aztec Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Hát ahogy mondod! De az a kisebbik gond.... a másik igen tré dolog az infinity rácsból csinált vmi teljesen új vadat, mert a bal oldali lámpánál nemkicsit áll ki... Olyan jó h melóból meg nem tudok kimenni 7közben rinyálni so sux, de ez 1éni priv prob.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Hát ahogy mondod! De az a kisebbik gond.... a másik igen tré dolog az infinity rácsból csinált vmi teljesen új vadat, mert a bal oldali lámpánál nemkicsit áll ki... Olyan jó h melóból meg nem tudok kimenni 7közben rinyálni so sux, de ez 1éni priv prob.... Ha esetleg kell egy másik műanyagos akkor szólj.Mutass még több képet az autó jelenlegi állapotáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Hát azt max otthonról tudok, mert még a minap az 1ik notebookom is bebuktam amin volt minden cuccom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Hát azt max otthonról tudok, mert még a minap az 1ik notebookom is bebuktam amin volt minden cuccom :blink: Ok B) ahogy elnézem már a fényezés van hátra?(leszámítva a műanyagos melót) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 köbö! elötte majd azért még kipuffos és riasztós.. de ha így haladok az 2008ban realizálódik B) ehhez is kellett 1 7 szabi h összerakjam, fakin wörk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Tudod, hogy nem fikázlak brada, csak cukkollak... B) mert az olyan jóóóó :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Sziasztok! Ma délután nekiálltam olaj és tömítés csrére. Most jó szét van buhatva a verda, holnap folytatom mert megyek éjszakára. Szétszedtem félig az injektorházat (pillangószelepházat) csak az alsórésze nem jön le, mert a szívótorok alatt van valami kütyü és azzal egybe van. A kérésem az lenne, hogy ha valakinek van robbantott rajza a pillangószelepházról pls küldje már el, mert én sehonnan nem tudtam megszerezni az epc-t :blink: Meg kell pucolnom mert a kartergáz elég sok olajos trutyit vitt fel. A alapjárati mocit is kiganajolom, igaz elég tiszta és mozog benne rendesen az a kis fütyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 félig meddig gsi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Tudod, hogy nem fikázlak brada, csak cukkollak... :D mert az olyan jóóóó :blink: ez a kisebb gáz ha végre finiselsz a céhúszlettel akkor majd mégcsak el sem tudlak picsázni ipnél 200 ember elött B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Solymáron van egy műanyagos, aki annak idején a lökhárítómat hozta helyre. No a lökhárító pontos és szép lett, de g.c. drága volt. Mindenesetre úgy állt a heléyn, mint a cövek. Az ipnél már nehéz bárkit elp...zni Az ipnél már nehéz bárkit elp...zni Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Aztec! Neked mozog az angel lámpád?Ha igen gondolkodtál valami megoldáson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 jahh kollega minimálisan! de mivel mos sárvédőcsé is volt még tréül is áll.... ha most eljutk műanyagoshoz, mert ennyi pénzért javítsa ő ki ha elbafta akkor after dat kitalálhatuk vmi okosat... de nekem anniy forom van h rieger infiben alul van 2 tüske ami megy be lámpatest aljába so az fog vmennyit :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 jahh kollega minimálisan! de mivel mos sárvédőcsé is volt még tréül is áll.... ha most eljutk műanyagoshoz, mert ennyi pénzért javítsa ő ki ha elbafta akkor after dat kitalálhatuk vmi okosat... de nekem anniy forom van h rieger infiben alul van 2 tüske ami megy be lámpatest aljába so az fog vmennyit :idea: nekem csak akkor mozog ha kézzel mozgatom,de azért ez nem az igazi,ráadásul nekem minden rendben van elöl.Kicsit elb@szták az alsó rögzítő fület :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-5...&q=opel&pl=true világit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 gyönyörű :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 ....elb@szták az alsó rögzítő fület :D és azt hogy :blink: ??? gyönyörű B) :D viszont a zene fain ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 és azt hogy :blink: ??? viszont a zene fain B) neked van alsó rögzítő füled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 gyönyörű B) :D végre nemcsak nekem tetszik :D (ugye nem csak irónia volt amit irtál? :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Redi ezt buktad :blink: B) :D Nekem ohne rögzítő fül ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 végre nemcsak nekem tetszik B) (ugye nem csak irónia volt amit irtál? :blink: ) Én úgy gondolom hogy a neon max azokon az autókon mutat jól amik a halálos iramban cimű filmben vannak.Az astrára biztos nem raknék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Háát ez nekem se jön be.. maximálisan egy szinü neon.. de az se izgat nagyon.. )mondjuk barinőmet igen :blink:) mondta is mikor meglátta a matricáz.. "miiii ezzz?" enyhe fikázó hangsúllyal.. Aztán viszont: vééégre.. ez kellett.. legalább van rajta vmi, ami feldobja.. ejj mondom neki.. inkább menjen jól, mint optikás legyen, de ugy menjen mint a csiga B) aztec: nem csöriztél.. én meg csak most néztem fel ide.. most meg már talán késő van.. pláne ha dolgozol holnap.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Én úgy gondolom hogy a neon max azokon az autókon mutat jól amik a halálos iramban cimű filmben vannak.Az astrára biztos nem raknék. a multkor linkeltem egy gsi-t szárnnyal is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Gyerekek! ő kicsoda? Ott a clubbos matrica.. Lehet én vok a fax, de nem emlékszem rá, hogy láttam volna ezt a kocsit! Pedig széép.. Remélem nem kapok a képért.. rohadtúl nem volt kedvem lementeni kiszerkesztgetni.. meg nem is látom értelmét.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-5...&q=opel&pl=true világit :blink: Inkább az én neonjaimat vedd meg. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Gyerekek! ő kicsoda? Ott a clubbos matrica.. Lehet én vok a fax, de nem emlékszem rá, hogy láttam volna ezt a kocsit! Pedig széép.. [ig]http://users.atw.hu/gsidevils/Weblap_elemei/Tagok/GsiTomi/GsiTomi_autoja_003.jpg Remélem nem kapok a képért.. rohadtúl nem volt kedvem lementeni kiszerkesztgetni.. meg nem is látom értelmét.. lehet roluk akarmit is mondani a tobb Gsi ott van és nem itt szal ok csinalnak valamit jobban !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts