Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Gyerekek kész a verda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Este ha nem is pörögni, meg forogni, de......megyek... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 grat 4 dat :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Most nagyon örülök ám..... :wink: :) :D :lol: Bár költségvetni nem merek, hogy mennyi volt a total projekt... :shock: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 kb? amúgy nekem a kecskemét bukósnak tünik, de éjjelre kiderül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 naaaa graat! akkor most tudod mi jön? :) 2500hoz szög bever, fog és kéz a kormányon összeszorit amikor mindenki elhuz melletted és mormogás a bajusz alatt :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Híjjál fel ha jössz... :wink: oszt megyek éted... :wink: És akkor mi lesz a hamburgeremmel :shock: :? :roll: :wink: Kb 3 kiló felett valamivel... :wink: ..de ez hadititok otthon... :roll: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 na akkor átírhatod az aláírásod 8) és akkor most már megvan a 380paci?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Atommanó, ezúton gratulálok! Csak bírd ki a bejáratást! Hány km szokott lenni az ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Anti örülök hogy végre elkészült!! Csak legyen bejáratva, aztán... :twisted: :twisted: :twisted: Aztec! Én is le tudlak vinni! Persze csak a hambiért cserébe... :roll: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 kössönöm felajánlásod, de nem anti személyével van gond hiszen ő az 1ik legjobb cimbim a klubból hanem 1éb family jellegű :wink: Remélem el tudom addig intézni, amit kő' :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 kössönöm felajánlásod, de nem anti személyével van gond hiszen ő az 1ik legjobb cimbim a klubból hanem 1éb family jellegű :wink: Remélem el tudom addig intézni, amit kő' :) Mi is reméljük innen Kecskemétről! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 "ő az 1ik legjobb cimbim a klubból " Ez most nagyon megérintette a szívem... :wink: :roll: Örülök hogy így gondolod... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Atommanó, ezúton gratulálok! Csak bírd ki a bejáratást! Hány km szokott lenni az ilyen? Kb 3000 km :shock: :? ... Szóval ezt kell kibírni... :wink: Aztán meg... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 "ő az 1ik legjobb cimbim a klubból " Ez most nagyon megérintette a szívem... :wink: :roll: Örülök hogy így gondolod... :wink: Üdv.: Atommanó Kár hogy nekem kellett kiprovokálnom! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 nem kellett az provokálni :) anno FGabi16V oldala fogott meg nagyon lett 1.6s astra majd vezetgettem gsiket, megvettem az enyém és nemsokra rá Antival összespanoltam, hol volt akkor még a kláb... na innen -pontosabban sokak által Lítélt inforól,tbcről- e barácsság. jah s utólag sry koma a kis a-ért :oops: ezexerint a 2 GSI ma újra kigurul az utakra sokak örömére, ugyanis az enyém is pár perce lett kész :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Kb 3000 km ... Neked ez max néhány nap alatt lemegy, ismerve a vehemenciádat! :wink: :) Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Akkor este meet at the Lurdy... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Jelentem alásan : Anti kocsija műxik, még ma este gyarapítjuk a megtett km benne :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 kmet, holnap meg Kmét :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 kmet, holnap meg Kmét Hogy tetszik mondani? :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Akkor este meet at the Lurdy... :wink: Üdv.: Atommanó ma este lesz lurdytali?? vagy már van?? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 furdall a kiváncsiság,hogy mekkora a ménes most Anti kocsijában :roll: Szép és derék feladat lesz azt a 3000km-t "nagypapásan" levezetni. Menjetek ki német ó-ba meg vissza :) Igazi ,egyenletes bejáratás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Ha elolvasnád az előtte megejtett hozzászólásomat tánnnnnn :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Ebben a topicban, nem tudod a júzer törölni (olvastam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Atommanó, jó séta kocsikázást, utána meg durr bele! Nálam kevésbé nagy az öröm: elvittem a kocsit, mert nyekereg kanyarodáskor. Megnézték, szarjam le, az nem fontos. Viszont a hűtőm repedt.... K jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts