Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 :) ;) NNa végree! ;) Akkor most sztem vidd le a kispárnád, plédet, és aludd ki magad a korábban álltalam felvázolt módon! :D DRAKULA!!! :D 1kor feküdtem és 6kor keltem. Kipattant a szemem. Pedig nem szokott. De ez megy már 3 hete. Kéne egy vérnyomást mérni. :lol: De van egy GSi-m!!!!!!!! :D :( (most nem kell az 1,6misis adósságra gondolni :( ) Tényleg örülök. Ha meglesz a vezérléscsere, akkor már csak alig 2 kilót kell ráköltem is autó lesz belőle. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 De van egy GSi-m!!!!!!!! :) ;) Na erre ma iszunk! ;) Tényleg.Akkor lehet rád is számítani ma?Tehát ha nem jön közbe semmi, akkor lejössz az új géppel?Ha pedig esetleg elkeverdnél, akkor a tel.számomat tudod! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na erre ma iszunk! ;) Tényleg.Akkor lehet rád is számítani ma?Tehát ha nem jön közbe semmi, akkor lejössz az új géppel?Ha pedig esetleg elkeverdnél, akkor a tel.számomat tudod! ;) Attól félek hogy nem. :) Ne haragudjatok, de ez a vezérléscsere, most nagyon komoly, túl van a gyári értéken, nem is kicsivel. Viszont úgy kalkuláltam, hogy legrosszabb esetben is mondjuk 55000 van a szíjban, így majd ráér jövő hónapban az egész. Nem gondolotam volna, hogy a Tomi nem cseréli időben (azt hitte tovább jó a szíj). Most nemtom mi lesz, mert kb. ennyi pénzem van, de akkor meg átiratva nem lesz. Pedig igencsak beleéltem magam, hogy legurulok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Attól félek hogy nem. :) Ne haragudjatok, de ez a vezérléscsere, most nagyon komoly, túl van a gyári értéken, nem is kicsivel. Viszont úgy kalkuláltam, hogy legrosszabb esetben is mondjuk 55000 van a szíjban, így majd ráér jövő hónapban az egész. Nem gondolotam volna, hogy a Tomi nem cseréli időben (azt hitte tovább jó a szíj). Most nemtom mi lesz, mert kb. ennyi pénzem van, de akkor meg átiratva nem lesz. Pedig igencsak beleéltem magam, hogy legurulok... ;) Háát, akkor inkább minél hamarabb cseréltesd ki, az átírást pedig beszéld meg az eladóemberrel, hogy nem lehetne-e egy kicsit tolni az adásvételi időpontján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Majd azt megoldjuk valahogy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Holnapra itt a cucc, hála Viktornak elég olcsón. ;) Már csak ember kell, aki kicseréli szombaton. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Beszélsz még a Viktorral? Mert nekem meg kéne valami jó aksi! Ő ígért nekem ilyesmit... Azt is el tudnád hozni esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Beszélsz még a Viktorral? Mert nekem meg kéne valami jó aksi! Ő ígért nekem ilyesmit... Azt is el tudnád hozni esetleg? Ha lebeszéled vele, akkor persze. ;) Elvileg már nem hívom. De ha nagyon félsz, akkor felhívom helyetted. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na akkor majd jóóól megbeszélem vele... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Na akkor majd jóóól megbeszélem vele... ;) :) Már írtam neki msn. ;) Azt kérdezi, hogy mekkora kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Jajj mindig csak ez a méret dolog... :) Beszéltem vele...Intézi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Jajj mindig csak ez a méret dolog... :) Beszéltem vele...Intézi... ;) Okés, csak tudjam elhozni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Cupe Ezek a felnik jöhetnek szóba: Autec innen pedig a Styling 32 és Styling 42 Gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 De van egy GSi-m!!!!!!!! :lol: :D Gratu :D Csak ügyesen és ésszel! Vigyázz rá. Nekem 10 hónapja van meg, de még mindig rohadtnagy flash vezetni meg nézegetni :) ;) Kéne egy vérnyomást mérni. :( Én erről 12 éve leszoktam mivel esélytelen, hogy 150 alá menjen ;) ;) (amiket meg mondtam tényleg érdekelnének belőle) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Cupe Ezek a felnik jöhetnek szóba: Autec innen pedig a Styling 32 és Styling 42 Gyári sztem 42 ;) Casablanca fehér csapásmérő ugye Redi ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 (amiket meg mondtam tényleg érdekelnének belőle) Beszéljünk róla minél előbb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Mi van eladó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Mi van eladó... :) semmisemmi...apróságok Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Miről? :D Tessék itt van összevissza: Hát nem lettem valami jó alvó, asszem eladom az egészet. :lol: Egyre jobban kezdek örülni. Tényleg. Rádásul még meg is van. :D Vezérlést kell cserélni über sürge. ;) Egész jól megy. Persze nem egy 1.4, de azért szedi a lábát. :) Még ma vezérlést kell cserélni. Meg akkor már olajat is. Aztán ki kell próbálni, hogy hogy is megy valójában. ;) Tom gratula !!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom! Tényleg GSI-vel mentél dologzni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom! Tényleg GSI-vel mentél dologzni? ;) Jóhogy. ;) Reggel mentem egy karikát. Fura, de MINDENKI megnézi a gépet, nemre, korra valaó tekintet nélkül. Annyira nem örülök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Há mért mit gondoltál? Majd nem nézik meg? Te is megnézted anno... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Há mért mit gondoltál? Majd nem nézik meg? Te is megnézted anno... ;) jó de ő meg is vette :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Tom! De mit akarsz eladni???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Szép is az az autó nagyon :) Csak tudd fenttartani a hitel mellett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts