redline Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 320d Touring várjál, azt írta: "jóember"...tehát még nem biztos hogy rólad van szó ;) :D :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 A "jóember" intézi a ködlámpádat már oda is adtam kb 4000,- varázsol rá füleket meg betömködi a likat. Hétfőn megyek érte de azt mondta, most megcsinálja provizore de kell a lökös a véglegesítésre. Mert most a másik alapján csinálja és nehogy rosszul áljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Na mia fakkk :) Tomik most adják el a géjesiket? GsidotTomi mikori a toruring? BTW koni theme nekem nem sikerült belönöm sokáig melyik lesz az optimális config az fk60/40hez így koppra tekertem mindet és 2 nap után már thök természetes volt - hozzászokás kérdése.... Ami voiszont érdekes, hogy kartervédő kicsit fing gyenge... ugye én anno turbós Gézánktól vettem át a kartervédőjét, mert c20lettel ugye nem sokkra ment volna vele.... nu tegnap már vissza kellett heggesztetni, mert az 1ik fülnél nem bírta a gyürődést..... És hála a jó égnek már alökösöm se ér le, az q zavaró volt, h a koptató"tartó" rész állandóan le akarta rántani a lökösöm... Agressor26 THX a matricákat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 2002 face lift Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 2002 face lift pic? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Ma felkerült az új nyári felni.És most nagyon boldog vagyok :) néhány kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 320d Touring Az avataroddal valami baj lehet. :) A szép Géjesi helyett csak egy X-et látni. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Ma felkerült az új nyári felni.És most nagyon boldog vagyok :) néhány kép Egyre szebb a kocsid ! nagyon tecc ! Tomi nem akarsz egy kevésbé hivalkodó avatart ? inkább a kocsiról tegyél fel.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Ma felkerült az új nyári felni.És most nagyon boldog vagyok ;) néhány kép Valahonnan ismerősek ezek nekem! :) ;) Ezek nem valami "wannaberaccer" csávóé voltak? ;) Egyébként szép,de hátul nem ér bele a széle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Iszonyat állat lett a Coupé ótója. Nagyon jól áll rajta a felni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Tom! Most látom, hogy megvan a GSi-d! Igaz kicsit késve, de foggadd gratulációmat, és sok baleset és "költség"mentes km-t! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Valahonnan ismerősek ezek nekem! :) ;) Ezek nem valami "wannaberaccer" csávóé voltak? ;) Egyébként szép,de hátul nem ér bele a széle? Úgy volt hogy csak megnézzük mennyit kell szélesíteni rajta de aztán annyira tetszett(lusta is voltam vissza tenni a télit)hogy rajta maradt.Ha egyedül ülök benne akkor nincs semmi gáz de ha már ketten ülünk elöl és a kutya a csomiban van akkor néha beleér.Szélesíteni nagyon nem fogom max 1cm-t de vissza kell peremezni a sárvédő ívet.Azt hittük legalább 4cm-t kell,fölegg hogy a felni nem is ET20 hanem ET15. Mondtam én hogy nem magas a hátulja ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Tom! Most látom, hogy megvan a GSi-d! Igaz kicsit késve, de foggadd gratulációmat, és sok baleset és "költség"mentes km-t! ;) Köszi szépen, én is csak hasonlóakat kívánhatok Neked. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Télleg szuper a LOS DIABLOS GSI. Én a Tuning-Stereo-ban láttam a cikket,állat nagyon a gép. :) Egyszer remélem élőben is láthatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Köszi szépen, én is csak hasonlóakat kívánhatok Neked. ;) Köszi! Milyen a GSi? Benne alszol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Télleg szuper a LOS DIABLOS GSI. Én a Tuning-Stereo-ban láttam a cikket,állat nagyon a gép. :) Egyszer remélem élőben is láthatom. Már nem los diablos ;) az volt az első amit eltüntettünk róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Már nem los diablos ;) az volt az első amit eltüntettünk róla. los tomos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 A los diablos szlogen egyértelműen a Tomié volt, így szerintem az a korrekt (meg mondjuk a szebb is), ha leszedem. Ez meg is történt a mai nap folyamán, hála István segítségének. :) A GSi egyébként über állat, jól megy, jól fogyaszt (annyit eszik, mint egy 1.4 ;) ). Nagyon várom már a vezérlés cserét, addig már nem akarok vele menni többet. Utána viszont... ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 ....Nagyon várom már a vezérlés cserét, addig már nem akarok vele menni többet.... Ahol most parkolsz ott lesz a vezérléscsere ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Ahol most parkolsz ott lesz a vezérléscsere ? ;) Az lenne a legjobb. ;) De csak azt írtam, hogy nem akarok, nem pedig azt hogy nem fogok. :) Már így is elnyomtam neki egyszer-kétszer, többször már nem kéne csere előtt. Így sem ez a követendő példa. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Az lenne a legjobb. ;) De csak azt írtam, hogy nem akarok, nem pedig azt hogy nem fogok. :) Már így is elnyomtam neki egyszer-kétszer, többször már nem kéne csere előtt. Így sem ez a követendő példa. ;) Ménemvagykicsittürelmes?Vigyázzarrakocsira ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Ménemvagykicsittürelmes?Vigyázzarrakocsira :) Azon vagyok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Így is sokat kellett várni gondolom az sem volt könnyü,de az hogy ott áll a ház elött és nem mehetsz vele az engem is türelmetlenné tenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Így is sokat kellett várni gondolom az sem volt könnyü,de az hogy ott áll a ház elött és nem mehetsz vele az engem is türelmetlenné tenne :) Valóban, de HA beadja a kulcsot a vezérlés akkor ugynúgy állni fog az autó, lehet, hogy még többet is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Így is sokat kellett várni gondolom az sem volt könnyü,de az hogy ott áll a ház elött és nem mehetsz vele az engem is türelmetlenné tenne :) Hát igen. De inkább várok még 3 napot. Lehet hogy mingyárt lemegyek és nekiállok az így csináld alapján... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts