Tom Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Akkor együtt megyünk az adósok börtönébe ;) ;) Hát oda lehet hogy majd én is bepofátlankodok... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Tom! Van hely ne aggódj... meg kaja is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 A géptetőt, meg a tükröket nem tudnád elhozni valamikor a dobozzal, ha arra jársz? :) A jövőhéten biztos eltudok menni érte ha az jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Tök jó lenne köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Tök jó lenne köszi! ;) fizetni kell vagy csak hozzam el tőle? :) A szárny is ott van nála ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Húú tényleg az is ott van... 12 pénzt kell adni neki, (este odaadom) Amik nála vannak: 2 tükör, két adapter, szárny, géptető, vonószemtakaró... Előre is köszi... (Mondtam én, hogy drága lesz az a kupak... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Húú tényleg az is ott van... 12 pénzt kell adni neki, (este odaadom) Amik nála vannak: 2 tükör, két adapter, szárny, géptető, vonószemtakaró... Előre is köszi... (Mondtam én, hogy drága lesz az a kupak... :lol: ) Amíg nem én fizetem addig jó :) ;) Na a vontatás már más kérdés ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Még jó, hogy lehalkult a kipuffod, mert azt kellett volna hallgatnom egész vontatás közben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Még jó, hogy lehalkult a kipuffod, mert azt kellett volna hallgatnom egész vontatás közben... ;) Ha gondolod arra a pár órára vissza csináltattom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Na most jóóól megijesztettél...csináltasd... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Na most jóóól megijesztettél...csináltasd... ;) :) Csak azért vagy ilyen bátor mert tudod hogy úgyse csináltatom vissza ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 De gondolom már hiányzik a hangja... Asszony mit szólt hozzá, hogy adott a lehetőség a pénzért való lehalkításhoz? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 De gondolom már hiányzik a hangja... Asszony mit szólt hozzá, hogy adott a lehetőség a pénzért való lehalkításhoz? :) :D az egyik helyen te savazol a másikon meg én? ;) Pont neked mondjam hogy mit szólt,te is át élted ezt párszor ;) Már úgy vagyunk ezzel mint te reggel felkelünk és sz.... áll a szánk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 :) De nektek még csak így, nekem meg már ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ha ilyen íramban haladunk akkor hamar utólérünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Vagyis csak TE... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Van valami hír vonószemtakaró ügyben? Kicsit eltűntem most pár napra, mert meghalt az internet............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 ne csak próbálj hanem fotózz is én k kiváncsi vaok h mutat! Ja igazet beszél az azték indián ;) :D :lol: Én is kíváncsi vook rá :) Most sikerült lefotóznom,de nem valami jó.A kocsi is retyós,a fény sem az igazi,meg valahogy nem adja vissza iganán a mi voltát. De azért remélem tetszik nektek. ;) Azért csak a hátsót fotóztam mert az elsőn még nincs gumi,azt majd csak hó végén rendelem meg. Nincs tatykám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Most sikerült lefotóznom,de nem valami jó.A kocsi is retyós,a fény sem az igazi,meg valahogy nem adja vissza iganán a mi voltát. De azért remélem tetszik nektek. :) Azért csak a hátsót fotóztam mert az elsőn még nincs gumi,azt majd csak hó végén rendelem meg. Nincs tatykám. ;) Még több fotót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Még több fotót :) Adjatok légyszi max 2hetet és akkor a szélesítésről,az elsőről a hátsóról jönnek a képek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 A GSi-től 3 centire kátyúznak... Ma sem fogok aludni... Egyébként pedig köszi mindenkinek, aki segített, meg toszogatott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Most sikerült lefotóznom,de nem valami jó.A kocsi is retyós,a fény sem az igazi,meg valahogy nem adja vissza iganán a mi voltát. De azért remélem tetszik nektek. :) Azért csak a hátsót fotóztam mert az elsőn még nincs gumi,azt majd csak hó végén rendelem meg. Nincs tatykám. ;) LoL, ez a kép még avatarnak is kicsi ;) PLS NAGYOBBAT ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 A GSi-től 3 centire kátyúznak... Ma sem fogok aludni... Egyébként pedig köszi mindenkinek, aki segített, meg toszogatott. :) Nem akarsz róla beszélni?? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Nem akarsz róla beszélni?? ;) :( Miről? :D Tessék itt van összevissza: Hát nem lettem valami jó alvó, asszem eladom az egészet. :lol: Egyre jobban kezdek örülni. Tényleg. Rádásul még meg is van. :D Vezérlést kell cserélni über sürge. ;) Egész jól megy. Persze nem egy 1.4, de azért szedi a lábát. :) Még ma vezérlést kell cserélni. Meg akkor már olajat is. Aztán ki kell próbálni, hogy hogy is megy valójában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Miről? ;) Tessék itt van összevissza: Hát nem lettem valami jó alvó, asszem eladom az egészet. :D Egyre jobban kezdek örülni. Tényleg. Rádásul még meg is van. :lol: Egész jól megy. Persze nem egy 1.4, de azért szedi a lábát. :) ;) ;) NNa végree! :D Akkor most sztem vidd le a kispárnád, plédet, és aludd ki magad a korábban álltalam felvázolt módon! :( DRAKULA!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts