Albert Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 http://hirdetes.duen.hu/hirdetes.php?o=hir...0681d9c&s=869&a Ezt látta valaki? Miért ilyen olcsó? Én már délután felhívtam, hogy hátha hüje, és ideadja a zsír verdáját ennyiért, de nem :) Osztrák papiros :D:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Én már délután felhívtam, hogy hátha hüje, és ideadja a zsír verdáját ennyiért, de nem :) Osztrák papiros :D:( Várható volt, hogy ez lesz a történet vége. Te is szeretnél Astra GSi gazdi lenni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nameg akkor mr 16ban nem 2 GSIs lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 pedig mégsem...Anti is lent csövezett Akaliban 1 hétig mégsincs szinte semmi infoja Igen mert ők csak szombatra jöttek le bezsebelni a díjat... :wink: De amúgy már mint írtam saját maga építette az autót, és szerintem bebukott lóvéval, mert ezt már akkor is mondta amikor készült a kocsi... :roll: Akkor azt mondta, hogy kb 1.5 milkát költött rá a mocira...hogy igaz e vagy sem azt nem tom... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 na kész van már a taliga??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Kess olvastad mi törpént :?: Pont erről dumáztunk párszor úgy tünik most végre megvan a bünős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 na kész van már a taliga??? :D Nincs még :) ... Vagy péntek vagy hétfő...A blokk már alakul és ma vissza is kerül a gépbe, de a hengerfej még várat magára... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 No, egyre erősebben nyikorog a kocsi valahol, amikor hidegben kormányzok... Vihetem ezt a ribancot Uhuhuhoz, csak legyen ideje. Hűha, remélem jó drága lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Nincs még :) ... Vagy péntek vagy hétfő...A blokk már alakul és ma vissza is kerül a gépbe, de a hengerfej még várat magára... Üdv.: Atommanó vmelyik topikban olvastam, hogy lehet kap új fényt is?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Hát úgy volt hogy csak azt kap, de így alakult... :) A fényezés biztos tény, a szín meg az időpont még képlékeny... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 No, egyre erősebben nyikorog a kocsi valahol, amikor hidegben kormányzok... Vihetem ezt a ribancot Uhuhuhoz, csak legyen ideje. Hűha, remélem jó drága lesz... nyilván nem olvasol más topikokat mert Ákos már nem tevékenykedik abban az iparban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 "Vihetem ezt a ribancot Uhuhuhoz..." De az is lehet, hogy valami leányismerősnek kellene hitel... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 csak azé kérdem, mert valószínű az enyém is kap új színt, de nehogy má egyforma legyen :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 miva veletek? lottó five beütött? amúgy kb mennyiért tudjátok mindezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 nem, csak maradt ki a lakásfelújításból 2 vödör diszperzit meg egy kis szinezőpaszta 8) :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 nem, csak maradt ki a lakásfelújításból 2 vödör diszperzit meg egy kis szinezőpaszta 8) :) :D :lol: :lol: Még jó, hogy nem tapetta és járólap :shock: :shock: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Piiista! Nálunk maradt tapéta is.... :) :D Lehet hogy marad a gyári, valami kis design-nal megspékelve, de lehet, hogy beüt a jégkék ezüst... :wink: :lol: :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Az olyasmi mint a Csabijé volt? Vagy az delfinkék? Valamelyik nap láttam... háááát hiányzik alóla az a szép felni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Hát már párszor betettem de ilyenre gondoltam ugyanezzel a fekete átmenettel... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Srály nagyon.Jól eltalált szín, és nem is túl hivalkodó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Srály nagyon.Jól eltalált szín, és nem is túl hivalkodó! igen amikor a vak nuni neki tolat, amikor a hüegyerek végigkarcolja.... áááá éjn nemtom van-e értelme.... legalábbis bizti fosnék vele :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Ezúton is bjelentem, hogy 99%-k hogy Patyi Laci és Mélykék közreműködésével (na meg Vktr) elkészül az autóm a holnapi nap folyamán.... :wink: Most örülök... :) :D :lol: Majd lefagy az arcomról a mosoly, ha meglátom a végösszeget... :roll: :shock: :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 tapéta meg járólap nálunk is maradt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Piiista! Nálunk maradt tapéta is.... :) :D Lehet hogy marad a gyári, valami kis design-nal megspékelve, de lehet, hogy beüt a jégkék ezüst... :wink: :lol: :lol: :lol: Üdv.: Atommanó genya! nekem is az iceblue teccik(olyasmi ami az avataromban van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Én már előbb lestipistopiztam, és nem ér duplastipistopizni az én szimpla stipistopimat... :) :D Én már kb fél éve felraktam ezt a képet, hogy ilyet tervezek, szóval legyen csak a tied piros, vagy maradjon fehér... :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts