coupe Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Holnap reggel megyek a kipufogóshoz vissza,kap még egy középdobot hogy ne legyen hangos.Már kaptam kedvezményt is :) .Mióta felkerült 4szer voltam náluk,mikor befordulok az utcába tudják hogy jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Holnap reggel megyek a kipufogóshoz vissza,kap még egy középdobot hogy ne legyen hangos.Már kaptam kedvezményt is :) .Mióta felkerült 4szer voltam náluk,mikor befordulok az utcába tudják hogy jövök. Örülök, hogy megtartod! ;) Pláne hogy idén úgysem költesz már az autóra, ezért hátsó dob nélkül kellett volna járnod. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Remélem jövő hét pénteken én is tiszteletem teszem a srácoknál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Remélem jövő hét pénteken én is tiszteletem teszem a srácoknál... :lol: Remélem így lesz.Nagyon nagy arcok jó hogy Tom megtalálta őket. Örülök, hogy megtartod! ;) Pláne hogy idén úgysem költesz már az autóra, ezért hátsó dob nélkül kellett volna járnod. ;) :D A nem költök az autóra az a kipufogó utánra vonatkozott :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Remélem jövő hét pénteken én is tiszteletem teszem a srácoknál... ;) Szólj, hogyha jövő héten kell látogatni menni a Tarrhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Majszolok... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Vettem Bárdiban trapéz és kormánystabrúd közé baloldalra bigyót. 1000 forint volt. Kérdezte, hogy 18-as, vagy 22-es az átmérője a stabrúdnak, bátran rámondtam hogy 22, mégiscsak GSi.... Meglátjuk ha szerencsém van este már bent lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Vettem Bárdiban trapéz és kormánystabrúd közé baloldalra bigyót. 1000 forint volt. Kérdezte, hogy 18-as, vagy 22-es az átmérője a stabrúdnak, bátran rámondtam hogy 22, mégiscsak GSi.... Meglátjuk ha szerencsém van este már bent lesz. Próba szerencse :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Meg tudná nekem mondani v.melyik cartárs, hogy mekkora a GSi hátsó féktárcsája mm-ben? Töröm a dióm egy merényleten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Meg tudná nekem mondani v.melyik cartárs, hogy mekkora a GSi hátsó féktárcsája mm-ben? Töröm a dióm egy merényleten ;) Tudtommal 250. ;) De meg kéne várni egy olyan embert, akinek GSi-je is van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Meg tudná nekem mondani v.melyik cartárs, hogy mekkora a GSi hátsó féktárcsája mm-ben? Töröm a dióm egy merényleten :) Lemérem neked holnap Lurdyban kerékcsere közben, oks? Na Törpe haverom átjött és fél óra alatt kicserélte a cuccot, miközben én mint a mérgezett egér rohangáltam minden cuccért. Mákom volt, jó bigyót vettem. Mentem egy próbakört gyorsban, és sokkal jobb. Valszeg a bal oldalnak csak ennyi a baja. Elvileg hétvégére összerak nekem két komplett gólyalábat, és lecseréljük. Új gátlók, új toronycsapágyak... ejj dejó is lesz... Holnap meg az új felnik ugyibááár. Ja, és a matricák ;) Végén még egyben lesz a kocsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 :) Nekem meg megvan az olajcsere.. mostmár jöhet a mocitartó bak.. remélem az a baj.. és akkor lesz végre megint jóó kis csendes nem széthulló GSi-m ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Meg tudná nekem mondani v.melyik cartárs, hogy mekkora a GSi hátsó féktárcsája mm-ben? Töröm a dióm egy merényleten :) 260 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 260 Az nem a Vectra mérete? :) Bár igazából hiszek Neked! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 260 Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Én is 260-ra tippeltem csak nem akartam hülyeséget mondani. Kész lett a kipufogó,nagy megkönnyebbülés volt mikor beindítottuk :) A hangja maradt a régi csak sokkal halkabb lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Én is 260-ra tippeltem csak nem akartam hülyeséget mondani. Kész lett a kipufogó,nagy megkönnyebbülés volt mikor beindítottuk :) A hangja maradt a régi csak sokkal halkabb lett. Örülök hogy jó lett. De igazán várhattál volna vele még egy napot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nem merte bevállalni az esti szekálást... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Örülök hogy jó lett. De igazán várhattál volna vele még egy napot! ;) Alig vártam hogy megcsinálják :) Hidd el nem volt jó,nem hallottam a rádiót a kocsiba,nem mertem lehúzni az ablakot se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Alig vártam hogy megcsinálják :) Hidd el nem volt jó,nem hallottam a rádiót a kocsiba,nem mertem lehúzni az ablakot se. Antinak akkor biztos tetszett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nem merte bevállalni az esti szekálást... :) ;) Hát az is benne volt ;) Mindenben van valami jó,végülis nagyon jól öszehaverkodtam a sráccal ismét jófej volt még kedvezményt is kaptam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Akkor az enyimet is te fizeted... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Akkor az enyimet is te fizeted... ;) Akkor együtt megyünk az adósok börtönébe :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 A géptetőt, meg a tükröket nem tudnád elhozni valamikor a dobozzal, ha arra jársz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts