bazs Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Talán ILYEN? jaja a tiéd már gyöngyház, de ez ugye más, mint a régi gsi "fekete" :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Arra majd ki kell találni valamit.Nem fért volna el a három műszer másként. nah nekem csak 2 muszer kell, akkor el fog férni a gomb....Anti, ugye szeretnél még csinálni egyet? :blink: B) GSi allgemeine tali király ötlet, de hol tudnánk megdumálni? GSi.hu? Redi gondolom fél óra alatt összehoznál egy pofás oldalt másnem akkor sg fórummal és csááá. Hely, idöpont kluboktól függetlenül és akibújtakinem. sg forum? nem köszi, nem szivesen gagyizok azzal amihez egy kicsit (tényleg nemnagyon) értek (bár nem vagyok se grafikus, se webfejlesztő se semmi hasonló) a kocsi az más ahhoz ultrafű vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 .................a kocsi az más ahhoz ultrafű vagyok B) :D :blink: UltraGrass :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Redi! Nem szeretnék, de jó pénzért kapható vagyok mindenre... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Én házi tuningra tippelek... Már Coupe és Redi lelőtte a poént! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 skacok én megint összefutottam újpesten egy gsis hölggyel mostmár ki kellene deríteni who iz she :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 skacok én megint összefutottam újpesten egy gsis hölggyel mostmár ki kellene deríteni who iz she :blink: En eddig Piros és fehér GSi-ben láttam hölgyeményt. Ők miért nem fórumoznak? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Én meg láttam már feketében is... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Én meg láttam már feketében is... :D Akkor legközelebb állítsd meg és nyomd a kezébe a csekket meg a matricát. Meg még mást is... :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Na akkor bizti belépne... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Na akkor bizti belépne... :blink: Hát ha attól nem csábul el, akkor semmitől. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 skacok én megint összefutottam újpesten egy gsis hölggyel mostmár ki kellene deríteni who iz she B) akkor most monjam el h nekem a pizzát van mikor egy csinos hölgy hozza egy Gsi-vel ? :D elkapom majd csak mostanában nem jön :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Hát ha attól nem csábul el, akkor semmitől. :D Annyit mondok fahéj.olaj :blink: :D node komolyabban! anno 13ban és 4ben én is egy default pirosban láttam hölgyeményt. De ő most egy grafitban ült és a 12es vonalán jött nekem szemben vad nagy mosollyal - so még vágta is a témát... De az a nap rekord volt: Raptor a hungárián, Futuret a késmárkon meg még 1 srácot láttam kápon gsivel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Egyre több GSI rohangál ám az utakon, nem tudom, Ti hogy érzékelitek, de én bárhova megyek tuti látok egy-et kettőt...És ez jóóóó... B) Csak a Golffal nem érzek késztetést, hogy villogjak nekik... :blink: , de a Golf percei már meg vannak számlálva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 de a Golf percei már meg vannak számlálva... B) elbontod? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Csak a Golffal nem érzek késztetést, hogy villogjak nekik... :blink: , de a Golf percei már meg vannak számlálva... :D annak is kinyírtad a motorját ? B) csak viccölök.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Csak a Golffal nem érzek késztetést, hogy villogjak nekik... :blink: , de a Golf percei már meg vannak számlálva... :D Lerakod nyárra, hogy ne szívja ki a fényezést a nap? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 :blink: Anti mire kész lesz a kocsid már nem létező modell lesz az astra B) Tomi sajnálom h nem jösszz focázni, next time remélem :D Most Laceet fütőm h jöjjenek le majd mert együtt neveztünk és igen sok mecssünk lesz és arra jól kellene készülni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Eladó... ;) Nem kell valakinek? Pöpec kis vas ám... B) ;) Keveset fogyaszt, és cserében nem megy... :D Geri pajti! Szitát előbogarásztad már a homokozóból? :blink: És engem már nem is invitésönölsz a focára? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Tomi sajnálom h nem jösszz focázni, next time remélem :blink: Hát én is. Csak holnap szabin vagyok, így ma tovább kell(ene) dolgoznom. Határidő van sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Még nem mert ki one zárva! Ööö tuom h sajtból van az agyma de az nem lett vkinek odaadva szemesen? Mert én mindig mindent elteszek de ez vhogy nincs sehol! Majd Irisz meg interviewelem h mire emléxik, mert ő mindig mindent tud :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Majd Irisz meg interviewelem h mire emléxik, mert ő mindig mindent tud ;) akkor neked már régen véged lenne :blink: B) énis láttam ma egy hölgyet egy piros gsi-ben az Erzsébet hidon, csak a buszból nem tudtam villogni neki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 akkor neked már régen véged lenne :D :D Azért ez nagyon ott van... ;) ;) Geri! Nekem 100, hogy nem adtál semmit... Tom! Miért vagy szabin holnap? B) :D ;) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Tom! Miért vagy szabin holnap? B) ;) :D :blink: majd guruljatok erre is lécci :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts