coupe Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Hát igen. De inkább várok még 3 napot. Lehet hogy mingyárt lemegyek és nekiállok az így csináld alapján... ;) ;) Abból nem pár nap ház elött állás lenne :) ;)
Tom Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Abból nem pár nap ház elött állás lenne :) ;) Én is attól félek... ;)
kavics Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Tom kibeba***ott nagy grat ;) Evvel jobban fog menni a büntetős vezetés mint anno amit gyilkoltad szegény asztmáddal ;) Nu ha one kedv akkor plazmázhatunk szokásos kókány bété módjára csak lapokat meg invertert kell venni... meg corelezünk hozzá kicsit max ;) a frigatésok árulnak most plazmás cumókokat 24. ropiért. anno nekem is be volt tervezve a dolog, de ami késik nem múlik :) frigate tunying
gsi.tamás Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Gelko Pár nap és csinálok képet avatarnak csak most pont arra nincs időm. Cupe jó az a felni nagyon de a hátulján lessz munka rendesen. Szélesíteni + ültetni oszt jó van. Csörögj rám vagy SMS csütörtökön nehogy elfelejtsem az újságot kivinni.
Tom Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Gelko Pár nap és csinálok képet avatarnak csak most pont arra nincs időm. Cupe jó az a felni nagyon de a hátulján lessz munka rendesen. Szélesíteni + ültetni oszt jó van. Csörögj rám vagy SMS csütörtökön nehogy elfelejtsem az újságot kivinni. Egyébként milyen a verda? Meg vagy vele elégedve? Fogyi, menettulajdonságok? Ez még a 150, vagy már a 163 (vagy hány) pacis változat?
coupe Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Gelko Pár nap és csinálok képet avatarnak csak most pont arra nincs időm. Cupe jó az a felni nagyon de a hátulján lessz munka rendesen. Szélesíteni + ültetni oszt jó van. Csörögj rám vagy SMS csütörtökön nehogy elfelejtsem az újságot kivinni. Szerintem nem kell hátul akkorát szélesíteni,ültetve nem lesz a hátulja mert nekem így tetszik+ a kutya miatt lett caravan és őt muszáj hátra beraknom.6cm-es ültetéssel már nagyon necces lenne ha figyelembe vesszük mire is kell az autó.Amúgy köszönöm :) Annyira tetszik hogy már lassan 2 órája a képeket nézegetem.Egy 10 éves álmom vált valóra ezzel az autóval.Olyan érzés volt felrakni a kereket és csodálni milyen szép lett,mint mikor megvettük a coupe astrát.
Tom Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Szerintem nem kell hátul akkorát szélesíteni,ültetve nem lesz a hátulja mert nekem így tetszik+ a kutya miatt lett caravan és őt muszáj hátra beraknom.6cm-es ültetéssel már nagyon necces lenne ha figyelembe vesszük mire is kell az autó.Amúgy köszönöm :) Annyira tetszik hogy már lassan 2 órája a képeket nézegetem.Egy 10 éves álmom vált valóra ezzel az autóval.Olyan érzés volt felrakni a kereket és csodálni milyen szép lett,mint mikor megvettük a coupe astrát. Csinálhatnál róla leírást, képekkel együtt. ;)
coupe Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Csinálhatnál róla leírást, képekkel együtt. :) dolgozom rajta,szerintem holnapra kész ;)
Tom Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 dolgozom rajta,szerintem holnapra kész ;) Várom szeretettel. :) Jó lenne, ha frissülne az oldal, mert jelenleg elég régi infók vannak kint.
coupe Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Várom szeretettel. :) Jó lenne, ha frissülne az oldal, mert jelenleg elég régi infók vannak kint. Mondjuk kezdetben levehetnéd a Hernád Tomi neve mellöl a kocsid képét ;)
Tom Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Mondjuk kezdetben levehetnéd a Hernád Tomi neve mellöl a kocsid képét :) Ott igazából csak a H-t kell átírni F-re... ;) De én is kreálok majd valami leírást, ígérem.
Sonique Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Ma felkerült az új nyári felni.És most nagyon boldog vagyok :) néhány kép annyira ne légy boldog kéne rá még gumit venni hatulra mindenképp elöre meg kell mivel 1 szammal nagyobb mint kéne és ugy nem fog beleérni vagy 194/45 vagy 205/45 vagy 215/40 de semmiképpsem 205/50 mert az most akkora mint a téligumi és annal azért sokkal szélesebb
gsi.tamás Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Egyébként milyen a verda? Meg vagy vele elégedve? Fogyi, menettulajdonságok? Ez még a 150, vagy már a 163 (vagy hány) pacis változat? Nagyon jó nem gondoltam, hogy egy diesel így fog tetszeni. 150le. Elindultam nagykanizsára és az m7 bevezető szakasz 100-as tábla után velencei mol kútig 170 - 211 között (annyi a gyári vége de egy kis lejtőn belecsúszott + 7km/h)teszt megvolt. Utána tempomat betartva a sebességet +10%-al oda, vissza nem volt csak sebesség betartásos üzem. 500 akármennyit mentem és 6l-el megúsztam. Sokkal könnyebben eléri a végét mint az astra. Bár a súlya miatt (1580kg)kicsit nehezen indul meg viszont utána a 330Nm nyomatékot rendesen érezni lehet a GSI 191-ével szemben. Olaszból hazafelé mentünk a Dinivel egy ilyen után persze elkezdte tolni és úgy gyorsult 120-ról mint a GSI. 180-nál leszáltam a gázról had menjen.
Tom Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Nagyon jó nem gondoltam, hogy egy diesel így fog tetszeni. 150le. Elindultam nagykanizsára és az m7 bevezető szakasz 100-as tábla után velencei mol kútig 170 - 211 között (annyi a gyári vége de egy kis lejtőn belecsúszott + 7km/h)teszt megvolt. Utána tempomat betartva a sebességet +10%-al oda, vissza nem volt csak sebesség betartásos üzem. 500 akármennyit mentem és 6l-el megúsztam. Sokkal könnyebben eléri a végét mint az astra. Bár a súlya miatt (1580kg)kicsit nehezen indul meg viszont utána a 330Nm nyomatékot rendesen érezni lehet a GSI 191-ével szemben. Olaszból hazafelé mentünk a Dinivel egy ilyen után persze elkezdte tolni és úgy gyorsult 120-ról mint a GSI. 180-nál leszáltam a gázról had menjen. Örülök akkor hogy tetszik. Bár gondolom a fogyinak örülsz a legjobban. :) Meg kívül belül más világ. Egyébként tudom, hogy régen volt már GSi-d, de a gyári nyomatéka nem 191, hanem 196 Nm 4600 1/min-nél. ;)
aztec Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 :) már oltod is Tom... és néked hogy tetszik a gsid?
Stock16v Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 annyira ne légy boldog kéne rá még gumit venni hatulra mindenképp elöre meg kell mivel 1 szammal nagyobb mint kéne és ugy nem fog beleérni vagy 194/45 vagy 205/45 vagy 215/40 de semmiképpsem 205/50 mert az most akkora mint a téligumi és annal azért sokkal szélesebb Coupe! Ezt én is akartam kérdezni hogy milyen méretű gumi van a gépeden,mert kicsit "ballonosnak" tűnik oldalról. Gondolom hogy most annyira nem szeretnél 4gumira beruházni,de a Sonique álltal említett méret lényegesen jobban mutatatna az 1ébként szép kerekeiden.
aztec Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Úgy érzem vkire rászakadt egy tuningbooolt :)
gsi.tamás Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Viszont sedan ami ritka a tuning körökben.
coupe Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Coupe! Ezt én is akartam kérdezni hogy milyen méretű gumi van a gépeden,mert kicsit "ballonosnak" tűnik oldalról. Gondolom hogy most annyira nem szeretnél 4gumira beruházni,de a Sonique álltal említett méret lényegesen jobban mutatatna az 1ébként szép kerekeiden. Nem kell máskik gumit venni.Elöl a 7.5 széles felnin 205/45R16 van hátul ami még lehet egy nyarat elmegy a 9 széles felnin 215/40R16 van.Tehát azok a gumik vannak fent amit sonique mondott,elöl a abszolut nem ért bele eddig.
loree_gsi16v Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Úgy érzem vkire rászakadt egy tuningbooolt ;) http://memimage.cardomain.net/member_image...06_340_full.jpg Ha jól látom Román :)
coupe Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Felraktam a kerékőrt.Köszi Tom.Áprilisban veszek egyett és akkor visszaadom.Most ment el a csaj aki nekem jött,meggondolta magát és inkább lapot adott.Erőssen gondolkodom hogy be se vigyen,egy lökhárító fényezésre nem kapnék semmit se.Pláne hogy az elöző sérülés ami még a bazsnál történt se volt vissza javítva.Jobban örültem volna ha inkább add egy húszast.
warwolf Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Nagyon jó nem gondoltam, hogy egy diesel így fog tetszeni. 150le. Elindultam nagykanizsára és az m7 bevezető szakasz 100-as tábla után velencei mol kútig 170 - 211 között (annyi a gyári vége de egy kis lejtőn belecsúszott + 7km/h)teszt megvolt. Utána tempomat betartva a sebességet +10%-al oda, vissza nem volt csak sebesség betartásos üzem. 500 akármennyit mentem és 6l-el megúsztam. Sokkal könnyebben eléri a végét mint az astra. Bár a súlya miatt (1580kg)kicsit nehezen indul meg viszont utána a 330Nm nyomatékot rendesen érezni lehet a GSI 191-ével szemben. Olaszból hazafelé mentünk a Dinivel egy ilyen után persze elkezdte tolni és úgy gyorsult 120-ról mint a GSI. 180-nál leszáltam a gázról had menjen. GSi Tomiból BMW Tomi lett?? :)
Recommended Posts