Stock16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Mindjárt jön valaki, és adja majd az ötletet.. Lépj be a clubba és akkor lesz előre :) Végülis az sem lenne rossz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Szerintem ez a matrica nagyon ott van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 háttérben coupe astrája? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 háttérben coupe astrája? ;) Igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 ne mán milyen szépek :) géjesít akarok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Tom vmikor nyomjunk már 1 meetet :) Felniket miért nem rakod fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Tom vmikor nyomjunk már 1 meetet ;) Felniket miért nem rakod fel? Azért nem rakom fel, mert nincsenek... :) Kicsit necc most így is anyagilag. Holnap reggel vezérléscsere, utána bármikor találkozhatunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 azt nem vetted meg vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 azt nem vetted meg vagy mi? Azt már nem sajnos. 250ért adta volna, annyit meg nekem nem ér egy felni. Pláne ha az 1 misit is épphogy össze tudtam kaparni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Szerintem ez a matrica nagyon ott van: http://www.non-food.hu/matrica.jpg Igen ez nekem is tecc,de én nem vagyok 1ik klubbnak sem a tagja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Igen ez nekem is tecc,de én nem vagyok 1ik klubbnak sem a tagja. Ez egy klubb. :) Az opelklubbon belül van a GSi szekció (GSi Club Hungary). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Bakker dejó képek! Hiába, jó anyagból könnyű dolgoznia a fotósnak :) Én majd megkérem Andrist, hogy rakja fel nekem csütörtökön @ Lurdy Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Én majd megkérem Andrist, hogy rakja fel nekem csütörtökön @ Lurdy énis, mert eddig 5 opelclubbos matricát ragasztottam fel és egyik sem lett megfelelő ;) ;) Azért nem rakom fel, mert nincsenek... :) és az 1.4ről nem szeded le? azok jobbak sztem annál amelyik ezen van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Igen ez nekem is tecc,de én nem vagyok 1ik klubbnak sem a tagja. Hát Legyél!!!! Bakker dejó képek! Hiába, jó anyagból könnyű dolgoznia a fotósnak ;) Én majd megkérem Andrist, hogy rakja fel nekem csütörtökön @ Lurdy ;) :D :lol: és az 1.4ről nem szeded le? azok jobbak sztem annál amelyik ezen van ;) mert az 4x 100 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 mert az 4x 100 :) jólvan mindig elfelejtem ;) (Tomi megfurjuk az 5. lukat a felnin? ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 hát nekem csak a kis matrica lett ferde de majd lesz ídő repair azaz uninstall és a méásikat újra felrakom több türelememmel ;) de naggyon jók lettek a matricák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Szerintem ez a matrica nagyon ott van: http://www.non-food.hu/matrica.jpg A kicsi is nagyon jól mutat.Mióta fent van a matrica meg az alufelni azóta az összes gsi-s integet ha szembe jön velem ;) A matrica felrakást meg ellestük agressor26 kollegától ;) géjesít akarok ;) Ezt komolyan mondtad vagy hirtelen felindulásból :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 A matrica felrakást meg ellestük agressor26 kollegától :) űűűűű ;) ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 űűűűű ;) ;) ;) :D De azért olyan nagyot mint ami nekem van hátul biztos nem vállalnék még be nélküled :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 De azért olyan nagyot mint ami nekem van hátul biztos nem vállalnék még be nélküled :) A Los Diablos levételél volt nagy segítség a snitzeres megoldás. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 De azért olyan nagyot mint ami nekem van hátul biztos nem vállalnék még be nélküled ;) Na szóval....majd megmutatom mégegyszer ;) DE MÁR NEKEM IS NAGYON TECCIK! :) Egyet felragasztok, ha kapok rá engedélyt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 géjesít akarok ;) IqBélának megfordult a fejében, hogy eladja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 IqBélának megfordult a fejében, hogy eladja! :) Egy párszor már megfordult a fejében és mindig meggndolta magát ;) A Los Diablos levételél volt nagy segítség a snitzeres megoldás. ;) Az is agressor26 érdeme,tőle lestem el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 nekem majd felragasztani tanítsa meg vki, mert nem m1 :) Én Peti oldalát nézegettem meg az előbb ott tudtam meg IQnak honnan van a kocsija... de azt nem mondjátok komolyan h sikerült hfesen megvennie? Nekem a mai napig a jó némethonban felragasztott coral audios matrica volt a kihíbvás, mert 2x ugrottam neki és utólag belátom könnyebb lett volna üveget venni oda mint szívni vele... mármint a leszedésével ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 A leszedés is egyszerű,pengével simán le tudod szedni.Tomnak is elég nehezen jött le de végül sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts