Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hát menjünk. Én bármikor ráérek, a számomat meg tudjátok... :blink:

hát ja, tényleg össze kellene már mérni az autókat :D

kiváncsi vagyok tényleg rosszul megy e, vagy a kupénak igaza van és csak mexoktam ;)

de a hungária állapota katasztrofális....a hungária-kőbányai kereszteződésbne a villamossinek között akkora luk van, hogy egy vaddiszno beleférne B) :D

Elküldve

Te aztec!

Lehet nem olvasod a ki kivelt.. vasárnap nem te vészvillogóztál nekünk(Petya meg én) a nem is tom. már meg kellene néznem egy térképet :D nagytétényi talán? uton?

Videók: jaja.. az a 4GSi-s sajna már nem mai szösszenet :D de eddig talán az volt az egyik legjobb kis autókázás.. ;) nem versenyzés..csak úgy toltuk..

Mondjuk azért belegondoltam.. nem egyszer 160-180 is volt .. ha ott kapunk egy fényképet B) :blink:

Elküldve
hát ja, tényleg össze kellene már mérni az autókat :D

kiváncsi vagyok tényleg rosszul megy e, vagy a kupénak igaza van és csak mexoktam ;)

de a hungária állapota katasztrofális....a hungária-kőbányai kereszteződésbne a villamossinek között akkora luk van, hogy egy vaddiszno beleférne B) :D

Hát azért szerencsére van még néhány normális állapotú út... :blink: ;)

Elküldve

Tom ma minimeet?

Mert azóta már majdnem mindenkivel összefutottam :D

Laci nem tuom az tény h voltam rra de nem rémlős.. azt tudom h elmentetek mi mentünk nővérkémhez onnan meg X mi volt :blink: B) :D

IQ THX. Vasad? S léptél vmit a szar út veszélyeztetős témában?

Petya máskor villogjatok vagy vmi és akkor nem hoozunk L ilyen csúful 1más meletttttt ;)

Elküldve

Jóóók a képek.(le is töltöttem)

Lassan különlegesség lesz majd a sima fastra lámpa a gsi-ken :blink:

Kéne keresni egy jó útvonalat ahol a legminimálisabb a police felbukkanása B)

Jah egy kérdés. Ez az első rendszámtábla dolog hogy müxik ha csak az ablakban van kirakva? :D

Ha megállít a pék meg is büntet?

Elküldve

Ha naon bejön a széria lámpa szólj van még 1 szettem :blink: B)

Polisz az úcsincs sehol amikor kellenek - so sztem 2es 6os shimán mehet!

Ahol mi videjóztunk csak rizikós elötte meg kell nézni emegy-emhét ott nagyon jól néz ki ám!

nekem fenn van ablakban és még 1x sem állítottak meg!

Elküldve
Jah egy kérdés. Ez az első rendszámtábla dolog hogy müxik ha csak az ablakban van kirakva? :blink:

Ha megállít a pék meg is büntet?

elvileg szólnak érte, de amikor pl nekem volt törve a cali eleje és megállítottak, akkor megkérdeztem, aszonták, hogyha látszik az autón, hogy épp javítás alatt van az eleje és nem lehet biztonságosan elhelyezni a rendszámot, akkor nem foglalkoznak vele, csak legalább az ablakban legyen kint

Elküldve

nekem a vas köbö 2 éve van meg és igen keveset volt fenn a frsz és sok mindenért soxor szeretkeztek meg de ez nem nagyon volt gond eddig....

Elküldve

Piruett - kereszteződésről: megéri megnézni e két fotót:

Ez volna az, hogy hogyan néz ki egy ilyen villamossínek közti kitöltő normális állapotban. Látható, hogy vannak vízelvezető vájatok és nedves tapadást biztosító fogacskák a felületen:

ep2.jpg

Ez pedig az, amilyenre le van kopva a kereszteződés....

abskaki.jpg

Hmmmmm.........

Elküldve

ok

én meg visszaadom a másik szettet SXPnek mert azt meg tőle kaptam :blink:

Petya cserébe szerezz nekem kalaptartó tartó műanyagot - fekete editionben, mert tegnap ahol kérdztem bontóban kiröhögtek és mondták fessem le feketére...

Elküldve
Laci nem tuom az tény h voltam rra de nem rémlős.. azt tudom h elmentetek mi mentünk nővérkémhez onnan meg X mi volt :D :D ;)

Hááát akkor vagy nagyon feledékeny vagy te is, vagy nem te voltál.

Csak mert még vészvillógózott is a távolban a GSi... :D elölről meg olyan ütött kopott benyomást kelltett, mint a tied.. lenne mégegy ilyen? ;)

Nem volt sok időm sassolni.. csak visszapillantóban.. lehet hogy dögrováson volt, és már eleve vészvillogóval közlekedett az illető,és nem köszönés képen ment ?! ;)

Aztec bá!!

Látom a képeken,hogy az utcátok még mindíg kátyúmentes. :blink:

Ne is mond.. B) Nem semmi ott ültetett autóval közlekedni.. :D

Aztec: te honnyan szereztél aksilefogató vasdarabot? bár lehet gyártok egyet magamnak :P

Meg ami tom esélytelen, az olajszűrő alatt a kerékjárattól kellene lennie egy müanyag takarónak.. (kicsit elkopott vmikor=értsd, ripityomra tört).

Ja.. és amiket mentünk megnézni megoldódtak?

tegnp sassoltam, hogy nekem is el vanszakadva bresmbelag vagy mi vezetékem, ugyhogy majd én is forrasztgatok B)

Elküldve

Tomi bá a helyzet 1re rosszabb!

Viszont 7végén voltunk nálatok jó sokat csak naon sűrű volt a progi azért nem bosszantottalak még 1 telefonnal B)

Viszont mocisok városa is lehetne lakhelyed.....

Laci!

Azt a műaynagot feljtsd el, ami neked kell az kartervédő néven fut és az mindent takar....

Igaz néha javítgatni kell h porrá vagy ültetve de asse gond...

Amiket megnéztünk?

Hát 1 óráig nem volt kühlmittel stand de utána lett megest... meg waschwasser stand is van meg bremsbelag de fosni rá, majd lesz 1 órám forrasztgatok... inkább ezek jöjjenek mint pölö motoroilstand és tsai...

Most majd kárpitot meg kapaltartót meg hácssó üléssort fogok vadászni a környéken...

Mert Zsoltnak van szép Mohácson de az az út inkassziós lenne kicsit :blink:

Elküldve
Azt hiszem azt tavaly megvettem tőled, szal ne keresd... B) :D

Csak én sem tom, hogy hova tettem.... :blink:

akkor joe mert ezen gondolkodtam hogy hol a f**ba lehet :D

Elküldve

:D :D Mellesleg nézzetek már be az F astra egyéb csevegésbe.. van egy kérdésem ami eléggé idegesit.. lehet hogy már allig van olajam a váltóban? B)

Asszem hétfőn ezt is megnézetem Sz.Gabbal. Van egy olyan érzésem, hogy megint adósok börtöne fog a fejem felett lebegni.... ;) :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.