redline Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hát menjünk. Én bármikor ráérek, a számomat meg tudjátok... :blink: hát ja, tényleg össze kellene már mérni az autókat :D kiváncsi vagyok tényleg rosszul megy e, vagy a kupénak igaza van és csak mexoktam ;) de a hungária állapota katasztrofális....a hungária-kőbányai kereszteződésbne a villamossinek között akkora luk van, hogy egy vaddiszno beleférne B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Te aztec! Lehet nem olvasod a ki kivelt.. vasárnap nem te vészvillogóztál nekünk(Petya meg én) a nem is tom. már meg kellene néznem egy térképet :D nagytétényi talán? uton? Videók: jaja.. az a 4GSi-s sajna már nem mai szösszenet :D de eddig talán az volt az egyik legjobb kis autókázás.. ;) nem versenyzés..csak úgy toltuk.. Mondjuk azért belegondoltam.. nem egyszer 160-180 is volt .. ha ott kapunk egy fényképet B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Aztec koma a képek... one ilyenem nekem is :blink: http://swed1.uw.hu/Pix/DSCF2960.JPG http://swed1.uw.hu/Pix/DSCF2961.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 hát ja, tényleg össze kellene már mérni az autókat :D kiváncsi vagyok tényleg rosszul megy e, vagy a kupénak igaza van és csak mexoktam ;) de a hungária állapota katasztrofális....a hungária-kőbányai kereszteződésbne a villamossinek között akkora luk van, hogy egy vaddiszno beleférne B) :D Hát azért szerencsére van még néhány normális állapotú út... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Tom ma minimeet? Mert azóta már majdnem mindenkivel összefutottam :D Laci nem tuom az tény h voltam rra de nem rémlős.. azt tudom h elmentetek mi mentünk nővérkémhez onnan meg X mi volt :blink: B) :D IQ THX. Vasad? S léptél vmit a szar út veszélyeztetős témában? Petya máskor villogjatok vagy vmi és akkor nem hoozunk L ilyen csúful 1más meletttttt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Jóóók a képek.(le is töltöttem) Lassan különlegesség lesz majd a sima fastra lámpa a gsi-ken :blink: Kéne keresni egy jó útvonalat ahol a legminimálisabb a police felbukkanása B) Jah egy kérdés. Ez az első rendszámtábla dolog hogy müxik ha csak az ablakban van kirakva? :D Ha megállít a pék meg is büntet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ha naon bejön a széria lámpa szólj van még 1 szettem :blink: B) Polisz az úcsincs sehol amikor kellenek - so sztem 2es 6os shimán mehet! Ahol mi videjóztunk csak rizikós elötte meg kell nézni emegy-emhét ott nagyon jól néz ki ám! nekem fenn van ablakban és még 1x sem állítottak meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Jah egy kérdés. Ez az első rendszámtábla dolog hogy müxik ha csak az ablakban van kirakva? :blink: Ha megállít a pék meg is büntet? elvileg szólnak érte, de amikor pl nekem volt törve a cali eleje és megállítottak, akkor megkérdeztem, aszonták, hogyha látszik az autón, hogy épp javítás alatt van az eleje és nem lehet biztonságosan elhelyezni a rendszámot, akkor nem foglalkoznak vele, csak legalább az ablakban legyen kint Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 nekem a vas köbö 2 éve van meg és igen keveset volt fenn a frsz és sok mindenért soxor szeretkeztek meg de ez nem nagyon volt gond eddig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Aztec akkor lehet igényt tartok a sima lámpáidra mert nekem a bal oldali kőfelverődéses :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Piruett - kereszteződésről: megéri megnézni e két fotót: Ez volna az, hogy hogyan néz ki egy ilyen villamossínek közti kitöltő normális állapotban. Látható, hogy vannak vízelvezető vájatok és nedves tapadást biztosító fogacskák a felületen: Ez pedig az, amilyenre le van kopva a kereszteződés.... Hmmmmm......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 ok én meg visszaadom a másik szettet SXPnek mert azt meg tőle kaptam :blink: Petya cserébe szerezz nekem kalaptartó tartó műanyagot - fekete editionben, mert tegnap ahol kérdztem bontóban kiröhögtek és mondták fessem le feketére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Hmmmmm......... na akkor itt van elásva az én kis 720am is..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 na akkor itt van elásva az én kis 720am is..... B) Aztec bá!! Látom a képeken,hogy az utcátok még mindíg kátyúmentes. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Laci nem tuom az tény h voltam rra de nem rémlős.. azt tudom h elmentetek mi mentünk nővérkémhez onnan meg X mi volt :D :D ;) Hááát akkor vagy nagyon feledékeny vagy te is, vagy nem te voltál. Csak mert még vészvillógózott is a távolban a GSi... :D elölről meg olyan ütött kopott benyomást kelltett, mint a tied.. lenne mégegy ilyen? ;) Nem volt sok időm sassolni.. csak visszapillantóban.. lehet hogy dögrováson volt, és már eleve vészvillogóval közlekedett az illető,és nem köszönés képen ment ?! ;) Aztec bá!! Látom a képeken,hogy az utcátok még mindíg kátyúmentes. :blink: Ne is mond.. B) Nem semmi ott ültetett autóval közlekedni.. :D Aztec: te honnyan szereztél aksilefogató vasdarabot? bár lehet gyártok egyet magamnak :P Meg ami tom esélytelen, az olajszűrő alatt a kerékjárattól kellene lennie egy müanyag takarónak.. (kicsit elkopott vmikor=értsd, ripityomra tört). Ja.. és amiket mentünk megnézni megoldódtak? tegnp sassoltam, hogy nekem is el vanszakadva bresmbelag vagy mi vezetékem, ugyhogy majd én is forrasztgatok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Tomi bá a helyzet 1re rosszabb! Viszont 7végén voltunk nálatok jó sokat csak naon sűrű volt a progi azért nem bosszantottalak még 1 telefonnal B) Viszont mocisok városa is lehetne lakhelyed..... Laci! Azt a műaynagot feljtsd el, ami neked kell az kartervédő néven fut és az mindent takar.... Igaz néha javítgatni kell h porrá vagy ültetve de asse gond... Amiket megnéztünk? Hát 1 óráig nem volt kühlmittel stand de utána lett megest... meg waschwasser stand is van meg bremsbelag de fosni rá, majd lesz 1 órám forrasztgatok... inkább ezek jöjjenek mint pölö motoroilstand és tsai... Most majd kárpitot meg kapaltartót meg hácssó üléssort fogok vadászni a környéken... Mert Zsoltnak van szép Mohácson de az az út inkassziós lenne kicsit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Nincs valakinek elfekvőben gyári GSI kopattó a lökkös aljára???? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Nincs valakinek elfekvőben gyári GSI kopattó a lökkös aljára???? :blink: Nagyon készül itt valami B) de mellesleg sajna nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Készül az már 4 hónapja...ez most csak úgy eszembe jutott... B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Nincs valakinek elfekvőben gyári GSI kopattó a lökkös aljára???? :blink: az enyém asse tudom hol van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Azt hiszem azt tavaly megvettem tőled, szal ne keresd... B) :D Csak én sem tom, hogy hova tettem.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Azt hiszem azt tavaly megvettem tőled, szal ne keresd... B) :D Csak én sem tom, hogy hova tettem.... :blink: akkor joe mert ezen gondolkodtam hogy hol a f**ba lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 :D :D Mellesleg nézzetek már be az F astra egyéb csevegésbe.. van egy kérdésem ami eléggé idegesit.. lehet hogy már allig van olajam a váltóban? B) Asszem hétfőn ezt is megnézetem Sz.Gabbal. Van egy olyan érzésem, hogy megint adósok börtöne fog a fejem felett lebegni.... ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 ezt a sok memóriazavarost :blink: B) olyanok vagytok mint 1 nyugdijas házaspár :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts