redline Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Wow Redi szép a felni. köszönöm ;) géjesitominak igaza van, OZ Superturismo GT 7x16" ET37 205/46R16 Figyu, legyen valami a HVT-val, mert ez igy nem állapot. Felhivom a srácot és beszélek vele ezügyben. Jó lenne tudni hogy szerinted merre menjünk ha már igy alakult ez az egész. hát nemkicsit gáz a helyzet nekem ugytunik a srác kicsit tulvállalta magát, de nem tudja most teljesíteni a rendelést...kellene vissza a vonoszemtakaró amig jobban szét nem b@ssza..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Köszi Tomi a tanácsot. Lehet azért én máshogy döntök. Végén még én leszek Bazs2 :) Redi beszéltem emberünkkel, ha hazaér addigra hogy jövök haza kosarazásból, akkor összefutok vele, és elkérem a cuccodat. Onnantól meglássuk hogy legyen. Végülis visszatértünk nyári időszámitásra, ideje, hogy a kocsik is jól nézzenek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2006 Nem tudom volt-e már: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Vigyázzatok magatokra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 ezek szerint megvolt a vezérléscsere :) ;) az alábbi két kép között van egy nagy különbség ;) megtaláljátok? ;) kép1 kép2 Szép lett :lol: olyan képet szeretnék amin világos van :D . Nekem volt ilyen sok küllös felnim nagyon jól mutatt csak nagyon nehéz takarítani. Köszi Tomi a tanácsot. Lehet azért én máshogy döntök. Végén még én leszek Bazs2 :D Redi beszéltem emberünkkel, ha hazaér addigra hogy jövök haza kosarazásból, akkor összefutok vele, és elkérem a cuccodat. Onnantól meglássuk hogy legyen. Végülis visszatértünk nyári időszámitásra, ideje, hogy a kocsik is jól nézzenek ki. Én is azt mondom hogy tartsd meg a gsi-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Nem tudom volt-e már: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Vigyázzatok magatokra! Hemi, ezt biztos, hogy ide akartad tenni, nem pedig a Corsa A-ba? :) Albert!Eszedbe ne jusson eladni azt a csodagépet!!! Szépek, és jók a GTE-k, de szvsz CSAK 3 ajtóval. A GSi mégis csak egy életérzés! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Hemi, ezt biztos, hogy ide akartad tenni, nem pedig a Corsa A-ba? ;) Albert!Eszedbe ne jusson eladni azt a csodagépet!!! Szépek, és jók a GTE-k, de szvsz CSAK 3 ajtóval. A GSi mégis csak egy életérzés! ;) Azért a GTE is odabacós és írta,hogy 3 door-osat akar. ;) (Meg ritkább is) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Tom bazz én full irigy vagyok hogy mekkora mákod volt ezzel az autóval, bár hallottam a kocsiról már rossz véleményt is független (nem Opelbuzi mint én) szakértőtől. De csak a benne lévő cuccok többet érnek szerintem. Én is tudnék mesélni ne aggódj... ;) De azért nem panaszkodom. Csak pénz kell hozzá, mint mindenhez... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Hát látom mindenki lebeszél a GSi eladásról, de higyjétek el a GTE kábé szalonállapotú! Meglátjuk mi lesz, most éppen úgy tűnik az enyém lesz a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Hát látom mindenki lebeszél a GSi eladásról, de higyjétek el a GTE kábé szalonállapotú! Meglátjuk mi lesz, most éppen úgy tűnik az enyém lesz a kocsi. Miva! :) ;) Nemánnn! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Hát látom mindenki lebeszél a GSi eladásról, de higyjétek el a GTE kábé szalonállapotú! Meglátjuk mi lesz, most éppen úgy tűnik az enyém lesz a kocsi. Csapj le rá. Lehet,hogy itt megköveznek majd engem de ha rámhallgatsz és tényleg jó állapotú akkor cseréld le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Csapj le rá. Lehet,hogy itt megköveznek majd engem de ha rámhallgatsz és tényleg jó állapotú akkor cseréld le. :) a GTE mellett az szól h ritkább darab...és ha tényelg zsír.... kép vagy ilyesmi nincs ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 a GTE mellett az szól h ritkább darab...és ha tényelg zsír.... kép vagy ilyesmi nincs ? ÍME Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 ÍME Wolfi! Megint kapkodsz. :) Odaírta,hogy ilyen csak 3 ajtós. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 ÍME De albert nem ezt akarja megvenni.Csak hasonlót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Ki leszek rúgva a GSi klubból GTE-vel? ;) Nincs benne annyi kábel mint a GSiben, se lambdaszonda se ABS, mi kell még? ;) BC azért jó dolog. 115LEvs115LE Állapotbeli különbségeknek meg arzenálját tudnám mondani. Tegnap eldöntöttem, hogy megveszem, már csak meg kell szerezni - és ez sem tűnik nehéznek. Amúgy egy 1,4 16V G Astrát vettek, fogadjunk hogy több bajuk lesz vele mint ezzel volt. Amúgy is miután hétvégén lemostam a GSit ez a tetves eső itt esik nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Csak a 666. oldalnál tartunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Hát látom mindenki lebeszél a GSi eladásról, de higyjétek el a GTE kábé szalonállapotú! Meglátjuk mi lesz, most éppen úgy tűnik az enyém lesz a kocsi. Hát legalább kadett ;) viszont nem GSI ;) szóval érted :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Hát legalább kadett :D viszont nem GSI :lol: szóval érted :) Jól beszél a cartárs! ;) ;) :D Wolfi! Megint kapkodsz. ;) Odaírta,hogy ilyen csak 3 ajtós. :D Coupe megmondta a frankót! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Jól megy a GSi... :) És a benzint is szereti. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Jól megy a GSi... :) És a benzint is szereti. ;) Mennyit fogyaszt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Mennyit fogyaszt? Neked? ;) 13-15 M1/M7 közös szakasz 100 km/h 5-ben BC szerint 5,5-6 között. Szerintem nálam inkább a 13 felé fog húzni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Neked? ;) 13-15 M1/M7 közös szakasz 100 km/h 5-ben BC szerint 5,5-6 között. Szerintem nálam inkább a 13 felé fog húzni. :) Olyan 10-13L között de BC szerint.Még soha nem számoltam ki de azt hiszem nem is fogom.Teljesen felesleges.Bár nálam a rossz lambdaszonda növeli a fogyasztást.Mióta felraktam a felnit azóta elfelejtettem milyen érzés gyorsan menni.Az úthibákat kétszer olyan nagynak látom mint eddig és sokkal többször leér a kartervédő mint eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Neked? ;) 13-15 M1/M7 közös szakasz 100 km/h 5-ben BC szerint 5,5-6 között. Szerintem nálam inkább a 13 felé fog húzni. :) Azé ne bxszd szét ;) És tényleg ez a jó a GSiben. Lementem vele 140-nel Balcsira, 7,5-et evett. Jó a tiéd eszik mondjuk 8,5-et, de kicsit jobban büntet. Vezérléscsere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Vezérléscsere? Megvolt. Hála Ákosnak nagyon korrekt áron. Még generátor szíjra is futotta... ;) De most így nagyon no money... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Megvolt. Hála Ákosnak nagyon korrekt áron. Még generátor szíjra is futotta... ;) De most így nagyon no money... ;) Tom a moci okosítva is van? (chiptuning, tengelyek) ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts