Albert Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Megvolt. Hála Ákosnak nagyon korrekt áron. Még generátor szíjra is futotta... ;) De most így nagyon no money... :) Szegény Ákos túl rendes én is mingyárt zaklassam kell. Meg az én GSi-m is köszönhet neki (is) eztazt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Tom a moci okosítva is van? (chiptuning, tengelyek) ? :) Elvileg igen. Szerintem mondjuk gyakorlatilag is, de az Anit szerint csak chip (a chip az bizti). Viszont 4 ezerről nagyon jól megy... Szegény Ákos túl rendes én is mingyárt zaklassam kell. Tényleg nagyon rendes, nélküle gondban lettem volna. Köszönöm szépen itt is, bár nemhiszem hogy olvassa ezt a topicot... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Jól megy a GSi... :) És a benzint is szereti. ;) Akkor semmi gond vele! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Akkor semmi gond vele! ;) Én is így látom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Tom mind1ik felső tartományban húz jóól nemde? Igaz nekem 5-5.5K körül jön meg bele az élet.... Nekem most vmi csoda folytán 11.8 körülire esett vissza a fogyi, pedig ESK gsitesókák rúgom neki :) Igen-igen ésszel teszem mindezt nem hideg motorral és tsai... Mondjatok inkább okos és jó megoldást hátsó kiőpuffra ami nem folyt nagyot és nem is hangos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Mondjatok inkább okos és jó megoldást hátsó kiőpuffra ami nem folyt nagyot és nem is hangos ;) Olyan nem létezik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 kicsit komolyabban cartárs plz ;) be lett téve még 1 szharos középdob is de még mindighangos.... legalábbis nincs 400le és 700Nm csak a hangja olyan és basz az ideg h a fél hungária körút előre vágja ha stiftelni akarok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Mondjatok inkább okos és jó megoldást hátsó kiőpuffra ami nem folyt nagyot és nem is hangos :) Valami állat nagy dob kell rá és akkor az nem lesz olyan hangos. Meg mindenképpen kamrás kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Tom mind1ik felső tartományban húz jóól nemde? Igaz nekem 5-5.5K körül jön meg bele az élet.... Nekem most vmi csoda folytán 11.8 körülire esett vissza a fogyi, pedig ESK gsitesókák rúgom neki ;) Igen-igen ésszel teszem mindezt nem hideg motorral és tsai... Mondjatok inkább okos és jó megoldást hátsó kiőpuffra ami nem folyt nagyot és nem is hangos ;) Ménem a Janós spanokad kérded? :) Ha gondolod az E Kadetton van egy duplavégű elég csendes hátsódob, azt rápróbálhatjuk szombaton ha van idöd átgurulni és az jó rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 kicsit komolyabban cartárs plz ;) be lett téve még 1 szharos középdob is de még mindighangos.... legalábbis nincs 400le és 700Nm csak a hangja olyan és basz az ideg h a fél hungária körút előre vágja ha stiftelni akarok :) Korábban Bazs regélt v.mit a dobok alakjáról, hogy kölcsönhatásban van a hanggal, szal arrafelé kellen tájolódni.mint ahogy Tom is mondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Ménem a Janós spanokad kérded? :) Az 1értelmű h oda m1ek ;) csak nem tudtam h ti tudtok e vmi speciel olyat ami olyan mint amilyennek leírtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 kicsit komolyabban cartárs plz ;) be lett téve még 1 szharos középdob is de még mindighangos.... legalábbis nincs 400le és 700Nm csak a hangja olyan és basz az ideg h a fél hungária körút előre vágja ha stiftelni akarok :) Az átmenő hátsó dobbal sose lesz halk a kipufogó,ha azt akarod hogy halkabb legyen rakas fel egy 60as kamrás dobot az eléggé lecsökkenti a hangját. +visszarakathatod a katalizátort is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 kati one jelentem sport... bem gyere be a szárazabb recsegős hang ;) akkor kamrás dob lesz és víz.... asszem lszeretkeztem és az alsó ledeket nem kellett volna bekötni :) jah s matrica ON ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Angel EYE ottvan nagyon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Akkor semmi gond vele! :) Pont ez a jó a gsi-ben: ha nyomom megy, ha finoman megyek finoman fogyaszt. Még az 1.6 vti lehet jó, ami kifejezetten ki van hegyezve felül, de direkt gazdaságos alul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 ....olyan képet szeretnék amin világos van :).... Jó lesz ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Isti bazzzz :) IQBéla nekem volt vétéim és lehet alul gazdaságos de nem az az autó amivel nem trepnivel közlekedsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Ejj ejj.. lassan az én kocsim lesz egyedi.. egyedül nekem nem lesz Gsi-ben "éndzsöl ájszom" :) Marad a full gyári optika ;) Tom: majd ha megszoktad a paripát megyünk egyet, és meglássuk mit tud a gép.. bár ha jól tapogatozok, a tiedben 6os váltó van, nemde? Nem tom az jobb, vagy rosszabb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nics benne 6-os váltó... ;) Piiiiista! Bazz... nem csalódtam benned... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Tom: majd ha megszoktad a paripát megyünk egyet, és meglássuk mit tud a gép.. bár ha jól tapogatozok, a tiedben 6os váltó van, nemde? Nem tom az jobb, vagy rosszabb :D Én benne vagyok bármikor! :) ;) Normál F20van benne, jó hosszú is. ;) Sonique-ban van F28, az 6 sebességes. Elég elég jó is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Én benne vagyok bármikor! :) :lol: Normál F20van benne, jó hosszú is. ;) Sonique-ban van F28, az 6 sebességes. Elég elég jó is... ;) Tom ,Laci4 szóljatok ha mentek :D Megyek 3iknak kullogni mögétek és kamerázok is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Amúgy Tomi 1x nekem is azt mondta hogy f28van benne azért nem értettem Tom mit ír itt 5ben és tsairól... Bár.. na mind1. A lényeg lassan csak meg kellene ejteni 1 gsi meetet mint tavaly, ugye Anti? A másik a gsi videó városban..... Nagyon jó lenne mert már nőtt a géppark is és adjunk egy pofont a történelemnek egy videóval amondó vaok! Lehet pár száz év múlva tanítanak majd minket csak mi nem keresztes hanem villámos-gsis lovagok leszünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 ha nem jössz ma ki a cuccodért akkor felszerelem egy hotdog-os kocsira vagy arra a dudálós fagyiáús sárga b@szásra aminek most nem jut eszembe a neve :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Norbi ne náciskodj... Én sem mondom ha legközelebb nem vagy otthon akkor felgyújtom az egész lakótelepet :) Igyexem és rajta leszek de esélye kevés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Norbi ne náciskodj... Én sem mondom ha legközelebb nem vagy otthon akkor felgyújtom az egész lakótelepet ;) Igyexem és rajta leszek de esélye kevés.... :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts