aztec Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 az jó mert múltkor igérted és nem jöttél :blink: ez eddig csak nőktől hallottammmmm B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Vasárnap útban Tökölre a hungárián gurulok Laci4-el (Laci mögöttem) lehúzott ablakokkal meg tetőablak (imádom) erre Laci mellett elsuhan egy Civic VTI és mellém gurul kérdezi : tököl? mondom jah. mondta hogy hol áll a sor. :D Utánna elköszöntünk ő balra én meg egyenesen. Szegény Laci........még meg is jegyezte,hogy ő mintha ott se lett volna :blink: Igazi büntetőgép az álcázott gsi B) Én jót mókáztam a történteken :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Meddig maradtatok? Este még volt valami izgalmas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Amatőr volt az egész B) Végén már az időmérő sem müxött mert beázott :D Kb. 8 ig lehettünk sacc. de semmi különleges nem volt. Azthiszem maradok a péntek estéknél :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Petyaaa képet küldd már át plz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Amatőr volt az egész B) Végén már az időmérő sem müxött mert beázott :D Kb. 8 ig lehettünk sacc. de semmi különleges nem volt. Azthiszem maradok a péntek estéknél :blink: Nekem is nagyon nagy csalódás volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Anti, beindult már?? Tiszta ideg vagyok semmit sem dolgoztam ma :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Nem tom...majd felhívnak, és szólnak...de utána még hátravan egy kipuffaplikálás és egész héten dolgozom, tehát csak jövőhét... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 ohmygod :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Meg annyira nem is érdekel most... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Meg annyira nem is érdekel most... gáz van bratyó, vagy mi: :blink: mos' voltam kipuufossnál Petivel jól elkerültük 1mást ott majdnem mindent megcsináltak és nem mellesleg thök ingyé'.... so lojális leszek ezentúl is Robiékhoz..... Akartam kipuffot variálni de most nem volt ídő mert egész 7en főtáv autóit reszelik - szép biznisz... Elvileg 2 7 múlva fényezik a vasat ha minden igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Elvileg 2 7 múlva fényezik a vasat ha minden igaz... remélem, még megérem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Elvileg 2 7 múlva fényezik a vasat ha minden igaz... A veterán biztin megtakarított pénz legalább jó helyre fog menni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 fak jú bicss :blink: meet a 7en only @Lurdy? mert jobb lenne kora du pölö! de egyelőre Laceehoz is kell mennem mert foca ügyben 1eztetni kellene B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Ebből a foci dologból megint kihagyottnak érzem magam... B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Ebből a foci dologból megint kihagyottnak érzem magam... B) :blink: én is éreztem már hasonképeennnnn..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Aztec koma a képek : http://gsi16v.uw.hu/temp/aztec.zip :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Kocsi a fényezőnél, újra előkerült a versenybicikli :blink:. Egész jól gyorsul ötvenig, de onnantól visszalassul, és nyögni kezd a motor. Jól fogyaszt, a kötelező se túl drága, csajokat is van idő bámulni. De az is kiderült, hogy a kátyús sz@r utakat esse szeresse. Aztec szép a kormányod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Sziasztok Néztem a videokat!Jókat csapattok a városban.Igaz gyönyör láttni a videon egyszerre 3-4 GSI t Aztán csak ÓVATOSSAN Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Azt a pillanatot várom mikor lesz megint legalább 3-4 gsi és akkor lehet ismét jó videókat csinálni.(fényképezővel :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hol szoktatok csapatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Azt a pillanatot várom mikor lesz megint legalább 3-4 gsi és akkor lehet ismét jó videókat csinálni.(fényképezővel :blink: ) Már nem kell erre sokat várni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hol szoktatok csapatni? Hungária , lágymányosi , campona felé vagy pl. 2/a ,(kedvencem) Ezek a konkrétok vagy váci út B) Alig várom,hogy legyenek new videok :blink: Persze saját készítésüek :D Nem hivatalos szerv általi képek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Hát menjünk. Én bármikor ráérek, a számomat meg tudjátok... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Öszehozzuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts