hemi Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 Hemi, ezt biztos, hogy ide akartad tenni, nem pedig a Corsa A-ba? :) Albert!Eszedbe ne jusson eladni azt a csodagépet!!! Szépek, és jók a GTE-k, de szvsz CSAK 3 ajtóval. A GSi mégis csak egy életérzés! ;) ezt szeretem volna : (csak mást is néztem) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 hátsó búrák, tankajtó, bajuszkapcsoló ép... azért 80 ropit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 ezt szeretem volna : (csak mást is néztem) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 http://images.hasznaltauto.hu/590/472725.jpg CSak az a baj vele, hogy mire újra kihozod a papírját, ugyanannyiba van, mint ha vettél volna itthon egy rendeset.Ennek a forgalmiját a rendőrség bevonta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Én sem mondom ha legközelebb nem vagy otthon akkor felgyújtom az egész lakótelepet ;) mijazhogy nme vagyok otthon? :) jöttél már 1általán? ;) Amikor hivtál akkor Albertirsa mellett ültem egy L200-asban és vártam,, hogy kihuzzanak a sárbol mert a kolléga nagyképűen offroadozni ment csak szar gumikkal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Amúgy Tomi 1x nekem is azt mondta hogy f28van benne azért nem értettem Tom mit ír itt 5ben és tsairól... Bár.. na mind1. Hát én eddig nem nagyon véltem felfedezni a 6. fokozatot, igaz nem is nagyon kerestem. Cserébe ma egy váltásnál fent ragadt a kuplung, de aztán még egyszer megnyomva visszajött. Azt hittem oda a bowden, vagy a szerkezet. Remélem legközelebb egy necces előzésnél fogja ezt csinálni és akkor legalább nem lesz a gond a törlesztőkkel... mijazhogy nme vagyok otthon? :) jöttél már 1általán? ;) Amikor hivtál akkor Albertirsa mellett ültem egy L200-asban és vártam,, hogy kihuzzanak a sárbol mert a kolléga nagyképűen offroadozni ment csak szar gumikkal ;) Talán ki kellett volna tolni, nem? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 a srác mióta géjesi tulaj lett mintha elveszített volna valamit a virágmintás nadrágos, virágfüzéres életigenlő hippiattitűdjéből...vagy rosszul látom? :) ;) Talán ki kellett volna tolni, nem? ;) :D én nem mertem kiszállni akkora sár volt...de ottvolt egy Samurai-os offroados aki vezette a sort ő kihuzott minket is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 a srác mióta géjesi tulaj lett mintha elveszített volna valamit a virágmintás nadrágos, virágfüzéres életigenlő hippiattitűdjéből...vagy rosszul látom? ;) ;) Nemigaz!!! ;) :D Soha nem is voltam olyan... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 a srác mióta géjesi tulaj lett mintha elveszített volna valamit a virágmintás nadrágos, virágfüzéres életigenlő hippiattitűdjéből...vagy rosszul látom? :) ;) én nem mertem kiszállni akkora sár volt...de ottvolt egy Samurai-os offroados aki vezette a sort ő kihuzott minket is ;) nem csak alakul a molekula! Amúgy Tom dontP nekem is volt hason - előzés stift májercsávó, pattanok előzés közben akksi ugrik ki (sietve rögzítettem) és gyújtás el szervó off és tsai..... De amit nem is meséltem a minap majdnem villamos áldozata lettem Irisszel, mert a békén megláttam a sort és reflexből át a sínen ahogy illik csak Lfelejtettem h a sínen valszin vili is jöhet... az meg fékezet utasok repkedtek gondolom de köbö 20cm-re tőlem megállt.... Ki akartam szállni egy nagy meghajolássalmegköszönni életem a drivernek de remegtek a lábaim és nem nagyon volt kedvem kiesni a kocsiból ;) szal mostantól 0329 a 2. szülinapom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 nem csak alakul a molekula! Amúgy Tom dontP nekem is volt hason - előzés stift májercsávó, pattanok előzés közben akksi ugrik ki (sietve rögzítettem) és gyújtás el szervó off és tsai..... De amit nem is meséltem a minap majdnem villamos áldozata lettem Irisszel, mert a békén megláttam a sort és reflexből át a sínen ahogy illik csak Lfelejtettem h a sínen valszin vili is jöhet... az meg fékezet utasok repkedtek gondolom de köbö 20cm-re tőlem megállt.... Ki akartam szállni egy nagy meghajolássalmegköszönni életem a drivernek de remegtek a lábaim és nem nagyon volt kedvem kiesni a kocsiból :) szal mostantól 0329 a 2. szülinapom... Hát akkor csak ésszel. Kár lett volna érted, izé a GSi-ért. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 CSak az a baj vele, hogy mire újra kihozod a papírját, ugyanannyiba van, mint ha vettél volna itthon egy rendeset.Ennek a forgalmiját a rendőrség bevonta. Félre értesz. Nem meg venni.... BE LINKELNI! A corsa helyett. Azt irtam alá, ha emlékszel : VIGYÁZZATOK MAGATOKRA! Tehát óvatosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jó lenne frissíteni a gsi.opelclub.hu-t, úgyhogy aki szeretné ha frissülne a leírása vagy csak újabb képek vannak az ótójárul az küldje el nekem és én megpróbálom felrakni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Tom ha én most küldenék képet azzal ma x aklbbot szégyeníteném meg :) BTW él még az accom az oldalhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Félre értesz. Nem meg venni.... BE LINKELNI! A corsa helyett. Azt irtam alá, ha emlékszel : VIGYÁZZATOK MAGATOKRA! Tehát óvatosan... Okés.Értem.De ez a gép nemkicsit nullás.Még ki is gyulladt, ha jól látom az orrán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Bazz már annyi autóm van lassan, nem férek be a kertbe. DE SEBAJ GTE Csekk da GTE topik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Bazz már annyi autóm van lassan, nem férek be a kertbe. DE SEBAJ GTE Csekk da GTE topik ;) Akkor eddig 230LE :) Nem vagy semmi! ;) Egyébként szép darab.Nem hittem volna, hogy létezik még ilyen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Bazz már annyi autóm van lassan, nem férek be a kertbe. DE SEBAJ GTE Csekk da GTE topik ;) Grautla!!! Szép darab nagyon. Bár nekem az Astrakocsi jobban bejön. Gsi-vel mi lész? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 230 LE ;) ;) ;) Hogy mi lesz? Nemtom :) Átnézzük a GTE-t rendesen, kitalálom mi hogy legyen, és ha kapok rá normális ajánlatot akkor valszeg eladom. Bááááár nemtom mert viszont a GSI meg olyan örömleányzó jól néz ki..... Nem vágom. Max megmondom anyának hogy vettem neki is egy autót :D Ja nem kitaláltam. Szerzek egy csajt és vele fogom fizettetni a fenntartását :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 230 LE ;) :D :lol: Hogy mi lesz? Nemtom :) Átnézzük a GTE-t rendesen, kitalálom mi hogy legyen, és ha kapok rá normális ajánlatot akkor valszeg eladom. Bááááár nemtom mert viszont a GSI meg olyan örömleányzó jól néz ki..... Nem vágom. Max megmondom anyának hogy vettem neki is egy autót :D Ja nem kitaláltam. Szerzek egy csajt és vele fogom fizettetni a fenntartását :( De jó megy :( Akkor nekem is pls H OPC TURBO-t ;) Előre is köszi. Jah és fekete legyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Ja nem kitaláltam. Szerzek egy csajt és vele fogom fizettetni a fenntartását :) Ez egy használható 5let! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Ja nem kitaláltam. Szerzek egy csajt és vele fogom fizettetni a fenntartását ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 De amúgy tényleg nem vágom hogy most merre előre.... Ha kapok GSire normális ajánlatot a hibái ellenére akkor hajlandó leszek megválni tőle. Meg is hirdetem - az ingyen van. Elférne a zsebemben 5 kiló. Ja az a legkomolyabb, előbb vettem észre hogy zsebemben a pénz, egyszerűen nem adtam oda szegényeknek a vételár nagyobbik felét. Most meg hiába hivom őket nem veszik fel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 De amúgy tényleg nem vágom hogy most merre előre.... Ha kapok GSire normális ajánlatot a hibái ellenére akkor hajlandó leszek megválni tőle. Meg is hirdetem - az ingyen van. Elférne a zsebemben 5 kiló. Ja az a legkomolyabb, előbb vettem észre hogy zsebemben a pénz, egyszerűen nem adtam oda szegényeknek a vételár nagyobbik felét. Most meg hiába hivom őket nem veszik fel :) Te Albert!minden okés azzal a géppel?Alvázszám, motorszám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Te Albert!minden okés azzal a géppel?Alvázszám, motorszám! ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Te Albert!minden okés azzal a géppel?Alvázszám, motorszám! :) Hüle ;) 14 éve az övék, Svájból hozták 92-ben, ennyi idő alatt tettek bele 60000 km-t. Megnéztem alvázszám motorszámot persze mielőtt még kedden letettem érte a huszat előlegként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 De amúgy tényleg nem vágom hogy most merre előre.... Ha kapok GSire normális ajánlatot a hibái ellenére akkor hajlandó leszek megválni tőle. Meg is hirdetem - az ingyen van. Elférne a zsebemben 5 kiló. Ja az a legkomolyabb, előbb vettem észre hogy zsebemben a pénz, egyszerűen nem adtam oda szegényeknek a vételár nagyobbik felét. Most meg hiába hivom őket nem veszik fel :) Mondjuk szvsz én régebbi avtóba nem ülnék vissza. Azért csak több mint 20 éves technológia, a gsi meg megelőzte a korát és még mindíg ott van a szeren szerintem. A GSI HALHATATLAN ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts