Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Szép is az az autó nagyon :) Csak tudd fenttartani a hitel mellett :D Hát igen, ez lesz az elkövetkezendő 2-3 év feladata. ;) Tom! De mit akarsz eladni???? ;) Talán a csomagtartó tartalmára nem lesz szükségem. Pláne hogy semmi sincs bekötve. A többi nem eladó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 TOM fényképeket a kocsiról. Meg new avatart. pls :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 TOM fényképeket a kocsiról. Meg new avatart. pls ;) Fénykép nincs túl sok, csak az, ami a használtautón van fent, meg a Blitzen készültek. De azt mind megtalálod a neten. Hát ha ennyire követelitek, akkor majd lassan leserélem. :) Anti neked van valami híred a madárinfluenzás GSidről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 A többi nem eladó. :) nah nah beszéltünk még másrol is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 nah nah beszéltünk még másrol is.... Max. a műszerfal, mert én azt venném, amiről már régen is volt itt szó. Konkértan ilyet: De most egyelőre pénz kell, a nem tervezett kiadás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Max. a műszerfal, mert én azt venném, amiről már régen is volt itt szó. Konkértan ilyet: http://www.innoparts.de/interieur/plasma/g...l/bilder//1.jpg http://www.innoparts.de/interieur/plasma/g...lder//opel3.jpg De most egyelőre pénz kell, a nem tervezett kiadás miatt. Nézegetem, nézegetem és tetszik azt hiszem ;) 99 euro az ára, nemtudom mekkora csomagban lenne de kb 30ból kijönne sztem. Lehet meglepem vele magam szülinapra ;) Ha már te nem adod el a tiéd ;) De mi a váratlan kiadás??? :) A vezérléscseréről tudtál, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom kibeba***ott nagy grat :) Evvel jobban fog menni a büntetős vezetés mint anno amit gyilkoltad szegény asztmáddal ;) Nu ha one kedv akkor plazmázhatunk szokásos kókány bété módjára csak lapokat meg invertert kell venni... meg corelezünk hozzá kicsit max ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 De van egy GSi-m!!!!!!!! ;) ;) Tom! Balesetmentes közlekedést kívánok az új verdával,és legyen benne sok örömed! ;) Loore! "LoL, ez a kép még avatarnak is kicsi PLS NAGYOBBAT" Klikkelj a képre! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 jah s Tom vmikor kötelező fotózásrajelentkezz basssz ;) Klikkelj a képre! ;) ;) nem genyóból de azon sem láccik túl sokkk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 23ért lehet ezt megkapni itthon. Csak szólók mielőtt kintről rendelnél. ;) A vezérléscseréről nem tudtam. +20-30 pénzem van/volt olajcserére, gyertyákra kartervédőre, meg ilyesmire. A vezérlés kicsit drágább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ezt a plazma műszer cuccost hol lehet kapni pontosan? És hogy kell beszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Hernád mester szerzett valahonnét egy spec. plazmás anyagot, valami inverterrel együtt. (2db A5 méretű lapocska). Ez után fóliára ki lett nyomtatva a km-óra "képe", majd ráragasztva a plazmára, és körbevágva. Ezek után már csak kapott áramot, és kész... A plazma lapot nem tudom, itthon hol lehet beszerezni, talán Tomit lenne érdemes megkérdezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ezt a plazma műszer cuccost hol lehet kapni pontosan? És hogy kell beszerelni? Sehol! kintről kell hozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Amúgy az utolsó kép, ami Tomival, és az Astrával készült: GSI Rulllzzzz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Plazma itt. Nemtom Tomi jól végiggondolta-e ezt az ótóeladást... :) jah s Tom vmikor kötelező fotózásrajelentkezz basssz ;) Hát valamikor már koccani kéne lassan... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Plazma itt. Na EZ pont nem az ami neked van benne! olyan itthon nincsen. Ezt is valami csóka hozta kintről aztán eladta neki...., meg nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na EZ pont nem az ami neked van benne! olyan itthon nincsen. Ezt is valami csóka hozta kintről aztán eladta neki...., meg nekem :) Tudom, én szeretnék ilyet. De a mostanival is megvagyok ám békülve. ;) Pláne, hogy állítható a fényerő is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Carstylingos hírdetést láttam.Az gagyi? Nem jó? :) Holnap lent lesznek Szegeden állítólag csomó minden akciós lesz.(Így áll a hírdetésben). Ha nagyon vacak akkor nem veszem meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Plazma itt. neb@ssz...látni kellene egyet de asszem veszek belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 neb@ssz...látni kellene egyet de asszem veszek belőle :) Ne tedd! megnéztem már én is... eléggé ilyen tacskó gazdaságos forma..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 hát ha ez az innopartsos akkor nem tool szép ennyi pénzért... ezért akartam én is venni.. volt 1 kontaktom ő 5ropi pro stückért hozta az a5t, az inverter 1.8é... és így lett volna meg 12ből csak nem vágtam bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 :) pedig annyira beleéltem magam,hogy ma este szerelek műszerfalat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 TOM! Gratulálok a NEW ASTRA GSI-dhez és találd benne sok örömed. Kicsit irígy vagyok de szerintem mások is aki azt mondja,hogy nem az hazudik :) Ennyi pénzért soha a büdös életbe nem építettél volna egy ilyen kinézetű és álapotú verdát. Használd egészséggel és vigyázz rá, főleg magadra ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Én nem vagyok irígy ;) ;) :) ............... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 TOM! Gratulálok a NEW ASTRA GSI-dhez és találd benne sok örömed. Kicsit irígy vagyok de szerintem mások is aki azt mondja,hogy nem az hazudik ;) Ennyi pénzért soha a büdös életbe nem építettél volna egy ilyen kinézetű és álapotú verdát. Használd egészséggel és vigyázz rá, főleg magadra ;) :D :lol: Köszi szépen, igyekszem. Szerintem is elég jó vétel volt. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts