PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom tényleg mikori a kocsi? Mennyi km-t mutat az órája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 megha one 1 ilyen fain gsid akkor ne 14ezzé' má az aláírásodba töki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na jó de az 1.4 legalább ment valahogy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na jó de az 1.4 legalább ment valahogy... :) miért ez nem m1? ne mondd már ;) ez is okosítva volt ha jól emléxem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 pl.: X14XE sohasem felejtelek jó volt de mostmár motor is van a kocsiban C20XE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Plazma itt. Ill. Gepárd ismer egy lajosmizsei emberkét, akitől ő is vette a lapokat, meg az invertert hozzá.Olcsóé. Aztán lehet kreatívoskodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom tényleg mikori a kocsi? Mennyi km-t mutat az órája? '92es és 17xezer van benne. miért ez nem m1? ne mondd már ;) ez is okosítva volt ha jól emléxem.... De. És nem is megy olyan nagyon rosszul. Meg a fék is egész korrekt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 miért ez nem m1? ne mondd már ;) ez is okosítva volt ha jól emléxem.... Van benne egy chip, amit jövő héten gyorsban kicserélünk, mert ezt ígértem Tomnak, ha végre meglesz... ;) Oszt ennyi... Tegnap menten vele egy kis karikát, ami sajons csak arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy mi hiányzik... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Van benne egy chip, amit jövő héten gyorsban kicserélünk, mert ezt ígértem Tomnak, ha végre meglesz... ;) Oszt ennyi... Tegnap menten vele egy kis karikát, ami sajons csak arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy mi hiányzik... ;) :) Lehet hogy tengely is van benn, mert nagyon bizonygatta. De mondott Ő már sok mindent. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Van benne tengely ez tuti.... ;) ....gyári... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 chip szerintem csak akkor ér valamit ha a mocihoz van írva.............gyárilag programozott "csoda" csippek sztem nem sokat :) szerintem........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ezt konkrétan már kipróbáltuk...gyári mociban is és számít... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom ! milyen lett a futómű "kopp " -on ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom ! milyen lett a futómű "kopp " -on ? ;) Vicces. Kérdezd meg a Coupét. ;) Én már kezdem megszokni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Csak úgy a jóóóóóó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Vicces. Kérdezd meg a Coupét. ;) Én már kezdem megszokni. :) nyelvharapás megvolt ? veséd hogy van ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 nyelvharapás megvolt ? veséd hogy van ? ;) Annyira azért nem vészes. :) De ez van, amíg nincs rendes kartervédő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Holnap reggel megyek a kipufogóshoz vissza,kap még egy középdobot hogy ne legyen hangos.Már kaptam kedvezményt is :) .Mióta felkerült 4szer voltam náluk,mikor befordulok az utcába tudják hogy jövök. szijjjaaa! kérhetek egy kis közönség segitségét? a Corsácskának kéne egy kis hang ;) megmondod, hogy kihez mért,mikor meg ilyenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 szijjjaaa! kérhetek egy kis közönség segitségét? a Corsácskának kéne egy kis hang :) megmondod, hogy kihez mért,mikor meg ilyenek? ezt linkelte a tunying topicba Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 szijjjaaa! kérhetek egy kis közönség segitségét? a Corsácskának kéne egy kis hang :) megmondod, hogy kihez mért,mikor meg ilyenek? Én maximálisan meg voltam velük elégedve,jó anyagokból dolgoznak,és gyorsan.Az ár is elfogadható szerintem. lender kipufogó Tom ! milyen lett a futómű "kopp " -on ? ;) Nekem nagyon kemény ;) ami nekem van sokkal komfortosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Az nem comfortos...az PUHA... ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Az nem comfortos...az PUHA... ;) :) ;) Neked puha,nekem komfortos ;).Magyarázd el hogy miért jó az hogy menet közben nem tudom bezárni a tetőablakot úgy pattogtunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Hát nem is szabad bezárni, mert kifejeled az üvegtetőt....szóval ezért jóóóó.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Coupe Ezek a felnik jöhetnek szóba: Autec innen pedig a Styling 32 és Styling 42 Gyári Szépek a bmw gyári felnijei.Nekem is jobban tetszik a 42es.Ha van rá lehetőséged inkább a gyárit vedd meg és olyat aminek van pereme :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 gsi.tomi! megkerestem neked a haverod volt astrájának új tulajdonosát :) itt található Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts