aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 ezt a sok memóriazavarost :blink: B) olyanok vagytok mint 1 nyugdijas házaspár :D :D mondod Te aki ugyanilyen ;) ma meeteljünk 1et kihang ügyében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 hivsz, jössz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 juj ez közel volt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 juj ez közel volt :blink: nem a driveren múlt a végén :D és ez? s mi magyarok panaszkodunk... indiai 7köznap B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Na egy pár picture a jelen állapotról: 1.Már szinte minden a helyén... 2.A másik oldalról... 3.Fennt a lökös meg a kerék...no meg a cooler... 4.Coooooler közelről... 5.Olajhűtő új helye... 6.A benzinnyomásszabályzó.... 7.Na meg a turbóóóó...mert az is van benne... Bocs, hogy csak linkeket teszek be, de nincs időm átméretezni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 (edited) http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...fy/p9100028.jpg :blink: nagy kép, levettem linkre Módosítva Április19, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Goofy! Ha ekkora fanok vagytok miért nem léptek beee??? :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Jóóók a videóóók meg Anti kocsija is alakul. Azért majd ha már túlvan mindenen egy belső videjóót csinálnék menetközben :blink: Benzin nyomás szabályzó nagyon tuti. How much? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Goofy! Ha ekkora fanok vagytok miért nem léptek beee??? :blink: B) Anti ezt fejezd már be :D A FANságot nem kell klubhoz kötni minden áron..... Goofy kijé a 3. géjesi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Jóóóvannna, csak ezt ilyenkor nem tudom kihagyni... :blink: Benzin nyomás szabályzó nagyon tuti. How much? Még jó rég vettem az ebayon... Ez volt a Dbilas mellett is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Azért még raknék fel pár képet B) :D Látszik az új kerék Anti kezd tetszeni ez a felni :D bár az azev-et nem cserélném le érte de tényleg szép :blink: Benzin nyomás szabályzó nagyon tuti. How much? Olyan 30ezer körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Nem cserélek...stipis stopi...ez marad... Ja és köszi Coupe-nak a fényképeket meg a sok-sok helpet... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Nem cserélek...stipis stopi...ez marad... Ja és köszi Coupe-nak a fényképeket meg a sok-sok helpet... :D A cseréről ne is álmodj :blink: B) Igazán nincs mit,tényleg szívesen segítek neked,és Te is tudod hogy ha kész lesz,mivel hálálhatod meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Elviszlek dizsibe... :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Elviszlek dizsibe... :blink: B) :D Köszi :D ;) Látom tényleg nagy örömet okoztam ezzel a pár képpel ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Hát most mit mondjak...IGEN... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Szhépek azok a felnik nem vitás... 17x micsoda? FK szerzemények? guma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Anti! mocitetőt plexibőől...sőőőt átlátszóból :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...fy/p9100028.jpg B) nagy kép, levettem linkre Azért mert azt se tudom hogy kell:)) Aztec a 3 ik az a srácé aki egyszer velünk volt amikor még asc vel a polusnál........:blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Hát most mit mondjak...IGEN... :D Megnéztem ma a kocsi belsejét aprólékosan,el leszünk egy darabig a kipakolásával :blink: És a lámpára is ki kell majd valamit találni,mert ez így nagyon nem jó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Jah mégegy kérdés. Ez 100% C20LET? (Nem C20XE átalakítva?) és még annyi,hogy Motronic 2.7 az ECU? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Azért mert azt se tudom hogy kell:)) Aztec a 3 ik az a srácé aki egyszer velünk volt amikor még asc vel a polusnál........:blink:) felraktam neked B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Üdv skacok. Visszaolvasgattam éselég bátrak vagytok hogy a Hungárián mentek a géppel(az eggyik legsz**abb ut amit az utobbi idöben láttam.)Az öcsém vasa (Charade gtti) majdnem fenn maradt egy nyomvájus részen akkor mi lenne az enyémmel OTT. Hétvégén volt szerencsém berakni a computer égöjét a müszerfalba és mentem vele egy kis faluba de kifogtam egy hatalmas tankcsapdát és kivillant kb 2-3 mp ig a computer lámpája.Azota parázom hogy ez most mi lehetett. A másik. Beraktam az én kis Sony cd cuccomat a kocsiba és lesütöttem közben egy biztositékot.Azota folyton ég az óra mellett az F betücske. Ez most mitöl van ,na meg a computer lámpa villanás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Goofy azt vágom. A tijedet is meg gsi rulez kollégáit is csak a 3. at nem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ezt nézzétek : http://cgi.ebay.de/Z20LET-Opel-Turbo-Motor...1QQcmdZViewItem Most fáj a szívem........megyek bankot rabolni..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts