Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 a tiéd úgyis átmenetes lesz 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Kess! Körülnéztél már mennyiért is csinálnák ezt meg??? Amúgy még az is elképzelhető, hogy marad a gyári...nem tom...drága is, meg kényes is, meg nem is megy tőle jobban a verda... :roll: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 hát ez az átmenetes egy horror lehet :shock: lehet hogy az enyém is marad fehér max kap vmi irkafirkát az oldalára 8) de majd elválik, van még 1-2 szín ami tetszik... de mindenképpen fényeztetnem kell a 2 hátsó elemet a szélesítés miatt, meg a tankrohadás miatt meg még a csomagtartóajtót is, meg az első lököst is.. már majdnem az egészet... csak aztán idegbajt kapnék ha vki megkarcolná, meg rányitná az ajtót, meg stb...és egyébként is kint rohad az utcán télen-nyáron, ha legalább egy garázsom lenne.... :!: úgyhogy maj elválik (az asszony tőlem ha megtudja) :roll: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 erről vakerok nektek mióta, de nem hisztek nékem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 és ez? :) csak bazstól el kell kérni hozzá a pórsefelniket 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 húúú, ez lehet hogy nagy kép let.... nem lehet vmi kommandal csökkenteni a belinkelt kép méretét? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 hát Kess ez nem olyan széééép :D szherintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Anti ez nem jó? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7951736162&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Sajna nem tom megnyitni, nem rakod be a képet esetleg??? :oops: Szaraxik a gép.... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Verkaufe hier vier Borbet BS Felgen habe sie nur einen Sommer auf meinem corsa gefahren. Die Reifen sind noch Top kaum abgefahren sind glaube ich Hankook. Vorne 7x15 ET 35 mit 195/45 15 und hinten 8x15 ET 15 mit 195/45/15 Die rechte hintere Felge hat eine 10 cm lange Macke aber ich glaube das man die auspolieren kann kenne mich damit aber nicht so gut aus. Die andere hinten hat nur eine ganz kleine Macke ist kaum sichtbar wenn mann das eben nachpoliert ist sie neuwertig. Die beiden vorderen sind Top in Ordnung Gutachten liegt bei inklusive Radschrauben und Zentrierringe. Profiltiefe Vorne 5-6 mm Hinten 8 mm Fotos kein Problem mache morgen welche Profiltiefe messe ich auch morgen aber wie gesagt können Locker noch zwei Jahre gefahren werden denke ich. Das übliche:: keine Garantie ich bin Privatverkäufer Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Naggyon komoly ez a felni, itthon meg ritka is. Borbet minősége nagyon jó nekem már volt 2 is és kemény kiképzést kapott mégse lett baja. Az ára meg korrekt szerintem. Kicsit hasonlít az opécé felnire i think :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ttony Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 aztec, kösz az infót, megnéztem de nem találtam sehol első lökőst de lehet hogy csak nem vettem észre Ttony Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 na mindjárt körbenézek neked :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ....Ezúton is bjelentem, hogy 99%-k hogy Patyi Laci és Mélykék közreműködésével (na meg Vktr) elkészül az autóm a holnapi nap folyamán.... :wink:.... Jahhhh már az újjjjjj hydrothőkéket pakolták bele, amikor ott jártam :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Akkor Atommanó barátunk szombaton karikás szemekkel, és tökig olajosan fog megjelenni a kecskeméti talin.Még van mit csinálni!Ugye? :?: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Akkor Atommanó barátunk szombaton karikás szemekkel, és tökig olajosan fog megjelenni a kecskeméti talin.Még van mit csinálni!Ugye? :?: :) :D :lol: Miért lenne olajos ? :lol: Csak nem önti magára az olajat, amiben a rosejbni készült :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ttony Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Aztec, köszi Ttony Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Miért lenne olajos ? :lol: Csak nem önti magára az olajat, amiben a rosejbni készült Nem mondod, hogy csak ott toporog, és nézi, ahogy imádott járgányát szerelik, és Ő nem vesz aktívan részt benne? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nem nézi, úgysem értené, hogy mikor mi törénik, meg lever vmit, rálép dolgokra, elesik, összekeni magát, stb... :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 :) :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Anti iz standard user :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nem mondod, hogy csak ott toporog, és nézi, ahogy imádott járgányát szerelik, és Ő nem vesz aktívan részt benne? :?:Figyi ! Ha ott állna a kocsi mellett mióta készül, már biztos áttopogta volna magát Kínába, annyira türelmetlen :lol: :lol: :D Nem nézi, úgysem értené, hogy mikor mi törénik, meg lever vmit, rálép dolgokra, elesik, összekeni magát, stb... :) :D :lol: Jahh a bőrkabátjával egyszer már tisztára törölt egy hidraulikus emeletőt :D De hogy ne unatkozzanak ma én is belekadtam egy hosszabítóba, amikor eljöttem onnan :roll: Igaz serültekről egyelőre nem adott ki senki sajtóközleményt, pedig most néztem a www.mti.hu -t :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 nos ö lenne az cska sajna ne mezekkel a szép 16os felnikkel adják hanem a 15ösökkel :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 vhonnan ismerős, csak donno honnan :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 vhonnan ismerős, csak donno honnan :oops: IP? :) holnap este pl ha eljutok akkor oda kihozzák...ugyhogy gyertek segíteni bámulni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts