink: B) neked még az van fenn amivel vetted vagy mi????? nem vagy naprakész a topikból ;) ha meg állandóan zülleni jársz soselesz kihangosítód :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ennyiért lehet felújított c20letet is varázsolni... Atommanó mit tud majd az a gépsas????Adatokat tudsz irni? Uj vagyok itt szoval nem vagyok képbe hogy mi is az a C20LET moci.Az valami kihegyezett izomváltozat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Anti. Majd mesélhetnél,hogy smint volt,van ez az átalakítás a blokkon. Nagyon érdekel B) Egyetlen egy olajozó furat a különbség, ezt pedig gépműhelyben megoldják neked... Redi! Képzeld el minden tetszene mindenkinek, vagy épp ellenkezőleg...hol tartana a világ??? :D Aztec! Árakat már csak pü-ben...rettegek az asszonytól... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 mond neki először az árát, aztán nem kell tovább mesélni :D a szivéhez kap, rug kettőt és kalács :blink: B) nem vagy naprakész a topikból ;) ha meg állandóan zülleni jársz soselesz kihangosítód :D Az első gond ott kezdődik hogy nem találsz olyan embert aki berakná neked a motort ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Goofy azt vágom. A tijedet is meg gsi rulez kollégáit is csak a 3. at nem :blink: Ja az volt az előző gsi ami nálam volt az 5 ajtos Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Atommanó mit tud majd az a gépsas????Adatokat tudsz irni? Uj vagyok itt szoval nem vagyok képbe hogy mi is az a C20LET moci.Az valami kihegyezett izomváltozat? A c20let motor az a turbós változat és olyan kb300-330LE körül kell lennie.Bár ez csak tipp mert eddig senki se mérte le padon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Atommanó mit tud majd az a gépsas????Adatokat tudsz irni? Uj vagyok itt szoval nem vagyok képbe hogy mi is az a C20LET moci.Az valami kihegyezett izomváltozat? Akkor gyorsan és tömören! A c20let a calibra illetve az A vectra gyári turbós mocija...ez gyárilag 204 LE... Na egy ilyen került bele a GSI-be, de picit feljebbtornásztuk a teljesítményt...300-330 LE között írják ebben az álapotban ezeket...kb 450NM-el... B) Ez EDS phase 3+ Coupe! Micsoda összhang... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 A c20let motor az a turbós változat és olyan kb300-330LE körül kell lennie.Bár ez csak tipp mert eddig senki se mérte le padon. :blink: B) :D az a nem semmi 300LE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Annyira pörög a topic, hogy nem győzök frissíteni. :blink: Már csak azt szeretném tudni, hogy beindult már a C20LET? Képeken nagyon jól néz ki! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Annyira pörög a topic, hogy nem győzök frissíteni. :blink: Már csak azt szeretném tudni, hogy beindult már a C20LET? Képeken nagyon jól néz ki! B) Majd holnap fog beindulni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 De azt azért tudd, hogy ebből az átalakításból vehetsz még egy GSI-t...mielött elkezdesz álmodozni... :blink: Majd holnap fog beindulni :D Legalább is reméljük... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Majd holnap fog beindulni :blink: Videó! Videó! Vagy ilyet ne kérjek? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Amennyiért ő vette abból lassan 2 is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 De azt azért tudd, hogy ebből az átalakításból vehetsz még egy GSI-t...mielött elkezdesz álmodozni... :blink: és nem is egy széthullott c20ne-t, hanme egy igenjó xe-t, ugye öreg? B) tényleg, otthon be lett igérve, hogy ezután maradsz nyugton a seggeden? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ezt az 1 et is épp elég lesz átirni és kinyögni a részletet .Szoval csak álmodozom és szurkolok hogy jol muzsikáljon a géped. Mitöl van az hogy kivillant a computerlámpám egy tankcsapda után? HEEEELPPPP!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Videó! Videó! Vagy ilyet ne kérjek? :blink: Videó biztos nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Hát én sajnos nem leszek ott az első indításnál...már ha ez holnap lesz...mert sajnos meló van...ha péntek akkor ott leszek...de legyen inkább holnap, mert az azt jelenti, hogy klappol minden...bár az én esetemben ez nem szokott így elsőre összejönni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Videó biztos nem lesz. Akkor kénytelen lesz vagy Anti lejönni hozzánk 1x egy látogatásra, vagy nekem kell elmenjek majd 1x egy látogatásra. :blink: ( ha a hegy nem megy Mohamedhez... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts