warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Mondjuk szvsz én régebbi avtóba nem ülnék vissza. Azért csak több mint 20 éves technológia, a gsi meg megelőzte a korát és még mindíg ott van a szeren szerintem. A GSI HALHATATLAN ;) Iljemire utaltam ém is tegnap néki.Meg kell hirdetni az Ebayen, atán hátha.............. Szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Ja az a legkomolyabb, előbb vettem észre hogy zsebemben a pénz, egyszerűen nem adtam oda szegényeknek a vételár nagyobbik felét. Most meg hiába hivom őket nem veszik fel :) az forróóóóó ;) ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Na csak felvették. Megyek este adom nekik a stexet :) Mámint mér pont az E-bayen? hasznaltauto + apronet + duen + itt combo szvsz jobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Bazz már annyi autóm van lassan, nem férek be a kertbe. DE SEBAJ GTE Csekk da GTE topik :D Szép ez a kadett,de nem gsi ;) inkább tarsd meg az asszonynak ;) Jó lesz ? ;) http://www.kisvasut.hu/keptar/kiralyret/ch...es/2073-043.jpg Köszi pista :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Szépm, szép, de én nem cserélném le... :) Max mellé, ha belefér... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 kati one jelentem sport... bem gyere be a szárazabb recsegős hang ;) akkor kamrás dob lesz és víz.... asszem lszeretkeztem és az alsó ledeket nem kellett volna bekötni :) http://swed1.uw.hu/Pix/DSCF2770.jpg jah s matrica ON ;) Aztec! Végül milyen lámpát vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Felhívtam embert - főnix, de én reversionnaktudtam és mivel 6evel adta drágábban mintha ebajról vettem volna elkarikáztam és bájoltam egy olyat mint a tijed sztem... feka, 1beindexes vmi maláj gyártmány. kicsit szőke leírás volt - pontosan Sonar gyártmány... De olyan fain fénye one a helyzetjelzőjének mint állat ;) csak most h törtem dah gsi és infinityt is javítattni kellett igen szarul néz ki... majd most műanyagos még 1 kör anyázás, javítsanak rendesen és fény és akkor már nagyon szép lesz ám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 csak most h törtem dah gsi és infinityt is javítattni kellett i wtf?? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 nem most :) hanem amikor beértem a citroent..... azért golfoztam eddig meg azért tudott nekem egy Agressor féle Laci gyerek lenyomni holmi subaruval mert akkor meg ancsáztam 16sh gázzal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Akkor az olyan mint a Coupe-jé, meg az enyim... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Akkor az olyan mint a Coupe-jé, meg az enyim... :D hát ha lecserélted a 2 részest akkor bizony olyan lehet :lol: de az alsó ledet ki fogom kötni a 3.14csába mert olyat vakít h öröm nem belenézni az angyali szemeimbe ;) sry közbe' moderáltam magam mert a ***** ezexerint nincs modizva!!! és megint el***tam :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 A Cabrioban van kétrészes, a GSI-ben egyrészes fekete van... (Jelzem mindig is az volt... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 A Cabrioban van kétrészes, a GSI-ben egyrészes fekete van... (Jelzem mindig is az volt... ;) ) Ezt én is megerősíthetem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 hát ha lecserélted a 2 részest akkor bizony olyan lehet :D de az alsó ledet ki fogom kötni a 3.14csába mert olyat vakít h öröm nem belenézni az angyali szemeimbe ;) sry közbe' moderáltam magam mert a ***** ezexerint nincs modizva!!! és megint el***tam :) ;) ;) De a képen a tied fehéren villágít a mienk meg kék.Milyen alsó led van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 hja szép dolog is az angel eye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 hja szép dolog is az angel eye ;) Ne szomorkodj! Este megmutatom kint a neon-t, az a Tiéd lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 hja szép dolog is az angel eye ;) Lassan attól lesz egyedi egy GSI,hogy eredeti lámpák vannak benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 hát ja de azért szép az éndzsöláj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Én leszek az"optikai tuningos" a gyári lámpákkal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Laci4 is pont ezt rebesgette az előző oldalak valamelyikén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 De a képen a tied fehéren villágít a mienk meg kék.Milyen alsó led van benne? azonkivül hogy led és 2db és nagyfényű (talán smd?) azon kivül sok ídőm még nem volt foglalkozni véle! Anti SRY ezexerint rosszul emléxem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Laci4 is pont ezt rebesgette az előző oldalak valamelyikén... Jaja.. thx.. látszik nem olvasnak a fiukák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 hát ja de azért szép az éndzsöláj ;) Érdekes az avatarod Bazs. :) S, mijé' vagyol te mán csak fórumlakó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Tán mert lejárt a klubtagsága... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Tán mert lejárt a klubtagsága... :D Nem akartam azt írni, hogy miért nem fizette be a tagdíjat na! ;) Meg azaz avatar................. ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts