Stock16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 És miért gondoltad meg magad? Mert ez így gyári,és nekem speciel 1re inkább tetszik hogy csak közelebről derül ki a nem hozzáértőknek,hogy ez gsi.Persze aki vágja ezt a témát az tudja első ránézésre hogy mizu,de ilyenből van a kevesebb. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Azért mondott rá a műanyagos annyit mert Antinak nem sík lapra kellet volna berakni hanem egy 60as csőbe hogy kövesse a műszerfal vonalát.Ezért nem akarta a srác megcsinálni és mondta ezt a remek összeget :blink: .Viszont elkezdtük megcsinálni már a három műszer helye ki van vágva,már csak a müszertartókat kell beforasztani. Nah nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy néz ki. Képek nincsennek? Nekem annyival lehetne szebb, hogy csak 2 műszer kell a 3 helyett és az jobban befér a szellőzők helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Nah nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy néz ki. Képek nincsennek? Nekem annyival lehetne szebb, hogy csak 2 műszer kell a 3 helyett és az jobban befér a szellőzők helyére. Neki ráadásul kölün kérés volt hogy felé nézzenek a műszerek,mert a képen egyenesen állnak.Kép az sajnos nincs,ráadásul még erössen készülő stádiumban van a dolog.Ha te kettő müszert szeretnél akkor szerintem jobb megoldás az ami Tomnak volt az 1.4ben, a hamutartó helyén.Föleg ha klimát szeretnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Korábban belinkelt Soniquoe egy műszercsoportot, ami egy Astra műszerfalában, a középső szellőzők helyén volt. Senkineksenincsen róla számszerű infója? :blink: De van. B) KETTŐ oldallal előrébb van a hozzászólás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 De van. :D KETTŐ oldallal előrébb van a hozzászólás. :D Drakula! ;) Kaptál egy Tibicsokinyuszit! B) EZ ár/érték arányban elég jóó :blink: Gondolom ismerős lesz a szöveg, de látni kellene.Amúgy ezek a felnik.Hm.Nemtessenek. Az ára meg, ha tényleg jó a gép, akkor azért ilyen alacsony, mert el akarják adni.Erősen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Neki ráadásul kölün kérés volt hogy felé nézzenek a műszerek,mert a képen egyenesen állnak.Kép az sajnos nincs,ráadásul még erössen készülő stádiumban van a dolog.Ha te kettő müszert szeretnél akkor szerintem jobb megoldás az ami Tomnak volt az 1.4ben, a hamutartó helyén.Föleg ha klimát szeretnél. Igen azt látom, hogy egyenesek. Én is ugy gondoltam, hogy egy picit a vezető felé dönteni. Talán 20 fok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Gondolom ismerős lesz a szöveg, de látni kellene.Amúgy ezek a felnik.Hm.Nemtessenek. nem is láttam még gsin ats cup-ot...kicsit nem odavaló :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 nem is láttam még gsin ats cup-ot...kicsit nem odavaló :blink: nagyon nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 nagyon nem Azt már be sem mertem írni, hogy max. egy offgolf1n tudom elképzelni.De örülök, hogy nem vok egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 azon jól is néz ki csak h ne legyek nagyon off ma összefutottam egy kék IKT-s rendszámú gsivel a lőrinci sztk-nál és a Thököly útnál is...hátulján nagy MO-os ,árpádsávos matricák Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Carstylingon ezt találtam, én 12ezret igy elsőre nem sokkallok érte, persze látni kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 csak h ne legyek nagyon off ma összefutottam egy kék IKT-s rendszámú gsivel a lőrinci sztk-nál és a Thököly útnál is...hátulján nagy MO-os ,árpádsávos matricák az állt egy ideig Patyinál még mindig az szép sötét OZ F1es felni van rajta a 195/54r15-el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 az állt egy ideig Patyinál még mindig az szép sötét OZ F1es felni van rajta a 195/54r15-el? Az Oz a stimt a gumi méretét nem néztem...sztem környékbeli autó majd lefényképezem...teccik az a Gsi kék :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 teccik az a Gsi kék B) az nem gsi kék, hanem opel kék :blink: asszem, 286-os a színkód, olyan volt az antijé, a Pista caravanja is olyan és az én calim is olyan volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 az nem gsi kék, hanem opel kék B) asszem, 286-os a színkód, olyan volt az antijé, a Pista caravanja is olyan és az én calim is olyan volt :D Pistáé sztem nem olyan de neked bele kell ám kötnöd... :D vagy mégis ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Pistáé sztem nem olyan de neked bele kell ám kötnöd... B) http://img136.exs.cx/img136/1809/gsispectralblue9yb.jpg vagy mégis ? :blink: másnak tűnik, de színkód alapján olyan, megnéztük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 ugyanaz, csak egyik többet kapott a élettől, a mosóktól, a napfénytől mint a másik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 jaja :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 4 gyári szín létezik gsi-ben asszem: fehér, pihos, gyönygház szürke? :blink: , gyöngyház kék Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 miben gyöngyház az? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 miben gyöngyház az? :D Abban hogy pl. egy szürke metál, pl corsa gsi az nem olyan mint az enyém. Mert valamikor barnás szürkés acélkékes mindíg más. Amúgy nem egy fényező mondta, hogy gyönyház azért vót drága a moci tető és a hűtőmaszk 52 egység :blink: , biztosítósan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 a "fekete" nem gyöngyház, ahogy a kék sem sima metál a gyöngyház kicsit (nagyon) más a gyöngyház fényezés háromrészes festékbevonat háromszoros csillámszemcséire és hármas titán-dioxid rétegére eső fény háromféleképpen tükröződik vissza, vagyis a látószögtől függően változik a kocsi színe ez annyit tesz, hogy nem egy réteg festék és egy réteg lakk van az autón a gsi-n (és a calin) egy réteg van mindebből gyárilag Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Akkor az olyan mint a Flip-flop fény? Vagy az ua? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Akkor az olyan mint a Flip-flop fény? Vagy az ua? olyasmi, de nem ua a cali sötétzöld fényezése pl göngyház Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 olyasmi, de nem ua a cali sötétzöld fényezése pl göngyház Most írtad hogy Calin és GSi-n egy réteg volt mindenből. Meg hogy az egy réteg nem lehet gyöngyház. Akkor most hogyis? :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts