aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 holnap nekem nemjó, hacsak nem áll addig össze a gép. L6ároztam,h szétkapom és megcsinálom! De most a motor jön nem a belső tér :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ja és ami meglepo egy tök kedves hangu hölgyé a kocsi :shock: Óóóó miért nagy csoda ez ? Inkább randizz vele, és akkor nem is kell megvenni a kocsit :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 vhonnan ismerős, csak donno honnan :oops: Akkor mesélj szépen nekünk :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Akkor mesélj szépen nekünk nem akarok hüeséget mondani! Tudni kéne a kerületet legalább kb. Anno angyalföldön taliztam megszólalásig hasonlóval és női driverrel L is picsantott, akkor még c16se rulz volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ....Anno angyalföldön taliztam megszólalásig hasonlóval és női driverrel L is picsantott, akkor még c16se rulz volt... Aham. Lámpánál nem a lányt/lányokat kellene mustrálni és akkor könnyebb lenne időben elindulni :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Amúgy mit jelent ez az ár nélkül, 15' felnikkel?Úgy számszerűleg? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Amúgy mit jelent ez az ár nélkül, 15' felnikkel?Úgy számszerűleg? :?: Szép kört futottál :) :D :lol: Mennyit kérnek érte ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nem akartam lerohanni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Aham. Lámpánál nem a lányt/lányokat kellene mustrálni és akkor könnyebb lenne időben elindulni Pista a lányra eresztettem rá a legkajlább mosolyom, mikor már tudtam, hogy gém óver, de azért bepróba.... ő volt eddig az 1etlen női driver, akiadott úgy 4-5 autót :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nem akartam lerohanni! :) :D :lol: Az "ár nélkül", asszem annyit tesz, hogy nem adtak meg hirdetésnél árat . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Ingyé van? :) Papirok?Stb..... :D :lol: Red!Te mázlista! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Jut eszembe ! Ma láttam egy jópofa kombit GSi lökösökkel, meg 16v felirattal hátul, de a küszöb az sima volt. Jaaaa és olyan szép, gyári, metálzöld - színjátszos - fényezésben pompázott 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Biztos egy FAN! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 upn éjn meg taliztam egy sráccal akit eddig sehol soha nem láttam: fastracombi full fehér gyönyörűen letisztitva (nem lemosva kötözködős banda :) ) gastra tetővel és tsai naon szééép! ha arra járok és lesz nálam gép lekapom! a kocsit kapom le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 upn éjn meg taliztam egy sráccal akit eddig sehol soha nem láttam: fastracombi full fehér gyönyörűen letisztitva (nem lemosva kötözködős banda :) ) gastra tetővel és tsai naon szééép! ha arra járok és lesz nálam gép lekapom! a kocsit kapom le :D Szép tényleg, de az eleje nekem nem tetszik :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ösmered tán? amúgy a g astra mocitetőben annyi lett elrontva, hogy szerintem túl széles lett a keretnél a lemez.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ösmered tán? amúgy a g astra mocitetőben annyi lett elrontva, hogy szerintem túl széles lett a keretnél a lemez.... Na vajon hol láttuk múltkor ? :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 IP-nél vizslattuk, hát rendesen megosztotta a társaságot... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Skacok! Le lehet szállni rólam... :) Amúgy elég soxor ott vagyok a Lacinál de csak dumcsizni, meg feltartani :roll: , részemről nem szeretném, hogy rosszabb legyen a moci mint volt, ezért inkább nem nyúlok hozzá... :roll: És különben is Vktr kedvenc kabijából meg kijött az olaj... :wink: bár elég brutkón nézett ki, amikor nekitámaszkodtam az emelőnek... :roll: :shock: Ma kiderül hogy kész lesz e a verda, vagy busszal megyünk le esetleg Aztec-kal... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Anti ez nem jó? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7951736162&rd=1 De csak egy kicsit nagyobb méretben mondjuk 8+9 szélesen már vinném is... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 ne válogass :!: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Ennyi pénzért hagy válogassak már.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Most beszéltem Patyi mesterrel, és az előbb már beindították a mocit... :wink: Már csak apróságokat kell visszarakni.. :wink: Este viszem körűtra a drágámat...(A Szandi nem jön.... :roll: ) Üdv.Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 éjn meg nemsokára rohanok haza összerakni gsit, hátha menni fog. a Gbitól kapott szajré még csak nem is hasonlít rá.. akkor ezekszerint a minap a sötétben vmi más alkaatrészt pofoztem halálra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 aztec mit bütykölsz koma?? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts