warwolf Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Mondjuk szvsz én régebbi avtóba nem ülnék vissza. Azért csak több mint 20 éves technológia, a gsi meg megelőzte a korát és még mindíg ott van a szeren szerintem. A GSI HALHATATLAN ;) Iljemire utaltam ém is tegnap néki.Meg kell hirdetni az Ebayen, atán hátha.............. Szerintem :)
aztec Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Ja az a legkomolyabb, előbb vettem észre hogy zsebemben a pénz, egyszerűen nem adtam oda szegényeknek a vételár nagyobbik felét. Most meg hiába hivom őket nem veszik fel :) az forróóóóó ;) ;) ;) :D
Albert Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Na csak felvették. Megyek este adom nekik a stexet :) Mámint mér pont az E-bayen? hasznaltauto + apronet + duen + itt combo szvsz jobb
coupe Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Bazz már annyi autóm van lassan, nem férek be a kertbe. DE SEBAJ GTE Csekk da GTE topik :D Szép ez a kadett,de nem gsi ;) inkább tarsd meg az asszonynak ;) Jó lesz ? ;) http://www.kisvasut.hu/keptar/kiralyret/ch...es/2073-043.jpg Köszi pista :)
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Szépm, szép, de én nem cserélném le... :) Max mellé, ha belefér... ;)
coupe Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 kati one jelentem sport... bem gyere be a szárazabb recsegős hang ;) akkor kamrás dob lesz és víz.... asszem lszeretkeztem és az alsó ledeket nem kellett volna bekötni :) http://swed1.uw.hu/Pix/DSCF2770.jpg jah s matrica ON ;) Aztec! Végül milyen lámpát vettél?
aztec Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Felhívtam embert - főnix, de én reversionnaktudtam és mivel 6evel adta drágábban mintha ebajról vettem volna elkarikáztam és bájoltam egy olyat mint a tijed sztem... feka, 1beindexes vmi maláj gyártmány. kicsit szőke leírás volt - pontosan Sonar gyártmány... De olyan fain fénye one a helyzetjelzőjének mint állat ;) csak most h törtem dah gsi és infinityt is javítattni kellett igen szarul néz ki... majd most műanyagos még 1 kör anyázás, javítsanak rendesen és fény és akkor már nagyon szép lesz ám :)
redline Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 csak most h törtem dah gsi és infinityt is javítattni kellett i wtf?? :) ;)
aztec Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 nem most :) hanem amikor beértem a citroent..... azért golfoztam eddig meg azért tudott nekem egy Agressor féle Laci gyerek lenyomni holmi subaruval mert akkor meg ancsáztam 16sh gázzal...
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Akkor az olyan mint a Coupe-jé, meg az enyim... :)
aztec Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Akkor az olyan mint a Coupe-jé, meg az enyim... :D hát ha lecserélted a 2 részest akkor bizony olyan lehet :lol: de az alsó ledet ki fogom kötni a 3.14csába mert olyat vakít h öröm nem belenézni az angyali szemeimbe ;) sry közbe' moderáltam magam mert a ***** ezexerint nincs modizva!!! és megint el***tam :) ;) ;)
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 A Cabrioban van kétrészes, a GSI-ben egyrészes fekete van... (Jelzem mindig is az volt... :) )
Tom Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 A Cabrioban van kétrészes, a GSI-ben egyrészes fekete van... (Jelzem mindig is az volt... ;) ) Ezt én is megerősíthetem. :)
coupe Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 hát ha lecserélted a 2 részest akkor bizony olyan lehet :D de az alsó ledet ki fogom kötni a 3.14csába mert olyat vakít h öröm nem belenézni az angyali szemeimbe ;) sry közbe' moderáltam magam mert a ***** ezexerint nincs modizva!!! és megint el***tam :) ;) ;) De a képen a tied fehéren villágít a mienk meg kék.Milyen alsó led van benne?
Tom Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 hja szép dolog is az angel eye ;) Ne szomorkodj! Este megmutatom kint a neon-t, az a Tiéd lehet. :)
rtomi Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 hja szép dolog is az angel eye ;) Lassan attól lesz egyedi egy GSI,hogy eredeti lámpák vannak benne. :)
PetiGSI Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Én leszek az"optikai tuningos" a gyári lámpákkal :)
Albert Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Laci4 is pont ezt rebesgette az előző oldalak valamelyikén...
aztec Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 De a képen a tied fehéren villágít a mienk meg kék.Milyen alsó led van benne? azonkivül hogy led és 2db és nagyfényű (talán smd?) azon kivül sok ídőm még nem volt foglalkozni véle! Anti SRY ezexerint rosszul emléxem :)
Laci4 Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Laci4 is pont ezt rebesgette az előző oldalak valamelyikén... Jaja.. thx.. látszik nem olvasnak a fiukák :)
warwolf Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 hát ja de azért szép az éndzsöláj ;) Érdekes az avatarod Bazs. :) S, mijé' vagyol te mán csak fórumlakó??
warwolf Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Tán mert lejárt a klubtagsága... :D Nem akartam azt írni, hogy miért nem fizette be a tagdíjat na! ;) Meg azaz avatar................. ;) :) ;)
Recommended Posts